L. JASPERS

Contactgegevens L. JASPERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L. JASPERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

L. JASPERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOLHARDINGSTRAAT 41; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32384947 32384947

Fax (fax): +32 (81) 437-82-75 +32 (81) 437-82-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L. JASPERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L. JASPERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L. JASPERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L. JASPERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L. JASPERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L. JASPERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L. JASPERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L. JASPERS
Products information L. JASPERS

BTW identificatienummer (tax): BE05390686035
Ondernemingsnummer: 8839019775
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in L. JASPERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L. JASPERS
(Get full report from official database of BE for L. JASPERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor L. JASPERS
Addition kinds of activities for L. JASPERS

01190203. Haverboerderij | Oat farm
12410201. Overbelasting verwijderen, antraciet mijnbouw | Overburden removal, anthracite mining
20340301. Aardappelproducten, gedroogd en gedehydrateerd | Potato products, dried and dehydrated
20910202. Clams: verpakt in blikjes, potten, enz. | Clams: packaged in cans, jars, etc.
31310302. Shanks, schoen | Shanks, shoe
32649902. Ferriet- en ferrietdelen | Ferrite and ferrite parts
34430403. Mixers, voor warm metaal | Mixers, for hot metal
36990203. Lasapparatuur en apparatuur, ultrasone | Welding machines and equipment, ultrasonic
59460000. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores

Werken bij L. JASPERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L. JASPERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L. JASPERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L. JASPERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • Plaatbewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als plaatbewerker.

  • Operator Structuratie - Regio WAREGEM - NACHT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • Machinesteller (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Containerhaakwagen Chauffeur regio Oost- en West-Vlaanderen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Specifieke profielen: afzetcontainer chauffeur

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • huishoudhulp regio Kapellen (20u/week of meer) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kapellen. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maar je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

  • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Rialto Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van L. JASPERS in sociale netwerken
Look for responds of L. JASPERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor L. JASPERS. Laat een reactie achter voor L. JASPERS. L. JASPERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L. JASPERS. Leave a respond for L. JASPERS. L. JASPERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L. JASPERS op de google maps. Adres en contacten L. JASPERS
Location of L. JASPERS on the google maps. Address and contacts of L. JASPERS

Andere gerelateerde bedrijven als come L. JASPERS L. JASPERS: MARECHAL & FILS SPRL | LE BALLET DE LIبGE | COIFFURE JANIQUE | ALAIN L?GAT | MOBY'S

Other related companies as L. JASPERS: MARECHAL & FILS SPRL | LE BALLET DE LIبGE | COIFFURE JANIQUE | ALAIN L?GAT | MOBY'S

L. JASPERS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L. JASPERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05390686035. Het bedrijf L. JASPERS bevindt zich op het adres: VOLHARDINGSTRAAT 41; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 599,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in L. JASPERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L. JASPERS is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L. JASPERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L. JASPERS, openstaande posities, locatie van L. JASPERS op de kaart.

L. JASPERS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is L. JASPERS, company assigned to the tax number BE05390686035. The company L. JASPERS is located at the address: VOLHARDINGSTRAAT 41; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 599,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in L. JASPERS were not found.
The main activity of L. JASPERS is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of L. JASPERS is not available. You also can look at reviews of L. JASPERS, open positions, location of L. JASPERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L. JASPERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L. JASPERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L. JASPERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L. JASPERS, employees, financial statistics.