JEAN-PIERRE PONCELET

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • JEAN-PIERRE PONCELET
Private companiesTransportation Services • JEAN-PIERRE PONCELET

Contactgegevens JEAN-PIERRE PONCELET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PIERRE PONCELET: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PIERRE PONCELET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GENDARMERIE 50; 4141; SPRIMONT, België

Telefoon (phone): 43609528 (+32-43609528) 43609528 (+32-43609528)

Fax (fax): +32 (53) 178-96-10 +32 (53) 178-96-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PIERRE PONCELET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PIERRE PONCELET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PIERRE PONCELET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PIERRE PONCELET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PIERRE PONCELET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PIERRE PONCELET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PIERRE PONCELET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PIERRE PONCELET
Products information JEAN-PIERRE PONCELET

BTW identificatienummer (tax): BE01439178466
Ondernemingsnummer: 9041442871
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in JEAN-PIERRE PONCELET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PIERRE PONCELET
(Get full report from official database of BE for JEAN-PIERRE PONCELET)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PIERRE PONCELET
Addition kinds of activities for JEAN-PIERRE PONCELET

306901. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
353106. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
30839904. Thermoplastische laminaat: staven, buizen, platen en vel | Thermoplastics laminates: rods, tubes, plates, and sheet
50859900. Industriële benodigdheden, nec | Industrial supplies, nec
67940103. Prestatie rechten, publicatie en licenties | Performance rights, publishing and licensing

Werken bij JEAN-PIERRE PONCELET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PIERRE PONCELET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PIERRE PONCELET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PIERRE PONCELET. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality controller (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als quality controller behandel, onderzoek, rapporteer en volg je klachten op met betrekking tot kwaliteits- en logistieke afwijkingen vastgesteld tijdens de controle van inkomende goederen of door affliates, klanten of leveranciers. Dit betekent concreet: Behandelen van kwaliteits en logistieke klachten en zorg dragen voor een correcte opvolging en afhandeling hiervan binnen de gestelde tijdslimieten. Advies geven over mogelijke oplossingen en voorstellen formuleren tot kwaliteitsverbetering. Coördineren van retourzendingen en initiëren en supporten van rework of sorteer acties. Controleren van inkomende en uitgaande leveringen. Opvolgen en informeren van ontwerp veranderingen aan klanten.

  • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

  • Seizoenarbeider rapen oogsten en wassen (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Oogsten en wassen van rapen.

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • heftruckbestuurder met operatorstaken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een firma te Beerse een heftruckbestuurder. Je gaat 90 % van de tijd op je heftruck spenderen ( Linde 4 ton) en 10% tijd operatorswerk of magazijnwerk.

  • Jobstudent - winkelmedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent winkelmedewerker.

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • Jobstudenten Herfstvakantie - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    BRANTANO MARKET is het gloednieuwe Brantano concept dat eind oktober op de Belgische markt gelanceerd wordt. In deze nieuwe one stop shop formule vind je kleding, accessoires en schoenen voor de hele familie. Met superieure service, een breed aanbod aan top merken, technologische snufjes en een apart onthaal om online pakjes snel af te halen, of ter plaatse je bestelling uit te testen. Je kan er kiezen voor uitgebreid persoonlijk stijladvies, of net rustig alleen je keuze maken in de self serviceafdeling zoals je die van Brantano gewoon bent. Je ontdekt er nieuwe producten, de laatste trends, de nieuwste hebbedingen, en je kan meteen op reis vertrekken met de travel accessories. Voor klein en groot, jong en oud. Voor de nieuwe Brantano Market Ternat, zijn we tijdens de herfstvakantie op zoek naar… JOBSTUDENTEN (INLADEN NIEUWE WINKEL)

  • Servicetechnieker regio Anderlecht - Groot-Bijgaarden - Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TOYOTA MATERIAL HANDLING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment vorkheftrucks en magazijntrucks bij uiteenlopende klanten in jouw regio. Het uitvoeren van keuringen en het oplossen van storingen maakt ook deel uit van je werkzaamheden. Met een volledig uitgeruste service camionette werk je zelfstandig en ben je zelf verantwoordelijk voor de planning van je afspraken. Wil je lezen hoe een dag van een servicetechnieker bij Toyota er concreet uit ziet? Klik dan op deze https://toyota-forklifts.be/waarom-toyota/over-ons/nieuws/servicetechnieker/

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ALBATROS

    Type: Flexijob

    serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

Zoek naar antwoorden van JEAN-PIERRE PONCELET in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PIERRE PONCELET in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PIERRE PONCELET. Laat een reactie achter voor JEAN-PIERRE PONCELET. JEAN-PIERRE PONCELET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PIERRE PONCELET. Leave a respond for JEAN-PIERRE PONCELET. JEAN-PIERRE PONCELET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PIERRE PONCELET op de google maps. Adres en contacten JEAN-PIERRE PONCELET
Location of JEAN-PIERRE PONCELET on the google maps. Address and contacts of JEAN-PIERRE PONCELET

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PIERRE PONCELET JEAN-PIERRE PONCELET: Thiré BVBA | KROONEN ATELIERS | GUY VAN COPPENOLLE | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | RENOV'HABITAT TADDEI ORLANDO SPRL

Other related companies as JEAN-PIERRE PONCELET: Thiré BVBA | KROONEN ATELIERS | GUY VAN COPPENOLLE | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | RENOV'HABITAT TADDEI ORLANDO SPRL

JEAN-PIERRE PONCELET is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PIERRE PONCELET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01439178466. Het bedrijf JEAN-PIERRE PONCELET bevindt zich op het adres: RUE DE LA GENDARMERIE 50; 4141; SPRIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in JEAN-PIERRE PONCELET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-PIERRE PONCELET is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PIERRE PONCELET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PIERRE PONCELET, openstaande posities, locatie van JEAN-PIERRE PONCELET op de kaart.

JEAN-PIERRE PONCELET is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PIERRE PONCELET, company assigned to the tax number BE01439178466. The company JEAN-PIERRE PONCELET is located at the address: RUE DE LA GENDARMERIE 50; 4141; SPRIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in JEAN-PIERRE PONCELET were not found.
The main activity of JEAN-PIERRE PONCELET is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PIERRE PONCELET is not available. You also can look at reviews of JEAN-PIERRE PONCELET, open positions, location of JEAN-PIERRE PONCELET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PIERRE PONCELET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PIERRE PONCELET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PIERRE PONCELET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PIERRE PONCELET, employees, financial statistics.