JEAN-PIERRE BLONDIAU

Contactgegevens JEAN-PIERRE BLONDIAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PIERRE BLONDIAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PIERRE BLONDIAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MONT ST.JEAN 180; 1420; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23846717 (+32-23846717) 23846717 (+32-23846717)

Fax (fax): +32 (9) 458-44-91 +32 (9) 458-44-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PIERRE BLONDIAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PIERRE BLONDIAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PIERRE BLONDIAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PIERRE BLONDIAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PIERRE BLONDIAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PIERRE BLONDIAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PIERRE BLONDIAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PIERRE BLONDIAU
Products information JEAN-PIERRE BLONDIAU

BTW identificatienummer (tax): BE01919555664
Ondernemingsnummer: 4051727294
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in JEAN-PIERRE BLONDIAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PIERRE BLONDIAU
(Get full report from official database of BE for JEAN-PIERRE BLONDIAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PIERRE BLONDIAU
Addition kinds of activities for JEAN-PIERRE BLONDIAU

371103. Militaire motorvoertuig montage | Military motor vehicle assembly
24349901. Vanities, badkamer: hout | Vanities, bathroom: wood
28420208. Schoenpoets of reiniger | Shoe polish or cleaner
35569901. Bakkerijmachines | Bakery machinery
39520115. Maten, goud en brons: kunstenaars ' | Sizes, gold and bronze: artists'
50130107. Automotive stampings | Automotive stampings
51989903. Verf of vernis dunner | Paint or varnish thinner
76310102. Bekijk reparatie | Watch repair

Werken bij JEAN-PIERRE BLONDIAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PIERRE BLONDIAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PIERRE BLONDIAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PIERRE BLONDIAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • Plaatbekleder tankwagens/Bestuurder Kalmar heftruck (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen. Daarnaast bestuurt U ook de Kalmar heftruck voor het verplaatsen, stapelen, op vrachtwagen plaatsen van tankcontainers.

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • Ruwbouw handlanger (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ruwbouwarbeider voor onze klant in regio Petegem sta je in voor volgende dagtaken: het assisteren van de kraanman de volledige opbouw van een zwembad (ruwbouw) uitvoeren het bijspringen waar nodig

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Buken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULPEN regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GREENHOUSE HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio KORTRIJK/WEST-VLAANDEREN) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KO2018.

Zoek naar antwoorden van JEAN-PIERRE BLONDIAU in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PIERRE BLONDIAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PIERRE BLONDIAU. Laat een reactie achter voor JEAN-PIERRE BLONDIAU. JEAN-PIERRE BLONDIAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PIERRE BLONDIAU. Leave a respond for JEAN-PIERRE BLONDIAU. JEAN-PIERRE BLONDIAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PIERRE BLONDIAU op de google maps. Adres en contacten JEAN-PIERRE BLONDIAU
Location of JEAN-PIERRE BLONDIAU on the google maps. Address and contacts of JEAN-PIERRE BLONDIAU

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PIERRE BLONDIAU JEAN-PIERRE BLONDIAU: JUSTICE DE PAIX | Alphacom International BVBA | M. DE SMET | E.I.D | Van Riet Vincent

Other related companies as JEAN-PIERRE BLONDIAU: JUSTICE DE PAIX | Alphacom International BVBA | M. DE SMET | E.I.D | Van Riet Vincent

JEAN-PIERRE BLONDIAU is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PIERRE BLONDIAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01919555664. Het bedrijf JEAN-PIERRE BLONDIAU bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MONT ST.JEAN 180; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in JEAN-PIERRE BLONDIAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-PIERRE BLONDIAU is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PIERRE BLONDIAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PIERRE BLONDIAU, openstaande posities, locatie van JEAN-PIERRE BLONDIAU op de kaart.

JEAN-PIERRE BLONDIAU is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PIERRE BLONDIAU, company assigned to the tax number BE01919555664. The company JEAN-PIERRE BLONDIAU is located at the address: CHAUSS?E DE MONT ST.JEAN 180; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in JEAN-PIERRE BLONDIAU were not found.
The main activity of JEAN-PIERRE BLONDIAU is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PIERRE BLONDIAU is not available. You also can look at reviews of JEAN-PIERRE BLONDIAU, open positions, location of JEAN-PIERRE BLONDIAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PIERRE BLONDIAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PIERRE BLONDIAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PIERRE BLONDIAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PIERRE BLONDIAU, employees, financial statistics.