Famibank

Contactgegevens Famibank: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Famibank: address, phone, fax, email, website, opening hours

Famibank

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsestr 20; Dendermonde; 9330, België

Telefoon (phone): 32.52-219001^^52:219001 32.52-219001^^52:219001

Fax (fax): +32 (71) 731-73-50 +32 (71) 731-73-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Famibank: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Famibank"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Famibank"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Famibank, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Famibank. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Famibank, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Famibank. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Famibank
Products information Famibank

BTW identificatienummer (tax): BE09480895996
Ondernemingsnummer: 5981475830
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 104,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Famibank
(Get full report from official database of BE for Famibank)

Aanvulling soorten activiteiten voor Famibank
Addition kinds of activities for Famibank

149901. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
283407. Vitamine-, voedings- en hematinepreparaten voor menselijk gebruik | Vitamin, nutrient, and hematinic preparations for human use
721600. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
22530204. Sjaals en mufflers, breien | Scarves and mufflers, knit
35249904. Heggenscharen, elektrisch | Hedge trimmers, electric
35640205. Ventilatieventilatoren: industrieel of commercieel | Ventilating fans: industrial or commercial
37249912. Onderzoek en ontwikkeling op vliegtuigmotoren en onderdelen | Research and development on aircraft engines and parts
38269903. Chronoscopes | Chronoscopes

Werken bij Famibank: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Famibank: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Famibank. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Famibank. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het bereiden van klein gebak, brood, koeken en patisserie in onze ambachtelijke bakkerij. Je kan werken met de basisproducten en basisvoedingsstoffen nodig voor het maken van onze producten en je kan de gereedschappen en apparaten in de bakkerij gebruiken. Op dinsdag en woensdag ben je vrij. Werkuren : op weekdagen start je tussen 5u à 6u 's morgens en je eindigt tussen 13u en 14u ; op vrijdag en zaterdag werk je vanaf 2u 's morgens tot de middag. Je bent gemotiveerd. 's Morgens een vroege start nemen is voor jou geen probleem. -Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) -Resultaatgerichtheid -Samenwerken als hecht team -Regels en afspraken nakomen -Zin voor nauwkeurigheid hebben

  • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

  • Seizoenarbeider rapen oogsten en wassen (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Oogsten en wassen van rapen.

  • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Handlanger / monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw. Je komt terecht in een gekend bouwbedrijf met een familiale sfeer, er zijn doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Hulshout, Booischot, Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • CNC-plooier (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • PAB assistent (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Knokke zijn wij op zoek naar een PAB assistent. Wat houdt dit in: Je staat de klant bij in zijn/haar dagdagelijkse taken (ondersteuning) Je voert de klant rond Je helpt op fysiek vlak (rolstoel) Je draait mee in het gezin

Zoek naar antwoorden van Famibank in sociale netwerken
Look for responds of Famibank in social networks

Lees alle opmerkingen voor Famibank. Laat een reactie achter voor Famibank. Famibank bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Famibank. Leave a respond for Famibank. Famibank on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Famibank op de google maps. Adres en contacten Famibank
Location of Famibank on the google maps. Address and contacts of Famibank

Andere gerelateerde bedrijven als come Famibank Famibank: MF CONSTRUCTION BVBA | Steurbaut BVBA | NEW FEELING ESCORTE | DE SOMERE C INTERCOIFFURE | ANDREAS LANNOEY

Other related companies as Famibank: MF CONSTRUCTION BVBA | Steurbaut BVBA | NEW FEELING ESCORTE | DE SOMERE C INTERCOIFFURE | ANDREAS LANNOEY

Famibank is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Famibank, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09480895996. Het bedrijf Famibank bevindt zich op het adres: Brusselsestr 20; Dendermonde; 9330. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 104,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Famibank is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Famibank is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Famibank, openstaande posities, locatie van Famibank op de kaart.

Famibank is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Famibank, company assigned to the tax number BE09480895996. The company Famibank is located at the address: Brusselsestr 20; Dendermonde; 9330. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 104,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Famibank is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Famibank is not available. You also can look at reviews of Famibank, open positions, location of Famibank on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Famibank, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Famibank, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Famibank, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Famibank, employees, financial statistics.