HUGO MAGGEN

Contactgegevens HUGO MAGGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUGO MAGGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUGO MAGGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEPPENZEELSTRAAT 53; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89380998 (+32-89380998) 89380998 (+32-89380998)

Fax (fax): +32 (69) 840-10-56 +32 (69) 840-10-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUGO MAGGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUGO MAGGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUGO MAGGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUGO MAGGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUGO MAGGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUGO MAGGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUGO MAGGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUGO MAGGEN
Products information HUGO MAGGEN

BTW identificatienummer (tax): BE07175964355
Ondernemingsnummer: 5495880126
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in HUGO MAGGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUGO MAGGEN
(Get full report from official database of BE for HUGO MAGGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUGO MAGGEN
Addition kinds of activities for HUGO MAGGEN

07230402. Fruit (verse) verpakkingsdiensten | Fruit (fresh) packing services
26780103. Notebooks: gemaakt van gekocht papier | Notebooks: made from purchased paper
35310407. Betonuitrusting | Concrete gunning equipment
35429921. Metaalvormende machines met ultrasone hulp | Ultrasonically assisted metal forming machines
36790503. Video triggers, met uitzondering van afstandsbediening tv apparaten | Video triggers, except remote control tv devices
76299903. Kringplaat reparatie | Circuit board repair

Werken bij HUGO MAGGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUGO MAGGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUGO MAGGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUGO MAGGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • Technieker vrachtwagens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij opzoek naar een Technieker vrachtwagens (m/v) Je staat in voor het onderhoud en het herstellen van vrachtwagens Je voert tevens allerhande controles uit rekening houdend met de richtlijnen binnen het bedrijf.

  • Wegenwerker M/V (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker mag je je bij deze klant verwachten aan onderstaand takenpakket: Het leggen van rioleringen waterafvoer en andere leiding stelsels; Je plaatst en herstelt inritten voetpaden parkeerterreinen stapelplaatsen; Je plaatst straatkolken riooldeksels en geprefabriceerde elementen; Je kan ook instaan voor ander algemeen voorkomend werk in de wegenbouw. Je maakt weg verhardingen in diverse materialen.

  • Werfleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een WERFLEIDER (M/V). TAKEN:  Je beheert gelijklopende werven in uitvoering;  Je staat in voor een vlotte praktische werforganisatie; Je stuurt onze werfploegen en onderaannemers aan.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Technieken Bogaerts

    Type: Vaste Job

    Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

Zoek naar antwoorden van HUGO MAGGEN in sociale netwerken
Look for responds of HUGO MAGGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUGO MAGGEN. Laat een reactie achter voor HUGO MAGGEN. HUGO MAGGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUGO MAGGEN. Leave a respond for HUGO MAGGEN. HUGO MAGGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUGO MAGGEN op de google maps. Adres en contacten HUGO MAGGEN
Location of HUGO MAGGEN on the google maps. Address and contacts of HUGO MAGGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUGO MAGGEN HUGO MAGGEN: DE POORT | Van Osselaer H | SNICKERS BINNENVAART | TECHNICAD | M & C Products BVBA

Other related companies as HUGO MAGGEN: DE POORT | Van Osselaer H | SNICKERS BINNENVAART | TECHNICAD | M & C Products BVBA

HUGO MAGGEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUGO MAGGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07175964355. Het bedrijf HUGO MAGGEN bevindt zich op het adres: HEPPENZEELSTRAAT 53; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 271,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in HUGO MAGGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUGO MAGGEN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUGO MAGGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUGO MAGGEN, openstaande posities, locatie van HUGO MAGGEN op de kaart.

HUGO MAGGEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUGO MAGGEN, company assigned to the tax number BE07175964355. The company HUGO MAGGEN is located at the address: HEPPENZEELSTRAAT 53; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 271,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in HUGO MAGGEN were not found.
The main activity of HUGO MAGGEN is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUGO MAGGEN is not available. You also can look at reviews of HUGO MAGGEN, open positions, location of HUGO MAGGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUGO MAGGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUGO MAGGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUGO MAGGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUGO MAGGEN, employees, financial statistics.