Electronic Large Value Interbank Payments

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • Electronic Large Value Interbank Payments
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • Electronic Large Value Interbank Payments

Contactgegevens Electronic Large Value Interbank Payments: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electronic Large Value Interbank Payments: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electronic Large Value Interbank Payments

Regio (region): N\A, België

Adres (address): National Bank of Belgium, Blvd de Berlaimont 14, B-1000 Brussels, België

Telefoon (phone): +32 2 2212045 +32 2 2212045

Fax (fax): +32 2 2213208 +32 2 2213208

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electronic Large Value Interbank Payments: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electronic Large Value Interbank Payments"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electronic Large Value Interbank Payments"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electronic Large Value Interbank Payments, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electronic Large Value Interbank Payments. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electronic Large Value Interbank Payments, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electronic Large Value Interbank Payments. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electronic Large Value Interbank Payments
Products information Electronic Large Value Interbank Payments

BTW identificatienummer (tax): BE09137023925
Ondernemingsnummer: 1906646728
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 209,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Electronic Large Value Interbank Payments zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electronic Large Value Interbank Payments
(Get full report from official database of BE for Electronic Large Value Interbank Payments)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electronic Large Value Interbank Payments
Addition kinds of activities for Electronic Large Value Interbank Payments

799913. Gokken en loterijdiensten | Gambling and lottery services
17420103. Mantelwerk | Mantel work
20839900. Malt, nec | Malt, nec
25419904. Ruiten, winkel of lunchroom, geprefabriceerd: hout | Window backs, store or lunchroom, prefabricated: wood
32290201. Lens blanks, optisch | Lens blanks, optical
39520213. Paletten, kunstenaars ' | Palettes, artists'
45819906. Vaste basis operator | Fixed base operator
59999914. insecticide | Insecticide
72990606. Telegram service, persoonlijk | Telegram service, personal
96119902. Economisch ontwikkelingsbureau, overheid | Economic development agency, government

Werken bij Electronic Large Value Interbank Payments: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electronic Large Value Interbank Payments: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electronic Large Value Interbank Payments. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electronic Large Value Interbank Payments. Looking for open vacancies in other companies

  • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Winkelmedewerker weekendwerk (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen uin het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Chauffeur CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ham zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur  Je zal instaan voor het rijden met de vrachtwagen CE - betonmix

  • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) - REGIO GENT! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • Vrachtwagenchauffeur CE vervoer bouwmaterialen (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: KARWEIWERKEN BART DECKERS

    Type: Vaste Job

    Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met kraanwerk is een pluspunt maar kan ook aangeleerd worden.

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

Zoek naar antwoorden van Electronic Large Value Interbank Payments in sociale netwerken
Look for responds of Electronic Large Value Interbank Payments in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electronic Large Value Interbank Payments. Laat een reactie achter voor Electronic Large Value Interbank Payments. Electronic Large Value Interbank Payments bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electronic Large Value Interbank Payments. Leave a respond for Electronic Large Value Interbank Payments. Electronic Large Value Interbank Payments on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electronic Large Value Interbank Payments op de google maps. Adres en contacten Electronic Large Value Interbank Payments
Location of Electronic Large Value Interbank Payments on the google maps. Address and contacts of Electronic Large Value Interbank Payments

Andere gerelateerde bedrijven als come Electronic Large Value Interbank Payments Electronic Large Value Interbank Payments: FE. LECOMTE | SOFTACE | Van Overstraeten Baudouin | GH-INTERIEUR | VANHELLEMONT

Other related companies as Electronic Large Value Interbank Payments: FE. LECOMTE | SOFTACE | Van Overstraeten Baudouin | GH-INTERIEUR | VANHELLEMONT

Electronic Large Value Interbank Payments is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Electronic Large Value Interbank Payments, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09137023925. Het bedrijf Electronic Large Value Interbank Payments bevindt zich op het adres: National Bank of Belgium, Blvd de Berlaimont 14, B-1000 Brussels. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 209,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is banks. Producten gemaakt in Electronic Large Value Interbank Payments zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Electronic Large Value Interbank Payments is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electronic Large Value Interbank Payments is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electronic Large Value Interbank Payments, openstaande posities, locatie van Electronic Large Value Interbank Payments op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Electronic Large Value Interbank Payments is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Electronic Large Value Interbank Payments, company assigned to the tax number BE09137023925. The company Electronic Large Value Interbank Payments is located at the address: National Bank of Belgium, Blvd de Berlaimont 14, B-1000 Brussels. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 209,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is banks. Products created in Electronic Large Value Interbank Payments were not found.
The main activity of Electronic Large Value Interbank Payments is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Electronic Large Value Interbank Payments is not available. You also can look at reviews of Electronic Large Value Interbank Payments, open positions, location of Electronic Large Value Interbank Payments on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electronic Large Value Interbank Payments, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electronic Large Value Interbank Payments, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electronic Large Value Interbank Payments, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electronic Large Value Interbank Payments, employees, financial statistics.