Gailly,Cassaert & Associés scprl

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Gailly,Cassaert & Associés scprl
Private companiesDepository Institutions • Gailly,Cassaert & Associés scprl

Contactgegevens Gailly,Cassaert & Associés scprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gailly,Cassaert & Associés scprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gailly,Cassaert & Associés scprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Sapins 14; 1495; Villers-la-Ville (Tilly), België

Telefoon (phone): 071 87 68 85 (+32-071 87 68 85) 071 87 68 85 (+32-071 87 68 85)

Fax (fax): 071 87 68 85 (+32-071 87 68 85) 071 87 68 85 (+32-071 87 68 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gailly,Cassaert & Associés scprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gailly,Cassaert & Associés scprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gailly,Cassaert & Associés scprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gailly,Cassaert & Associés scprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gailly,Cassaert & Associés scprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gailly,Cassaert & Associés scprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gailly,Cassaert & Associés scprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gailly,Cassaert & Associés scprl
Products information Gailly,Cassaert & Associés scprl

BTW identificatienummer (tax): BE09306213378
Ondernemingsnummer: 9432281494
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 615,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Gailly,Cassaert & Associés scprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gailly,Cassaert & Associés scprl
(Get full report from official database of BE for Gailly,Cassaert & Associés scprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gailly,Cassaert & Associés scprl
Addition kinds of activities for Gailly,Cassaert & Associés scprl

20989900. Macaroni en Spaghetti, Nec | Macaroni and spaghetti, nec
30210201. Canvas schoenen, rubber gesoldeerd | Canvas shoes, rubber soled
35490102. Wiredrawing en fabricage machines en uitrusting, ex. | Wiredrawing and fabricating machinery and equipment, ex. die
35550100. Drukpersen | Printing presses
92210103. Staatspolitie | State police

Werken bij Gailly,Cassaert & Associés scprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gailly,Cassaert & Associés scprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gailly,Cassaert & Associés scprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gailly,Cassaert & Associés scprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Verkoper/verkoopster charcuterie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Heusden-Zolder zoeken we een medewerker voor de verkoop van vlees, charcuterie en kazen. Deze medewerker staat tevens in voor verrichtingen met de kassa en het verzorgen van klantencontacten in de winkel.

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels parttime en/of fulltime/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • jobstudent verkoop Shop & Go Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    zeer afwisselende job, met ruim takenpakket: kassawerk, broodjes beleggen, winkel aanvullen, verkoop van loterijproducten,...

  • Jobstudent Bijrijder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ternat zijn we op zoek naar Jobstudenten voor de functie van bijrijder.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in de betonhandel, zijn we op zoek naar een chauffeur CE . Dit voor dagritten in de streek rond Gent. Er is een mogelijkheid om de camion mee naar huis te kunnen nemen.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

  • IBIC - Junior Calculator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen Groeiende KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Jij mag Opmaken – van offertes voor projecten in aanbesteding en uitvoering (op basis van plannen, lastenboek,..) Opvragen – van prijzen bij onderaannemers en leveranciers Beantwoorden – van inhoudelijke of technische vragen van de klant Commercieel meedenken – offertes bespreken, klanten informatie verlenen,..

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

Zoek naar antwoorden van Gailly,Cassaert & Associés scprl in sociale netwerken
Look for responds of Gailly,Cassaert & Associés scprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gailly,Cassaert & Associés scprl. Laat een reactie achter voor Gailly,Cassaert & Associés scprl. Gailly,Cassaert & Associés scprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gailly,Cassaert & Associés scprl. Leave a respond for Gailly,Cassaert & Associés scprl. Gailly,Cassaert & Associés scprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gailly,Cassaert & Associés scprl op de google maps. Adres en contacten Gailly,Cassaert & Associés scprl
Location of Gailly,Cassaert & Associés scprl on the google maps. Address and contacts of Gailly,Cassaert & Associés scprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Gailly,Cassaert & Associés scprl Gailly,Cassaert & Associés scprl: DE REGENBOOG | XAVIER VAN BOSSUYT | Somers E | JULES ALBERT | GUIDO STRAUVEN

Other related companies as Gailly,Cassaert & Associés scprl: DE REGENBOOG | XAVIER VAN BOSSUYT | Somers E | JULES ALBERT | GUIDO STRAUVEN

Gailly,Cassaert & Associés scprl is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gailly,Cassaert & Associés scprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09306213378. Het bedrijf Gailly,Cassaert & Associés scprl bevindt zich op het adres: Avenue des Sapins 14; 1495; Villers-la-Ville (Tilly). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 615,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Gailly,Cassaert & Associés scprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gailly,Cassaert & Associés scprl is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gailly,Cassaert & Associés scprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gailly,Cassaert & Associés scprl, openstaande posities, locatie van Gailly,Cassaert & Associés scprl op de kaart.

Gailly,Cassaert & Associés scprl is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gailly,Cassaert & Associés scprl, company assigned to the tax number BE09306213378. The company Gailly,Cassaert & Associés scprl is located at the address: Avenue des Sapins 14; 1495; Villers-la-Ville (Tilly). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 615,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Accountants. Products created in Gailly,Cassaert & Associés scprl were not found.
The main activity of Gailly,Cassaert & Associés scprl is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gailly,Cassaert & Associés scprl is not available. You also can look at reviews of Gailly,Cassaert & Associés scprl, open positions, location of Gailly,Cassaert & Associés scprl on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gailly,Cassaert & Associés scprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gailly,Cassaert & Associés scprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gailly,Cassaert & Associés scprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gailly,Cassaert & Associés scprl, employees, financial statistics.