Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank

Contactgegevens Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Kasteelpleinstraat 44, 2000 Antwerp 1, Antwerpen, België

Telefoon (phone): +32 3 2410999 +32 3 2410999

Fax (fax): +32 3 2484374 +32 3 2484374

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank
Products information Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank

BTW identificatienummer (tax): BE06051513671
Ondernemingsnummer: 5973236083
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank
(Get full report from official database of BE for Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank
Addition kinds of activities for Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank

08310202. Gum extractie | Gum extraction
35520104. Kaartkleding, textielmachines | Card clothing, textile machinery
50120200. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
57190109. Blikwaren | Tinware
73891302. Bail bonding | Bail bonding
73899905. Kinderstoel, auto: verhuur | Child restraint seat, automotive: rental
75399902. Automotive turboaanjader en blower reparatie | Automotive turbocharger and blower repair

Werken bij Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

  • DRINGEND GEZOCHT: Exclusieve huishoudhulp M/V te Lovendegem 16u/week (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u per week voor een gastgezin wonende te Lovendegem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken en het koken. U hoeft niet te werken op woensdag bij dit gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: THESORAFISC

    Type: Vaste Job

    Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

  • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec

    Type: Vaste Job

    - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

Zoek naar antwoorden van Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank in sociale netwerken
Look for responds of Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank. Laat een reactie achter voor Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank. Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank. Leave a respond for Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank. Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank op de google maps. Adres en contacten Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank
Location of Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank on the google maps. Address and contacts of Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank

Andere gerelateerde bedrijven als come Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank: B.T.R. FUNERAL SUPPORT | SAMOCO NV | NAAST TENNIS | LA MAISON DU SALON | Goetschalckx L

Other related companies as Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank: B.T.R. FUNERAL SUPPORT | SAMOCO NV | NAAST TENNIS | LA MAISON DU SALON | Goetschalckx L

Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06051513671. Het bedrijf Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank bevindt zich op het adres: Kasteelpleinstraat 44, 2000 Antwerp 1, Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 159,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is banks. Producten gemaakt in Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank, openstaande posities, locatie van Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank is a company, that was registered 2010 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank, company assigned to the tax number BE06051513671. The company Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank is located at the address: Kasteelpleinstraat 44, 2000 Antwerp 1, Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 159,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is banks. Products created in Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank were not found.
The main activity of Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank is not available. You also can look at reviews of Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank, open positions, location of Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dierickx Leys & Cie NV Effectenbank, employees, financial statistics.