De Vaderlandsche Spaarbank NV

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • De Vaderlandsche Spaarbank NV
Private companiesApparel and Accessory Stores • De Vaderlandsche Spaarbank NV

Contactgegevens De Vaderlandsche Spaarbank NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vaderlandsche Spaarbank NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vaderlandsche Spaarbank NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Desguinlei 92, 2018 Antwerp, Antwerpen, België

Telefoon (phone): +32 (65) 185-85-58 +32 (65) 185-85-58

Fax (fax): +32 (2) 855-29-46 +32 (2) 855-29-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vaderlandsche Spaarbank NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vaderlandsche Spaarbank NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vaderlandsche Spaarbank NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vaderlandsche Spaarbank NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vaderlandsche Spaarbank NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vaderlandsche Spaarbank NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vaderlandsche Spaarbank NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vaderlandsche Spaarbank NV
Products information De Vaderlandsche Spaarbank NV

BTW identificatienummer (tax): BE05702423095
Ondernemingsnummer: 2426025390
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in De Vaderlandsche Spaarbank NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vaderlandsche Spaarbank NV
(Get full report from official database of BE for De Vaderlandsche Spaarbank NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vaderlandsche Spaarbank NV
Addition kinds of activities for De Vaderlandsche Spaarbank NV

0182. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
34420503. Weerstrip, metaal | Weather strip, metal
34669902. Afsluitingen, gestempeld metaal | Closures, stamped metal
57310101. Antennes, Schotelantenne | Antennas, satellite dish
73490205. Uitlaat of ventilator reinigen | Exhaust hood or fan cleaning
73590801. Dierverhuur | Animal rental
82119903. Middelbare school, junior of senior, nec | High school, junior or senior, nec

Werken bij De Vaderlandsche Spaarbank NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vaderlandsche Spaarbank NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vaderlandsche Spaarbank NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vaderlandsche Spaarbank NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • Huishoudhulp regio Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Onderhoudsmedewerker (student) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar studenten onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex. Je volgt het stockbeheer goed op. Je onderhoudt het schoonmaakmateriaal. Je volgt de poetsschema's correct op. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van het complex.

  • Etudiant OU non-étudiant, support administratif (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, basé à Louvain-La-Neuve, nous recherchons un profil administratif, de préférence étudiant(e) en droit pour travailler sur un projet durant 2 semaines, à commencer dès que possible. La mission : - Traduction de site en NL Mettre à jour une liste des acronymes NL Faire des tests sur le site

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

  • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Vaste Job

    Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

  • MECANIEKER (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ESTATE AND LANDSCAPE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud en herstellingen van onze grote/kleine machines zijn we op zoek naar een mecanieker die deze werken kan doen: het betreft kleine motorische tuingereedschapmachines (kettingzagen, bosmaaiers, haagscharen) tot grotere machines (grasmaaiers, zitmaaiers,...) en kranen. Daarnaast help je af en toe ook mee in het magazijn;

  • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

Zoek naar antwoorden van De Vaderlandsche Spaarbank NV in sociale netwerken
Look for responds of De Vaderlandsche Spaarbank NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vaderlandsche Spaarbank NV. Laat een reactie achter voor De Vaderlandsche Spaarbank NV. De Vaderlandsche Spaarbank NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vaderlandsche Spaarbank NV. Leave a respond for De Vaderlandsche Spaarbank NV. De Vaderlandsche Spaarbank NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vaderlandsche Spaarbank NV op de google maps. Adres en contacten De Vaderlandsche Spaarbank NV
Location of De Vaderlandsche Spaarbank NV on the google maps. Address and contacts of De Vaderlandsche Spaarbank NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vaderlandsche Spaarbank NV De Vaderlandsche Spaarbank NV: Siribo | WILLY MINNE | De Rynck Supermarkt BVBA | OPTIQUE WESE | TANDARTSENPRAKTIJK BOYEN

Other related companies as De Vaderlandsche Spaarbank NV: Siribo | WILLY MINNE | De Rynck Supermarkt BVBA | OPTIQUE WESE | TANDARTSENPRAKTIJK BOYEN

De Vaderlandsche Spaarbank NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vaderlandsche Spaarbank NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05702423095. Het bedrijf De Vaderlandsche Spaarbank NV bevindt zich op het adres: Desguinlei 92, 2018 Antwerp, Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is banks. Producten gemaakt in De Vaderlandsche Spaarbank NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vaderlandsche Spaarbank NV is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vaderlandsche Spaarbank NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vaderlandsche Spaarbank NV, openstaande posities, locatie van De Vaderlandsche Spaarbank NV op de kaart.

De Vaderlandsche Spaarbank NV is a company, that was registered 1995 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is De Vaderlandsche Spaarbank NV, company assigned to the tax number BE05702423095. The company De Vaderlandsche Spaarbank NV is located at the address: Desguinlei 92, 2018 Antwerp, Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is banks. Products created in De Vaderlandsche Spaarbank NV were not found.
The main activity of De Vaderlandsche Spaarbank NV is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vaderlandsche Spaarbank NV is not available. You also can look at reviews of De Vaderlandsche Spaarbank NV, open positions, location of De Vaderlandsche Spaarbank NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vaderlandsche Spaarbank NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vaderlandsche Spaarbank NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vaderlandsche Spaarbank NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vaderlandsche Spaarbank NV, employees, financial statistics.