Fiduciaire de Devillers SPRL

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Fiduciaire de Devillers SPRL
Private companiesEating and Drinking Places • Fiduciaire de Devillers SPRL

Contactgegevens Fiduciaire de Devillers SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fiduciaire de Devillers SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fiduciaire de Devillers SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Sur le Terme 9; 6760; Virton, België

Telefoon (phone): 063 58 86 00 (+32-063 58 86 00) 063 58 86 00 (+32-063 58 86 00)

Fax (fax): +32 (14) 367-67-99 +32 (14) 367-67-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fiduciaire de Devillers SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fiduciaire de Devillers SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fiduciaire de Devillers SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fiduciaire de Devillers SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fiduciaire de Devillers SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fiduciaire de Devillers SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fiduciaire de Devillers SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fiduciaire de Devillers SPRL
Products information Fiduciaire de Devillers SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01482849121
Ondernemingsnummer: 3678741455
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 418,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Fiduciaire de Devillers SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fiduciaire de Devillers SPRL
(Get full report from official database of BE for Fiduciaire de Devillers SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fiduciaire de Devillers SPRL
Addition kinds of activities for Fiduciaire de Devillers SPRL

149904. Minerale schuurmachines mijnbouw | Mineral abrasives mining
401300. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
14999915. Quartz kristal (pure) mijnbouw | Quartz crystal (pure) mining
20990100. stropen | Syrups
51699914. Lucht-, water- of bodemtestkits | Air, water or soil test kits
72990501. Banketzaal faciliteiten | Banquet hall facilities

Werken bij Fiduciaire de Devillers SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fiduciaire de Devillers SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fiduciaire de Devillers SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fiduciaire de Devillers SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Elektricien industrieel onderhoud dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving. Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. PLC

  • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

  • Medewerker Restaurant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag werken als kelner in een familie restaurant? Of heb je eerder ervaring als kok of afwasser? Liever een verantwoordelijke functie? Voor elk wat wils! Kom langs op het Randstad Kantoor in Kortrijk en start vandaag nog met jouw droomjob.

  • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

  • Machinist (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Poetshulp Roosdaal (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Verkoper toonbank (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

Zoek naar antwoorden van Fiduciaire de Devillers SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Fiduciaire de Devillers SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fiduciaire de Devillers SPRL. Laat een reactie achter voor Fiduciaire de Devillers SPRL. Fiduciaire de Devillers SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fiduciaire de Devillers SPRL. Leave a respond for Fiduciaire de Devillers SPRL. Fiduciaire de Devillers SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fiduciaire de Devillers SPRL op de google maps. Adres en contacten Fiduciaire de Devillers SPRL
Location of Fiduciaire de Devillers SPRL on the google maps. Address and contacts of Fiduciaire de Devillers SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Fiduciaire de Devillers SPRL Fiduciaire de Devillers SPRL: GREGORIO | Prote?nes (Les) | DRUKKERIJ ATELIER | Demol Hubert | DEFFONTAINE JP.

Other related companies as Fiduciaire de Devillers SPRL: GREGORIO | Prote?nes (Les) | DRUKKERIJ ATELIER | Demol Hubert | DEFFONTAINE JP.

Fiduciaire de Devillers SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fiduciaire de Devillers SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01482849121. Het bedrijf Fiduciaire de Devillers SPRL bevindt zich op het adres: Rue Sur le Terme 9; 6760; Virton. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 418,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Fiduciaire de Devillers SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fiduciaire de Devillers SPRL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fiduciaire de Devillers SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fiduciaire de Devillers SPRL, openstaande posities, locatie van Fiduciaire de Devillers SPRL op de kaart.

Fiduciaire de Devillers SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fiduciaire de Devillers SPRL, company assigned to the tax number BE01482849121. The company Fiduciaire de Devillers SPRL is located at the address: Rue Sur le Terme 9; 6760; Virton. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 418,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Accountants. Products created in Fiduciaire de Devillers SPRL were not found.
The main activity of Fiduciaire de Devillers SPRL is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fiduciaire de Devillers SPRL is not available. You also can look at reviews of Fiduciaire de Devillers SPRL, open positions, location of Fiduciaire de Devillers SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fiduciaire de Devillers SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fiduciaire de Devillers SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fiduciaire de Devillers SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fiduciaire de Devillers SPRL, employees, financial statistics.