EDDY NEUTIENS

Contactgegevens EDDY NEUTIENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDDY NEUTIENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDDY NEUTIENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 412; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38867172 (+32-38867172) 38867172 (+32-38867172)

Fax (fax): +32 (14) 583-46-74 +32 (14) 583-46-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDDY NEUTIENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDDY NEUTIENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDDY NEUTIENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDDY NEUTIENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDDY NEUTIENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDDY NEUTIENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDDY NEUTIENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDDY NEUTIENS
Products information EDDY NEUTIENS

BTW identificatienummer (tax): BE04763092041
Ondernemingsnummer: 7397338867
Hoofdstad (capital): 547,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 331,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in EDDY NEUTIENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDDY NEUTIENS
(Get full report from official database of BE for EDDY NEUTIENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDDY NEUTIENS
Addition kinds of activities for EDDY NEUTIENS

239500. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
24991503. Knoppen, hout | Knobs, wood
31110601. Boekbinders leren | Bookbinders' leather
34210203. Schaar, hand | Scissors, hand
39490102. Carts, caddy | Carts, caddy
51490500. Dranken, behalve koffie en thee | Beverages, except coffee and tea
57350100. Video discs en tapes, vooraf opgenomen | Video discs and tapes, prerecorded
73890205. Commodity inspectie | Commodity inspection

Werken bij EDDY NEUTIENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDDY NEUTIENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDDY NEUTIENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDDY NEUTIENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker speelgoedwinkel Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor speelgoedwinkel te Diest zoeken we een enthousiaste medewerker! Je werkt in een voltijds rooster van 36u/week (ook weekends) Je taken zijn: Kassa, klantenservice, vracht verwerken. Het betreft een tijdelijke opdracht van 01/10/2018 tem 31/12/2018

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • Technieker | Kaulille | Nacht (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een technieker in de vaste nachtdienst. Je zal instaan voor het onderhouden, herstellen en instellen van de productielijnen. Dit voornamelijk elektrisch en mechanisch.

  • Houtbekister regio Aalter! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In ploeg vertrek je naar de werf waar je vooral ter voorbereiding van de betonwerken zal bekisten. Kan je ook met een kraan rijden dan is dit een grote meerwaarde. Er wordt gewerkt in dagploeg : van 6u30 tot 16u30

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

Zoek naar antwoorden van EDDY NEUTIENS in sociale netwerken
Look for responds of EDDY NEUTIENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDDY NEUTIENS. Laat een reactie achter voor EDDY NEUTIENS. EDDY NEUTIENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDDY NEUTIENS. Leave a respond for EDDY NEUTIENS. EDDY NEUTIENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDDY NEUTIENS op de google maps. Adres en contacten EDDY NEUTIENS
Location of EDDY NEUTIENS on the google maps. Address and contacts of EDDY NEUTIENS

Andere gerelateerde bedrijven als come EDDY NEUTIENS EDDY NEUTIENS: DOUCET | KANNEGIETER | FRANCIS STASSE | NICOLAS VAN RAEMDONCK | R?SIDENCE LES MIRWETTES

Other related companies as EDDY NEUTIENS: DOUCET | KANNEGIETER | FRANCIS STASSE | NICOLAS VAN RAEMDONCK | R?SIDENCE LES MIRWETTES

EDDY NEUTIENS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDDY NEUTIENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04763092041. Het bedrijf EDDY NEUTIENS bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 412; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 547,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 331,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in EDDY NEUTIENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDDY NEUTIENS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDDY NEUTIENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDDY NEUTIENS, openstaande posities, locatie van EDDY NEUTIENS op de kaart.

EDDY NEUTIENS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDDY NEUTIENS, company assigned to the tax number BE04763092041. The company EDDY NEUTIENS is located at the address: MECHELSESTEENWEG 412; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 547,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 331,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in EDDY NEUTIENS were not found.
The main activity of EDDY NEUTIENS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EDDY NEUTIENS is not available. You also can look at reviews of EDDY NEUTIENS, open positions, location of EDDY NEUTIENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDDY NEUTIENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDDY NEUTIENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDDY NEUTIENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDDY NEUTIENS, employees, financial statistics.