Desmet Médard BVBA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Desmet Médard BVBA

Contactgegevens Desmet Médard BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Desmet Médard BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Desmet Médard BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Middenweg 13; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 31 44 45 (+32-051 31 44 45) 051 31 44 45 (+32-051 31 44 45)

Fax (fax): +32 (67) 166-58-64 +32 (67) 166-58-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Desmet Médard BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Desmet Médard BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Desmet Médard BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Desmet Médard BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Desmet Médard BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Desmet Médard BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Desmet Médard BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Desmet Médard BVBA
Products information Desmet Médard BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05090209960
Ondernemingsnummer: 9850311279
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Desmet Médard BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Desmet Médard BVBA
(Get full report from official database of BE for Desmet Médard BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Desmet Médard BVBA
Addition kinds of activities for Desmet Médard BVBA

259903. Bedden, geen huishoudelijk gebruik | Beds, not household use
36510113. platenspelers | Phonographs
37320105. Motorboten, binnenboord of buitenboord: bouw en reparatie | Motorboats, inboard or outboard: building and repairing
50850201. Lederen riem, verpakking | Leather belting, packing
50850802. Lijmen, tape en pleisters | Adhesives, tape and plasters

Werken bij Desmet Médard BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Desmet Médard BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Desmet Médard BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Desmet Médard BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp M/V regio Zwevezele PT of FT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringende opstart! Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende klanten in uw regio. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

  • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van Desmet Médard BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Desmet Médard BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Desmet Médard BVBA. Laat een reactie achter voor Desmet Médard BVBA. Desmet Médard BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Desmet Médard BVBA. Leave a respond for Desmet Médard BVBA. Desmet Médard BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Desmet Médard BVBA op de google maps. Adres en contacten Desmet Médard BVBA
Location of Desmet Médard BVBA on the google maps. Address and contacts of Desmet Médard BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Desmet Médard BVBA Desmet Médard BVBA: ONTMOETINGSCENTRUM | TOPS FOODS | KATTY DE BLAY | VERHOEVEN | Linda

Other related companies as Desmet Médard BVBA: ONTMOETINGSCENTRUM | TOPS FOODS | KATTY DE BLAY | VERHOEVEN | Linda

Desmet Médard BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Desmet Médard BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05090209960. Het bedrijf Desmet Médard BVBA bevindt zich op het adres: Middenweg 13; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Desmet Médard BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Desmet Médard BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Desmet Médard BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Desmet Médard BVBA, openstaande posities, locatie van Desmet Médard BVBA op de kaart.

Desmet Médard BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Desmet Médard BVBA, company assigned to the tax number BE05090209960. The company Desmet Médard BVBA is located at the address: Middenweg 13; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Accountants. Products created in Desmet Médard BVBA were not found.
The main activity of Desmet Médard BVBA is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Desmet Médard BVBA is not available. You also can look at reviews of Desmet Médard BVBA, open positions, location of Desmet Médard BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Desmet Médard BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Desmet Médard BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Desmet Médard BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Desmet Médard BVBA, employees, financial statistics.