Derden W

Contactgegevens Derden W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Derden W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Derden W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorp 91-93; 2980; Zoersel, België

Telefoon (phone): 03 312 58 58 (+32-03 312 58 58) 03 312 58 58 (+32-03 312 58 58)

Fax (fax): +32 (63) 358-90-76 +32 (63) 358-90-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Derden W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Derden W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Derden W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Derden W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Derden W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Derden W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Derden W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Derden W
Products information Derden W

BTW identificatienummer (tax): BE01731689453
Ondernemingsnummer: 5045989990
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Derden W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Derden W
(Get full report from official database of BE for Derden W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Derden W
Addition kinds of activities for Derden W

6091. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
421299. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
02520000. Kip eieren | Chicken eggs
26310405. Latex bord | Latex board
32720501. Areaways, keldervenster: beton | Areaways, basement window: concrete
33130203. Ferromolybdenum | Ferromolybdenum
34210000. Bestek | Cutlery
38510103. Lensbekleding, oftalmisch | Lens coating, ophthalmic
59470102. Ballonwinkels | Balloon shops
61119905. Landelijke elektrificatie-administratie | Rural electrification administration

Werken bij Derden W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Derden W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Derden W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Derden W. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • Orderpicker m/v 2 ploegen bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • Verkoper fashion (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: CVB RECYCLING

    Type: Vaste Job

    De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE SPEELBERG

    Type: Werfreserve

    U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van Derden W in sociale netwerken
Look for responds of Derden W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Derden W. Laat een reactie achter voor Derden W. Derden W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Derden W. Leave a respond for Derden W. Derden W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Derden W op de google maps. Adres en contacten Derden W
Location of Derden W on the google maps. Address and contacts of Derden W

Andere gerelateerde bedrijven als come Derden W Derden W: BIBELLO | Maboge H-J | Linen House (The) | HOF TER VELDEN | BRUNO FAUCONNIER

Other related companies as Derden W: BIBELLO | Maboge H-J | Linen House (The) | HOF TER VELDEN | BRUNO FAUCONNIER

Derden W is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Derden W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01731689453. Het bedrijf Derden W bevindt zich op het adres: Dorp 91-93; 2980; Zoersel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Derden W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Derden W is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Derden W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Derden W, openstaande posities, locatie van Derden W op de kaart.

Derden W is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Derden W, company assigned to the tax number BE01731689453. The company Derden W is located at the address: Dorp 91-93; 2980; Zoersel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Accountants. Products created in Derden W were not found.
The main activity of Derden W is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Derden W is not available. You also can look at reviews of Derden W, open positions, location of Derden W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Derden W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Derden W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Derden W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Derden W, employees, financial statistics.