FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV

Contactgegevens FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kanunnik De Meyerlaan 23 9220 Hamme (Vlaanderen) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-47-01-19 32-52-47-01-19

Fax (fax): 32-52-47-36-07 32-52-47-36-07

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV
Products information FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV

BTW identificatienummer (tax): BE08815399169
Ondernemingsnummer: 6477233886
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 642,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boilermaking, precision

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV
(Get full report from official database of BE for FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV
Addition kinds of activities for FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV

161199. Snelweg- en straatbouw, nec | Highway and street construction, nec
23719903. Bevestigingskoppen op bont nekpunten | Mounting heads on fur neckpieces
27549904. Facsimile letters: gravure printing | Facsimile letters: gravure printing
33120202. Sponge ijzer | Sponge iron
42139908. Vloeibaar aardolietransport, niet-lokaal | Liquid petroleum transport, non-local

Werken bij FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

  • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Studenten Hoge School/Univ (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Mol zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Studentenjob 18+ weekends/vakantie/vrije dagen (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: ENERVIK CONSULTING

    Type: Studentenjob

    Wilt u ervaring opdoen in de sales en hierbij geniet van een heel mooi loon? Wij begeleiden u om een topverkoper te worden! We zijn verkozen tot het beste startende saleskantoor in belgie door onze partners dus we zijn een snel groeiend bedrijf.

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

Zoek naar antwoorden van FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV. Laat een reactie achter voor FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV. FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV. Leave a respond for FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV. FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV op de google maps. Adres en contacten FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV
Location of FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV on the google maps. Address and contacts of FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV: Werkwinkel | ROBERT PAQUOT | WRITE! | Gondat M | ELECTRO DEBREE

Other related companies as FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV: Werkwinkel | ROBERT PAQUOT | WRITE! | Gondat M | ELECTRO DEBREE

FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08815399169. Het bedrijf FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV bevindt zich op het adres: Kanunnik De Meyerlaan 23 9220 Hamme (Vlaanderen) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 642,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boilermaking, precision. Producten gemaakt in FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, openstaande posities, locatie van FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV op de kaart.

FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, company assigned to the tax number BE08815399169. The company FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV is located at the address: Kanunnik De Meyerlaan 23 9220 Hamme (Vlaanderen) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 642,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boilermaking, precision. Products created in FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV were not found.
The main activity of FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV is not available. You also can look at reviews of FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, open positions, location of FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLD. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, employees, financial statistics.