DE GRAEF ACCOUNTANCY

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • DE GRAEF ACCOUNTANCY

Contactgegevens DE GRAEF ACCOUNTANCY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GRAEF ACCOUNTANCY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GRAEF ACCOUNTANCY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HORENDONK 322; 2910; ESSEN, België

Telefoon (phone): 36673345 (+32-36673345) 36673345 (+32-36673345)

Fax (fax): +32 (71) 940-45-39 +32 (71) 940-45-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GRAEF ACCOUNTANCY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GRAEF ACCOUNTANCY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GRAEF ACCOUNTANCY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GRAEF ACCOUNTANCY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GRAEF ACCOUNTANCY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GRAEF ACCOUNTANCY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GRAEF ACCOUNTANCY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GRAEF ACCOUNTANCY
Products information DE GRAEF ACCOUNTANCY

BTW identificatienummer (tax): BE05977355957
Ondernemingsnummer: 1155181884
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 134,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DE GRAEF ACCOUNTANCY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GRAEF ACCOUNTANCY
(Get full report from official database of BE for DE GRAEF ACCOUNTANCY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GRAEF ACCOUNTANCY
Addition kinds of activities for DE GRAEF ACCOUNTANCY

17419907. Steen metselarij | Stone masonry
20770303. Tallow rendering, oneetbaar | Tallow rendering, inedible
20990403. Geurstoffen: droge mengsels | Seasonings: dry mixes
34710205. Depolerende metaal | Depolishing metal
35450324. Rotatie tafels | Rotary tables
35590602. Ovens, chemicaliën | Kilns, chemical
39149906. Liefdevolle kopjes, NSK | Loving cups, nsk

Werken bij DE GRAEF ACCOUNTANCY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GRAEF ACCOUNTANCY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GRAEF ACCOUNTANCY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GRAEF ACCOUNTANCY. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Spoorkraanmachinist (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • Afsprakenplanner - deeltijds (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Je houdt van telefonische contacten en een vlotte, doch professionele babbel met gesprekspartners uit verschillende segmenten/doelgroepen. Je maakt de prospecten van onze klanten nieuwsgierig naar hun producten of diensten en overtuigt hen om een afspraak in te plannen met de commercieel verantwoordelijke. Hierbij maak je een korte, doch volledige rapportering van het gesprek en ben je efficiënt en accuraat bij het inplannen van de afspraken.

  • Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR OVERPELT

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er zorg je samen met je collega’s voor een kwalitatieve opvang en begeleiding van kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs buiten de schooluren en tijdens schoolvakanties. Je creëert een huiselijke sfeer en stemt je zorg af op de behoefte van elk kind, ook voor kinderen met een grotere zorgbehoefte. Je staat in voor verzorging, psychosociale stimulering en ontplooiingskansen voor de kinderen.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van DE GRAEF ACCOUNTANCY in sociale netwerken
Look for responds of DE GRAEF ACCOUNTANCY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GRAEF ACCOUNTANCY. Laat een reactie achter voor DE GRAEF ACCOUNTANCY. DE GRAEF ACCOUNTANCY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GRAEF ACCOUNTANCY. Leave a respond for DE GRAEF ACCOUNTANCY. DE GRAEF ACCOUNTANCY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GRAEF ACCOUNTANCY op de google maps. Adres en contacten DE GRAEF ACCOUNTANCY
Location of DE GRAEF ACCOUNTANCY on the google maps. Address and contacts of DE GRAEF ACCOUNTANCY

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GRAEF ACCOUNTANCY DE GRAEF ACCOUNTANCY: FA. BAKU | C'EST GONFLE | Celis M | ANDRE MARYNISSEN | GRIET VANDEMOORTELE

Other related companies as DE GRAEF ACCOUNTANCY: FA. BAKU | C'EST GONFLE | Celis M | ANDRE MARYNISSEN | GRIET VANDEMOORTELE

DE GRAEF ACCOUNTANCY is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE GRAEF ACCOUNTANCY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05977355957. Het bedrijf DE GRAEF ACCOUNTANCY bevindt zich op het adres: HORENDONK 322; 2910; ESSEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 134,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in DE GRAEF ACCOUNTANCY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE GRAEF ACCOUNTANCY is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GRAEF ACCOUNTANCY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GRAEF ACCOUNTANCY, openstaande posities, locatie van DE GRAEF ACCOUNTANCY op de kaart.

DE GRAEF ACCOUNTANCY is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE GRAEF ACCOUNTANCY, company assigned to the tax number BE05977355957. The company DE GRAEF ACCOUNTANCY is located at the address: HORENDONK 322; 2910; ESSEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 134,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in DE GRAEF ACCOUNTANCY were not found.
The main activity of DE GRAEF ACCOUNTANCY is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GRAEF ACCOUNTANCY is not available. You also can look at reviews of DE GRAEF ACCOUNTANCY, open positions, location of DE GRAEF ACCOUNTANCY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GRAEF ACCOUNTANCY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GRAEF ACCOUNTANCY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GRAEF ACCOUNTANCY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GRAEF ACCOUNTANCY, employees, financial statistics.