Coopman R

Contactgegevens Coopman R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coopman R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coopman R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rodestraat 69; 9620; Zottegem, België

Telefoon (phone): 09 360 65 33 (+32-09 360 65 33) 09 360 65 33 (+32-09 360 65 33)

Fax (fax): +32 (12) 561-40-45 +32 (12) 561-40-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coopman R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coopman R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coopman R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coopman R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coopman R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coopman R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coopman R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coopman R
Products information Coopman R

BTW identificatienummer (tax): BE01049438476
Ondernemingsnummer: 3919891357
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 826,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Coopman R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coopman R
(Get full report from official database of BE for Coopman R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coopman R
Addition kinds of activities for Coopman R

13219904. Ethaan (natuurlijke) productie | Ethane (natural) production
20990701. Box lunches, te koop op basis van premisses | Box lunches, for sale off premisses
22950301. Doek, gelakt glas | Cloth, varnished glass
28190404. Potassiumchloride en cyanide | Potasssium chloride and cyanide
30691010. Urinoirs, rubber | Urinals, rubber
35520105. Carding machines, textiel | Carding machines, textile
39910201. Verfrollen | Paint rollers
50729902. Wielen en glijbanen | Casters and glides
50870304. Leveranciers van de janitors | Janitors' supplies
81110201. Administratief en bestuursrecht | Administrative and government law

Werken bij Coopman R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coopman R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coopman R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coopman R. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • Productiemedewerkers (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het instellen van de verzamelhechter naargelang het werk en bijstellen waar nodig, - Tijdens de productie het bedienen van de machine met het oog op een onberispelijke kwaliteit en productiviteit, - Paletten binnenwerk en covers bijzetten en afgewerkte producten wegbrengen, - Afgewerkte, geniete brochures op kwaliteit controleren, - Het motiveren van de medewerkers aan de machine en bijsturen waar nodig.

  • Dakwerker (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dakwerker Functieomschrijving: Xtra Construct is onze nieuwe tak binnen Xtra Interim en Select die zich volledig gaat richten op vacatures binnen de bouw. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar dakwerkers. Heb jij interesse en/of ervaring in deze functie dan gaan wij op zoek voor jou! Wij hebben opdrachten bij zowel grote bouwbedrijven als kleinere aannemers. Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor hellende daken, platte daken, pannen, leien....

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Puuur Ranst/ Broechem/ Oelegem/ Emblem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Service Technieker (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES select

    Type: Vaste Job

    - Meewerken aan het opbouwen en fijn-afstellen van nieuwe installaties. - Analyseren en oplossen van storingen. - Uitvoeren van werken in het kader van predictief en preventief onderhoud. - Uitwerken en implementeren van technische verbeteringen. - Helpen bij de realisatie van grote technische projecten. - ...

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

  • Flexijob - chef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van Coopman R in sociale netwerken
Look for responds of Coopman R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coopman R. Laat een reactie achter voor Coopman R. Coopman R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coopman R. Leave a respond for Coopman R. Coopman R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coopman R op de google maps. Adres en contacten Coopman R
Location of Coopman R on the google maps. Address and contacts of Coopman R

Andere gerelateerde bedrijven als come Coopman R Coopman R: Bogaert Ann | GENVAL D?COR | ETIENNE HANNOSSET | VRIJE BASISSCHOOL | Palladium

Other related companies as Coopman R: Bogaert Ann | GENVAL D?COR | ETIENNE HANNOSSET | VRIJE BASISSCHOOL | Palladium

Coopman R is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coopman R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01049438476. Het bedrijf Coopman R bevindt zich op het adres: Rodestraat 69; 9620; Zottegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 826,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Coopman R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coopman R is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coopman R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coopman R, openstaande posities, locatie van Coopman R op de kaart.

Coopman R is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coopman R, company assigned to the tax number BE01049438476. The company Coopman R is located at the address: Rodestraat 69; 9620; Zottegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 826,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Accountants. Products created in Coopman R were not found.
The main activity of Coopman R is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Coopman R is not available. You also can look at reviews of Coopman R, open positions, location of Coopman R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coopman R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coopman R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coopman R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coopman R, employees, financial statistics.