Bureau Lambert Eric SPRL

Contactgegevens Bureau Lambert Eric SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau Lambert Eric SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau Lambert Eric SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Cahorday 44; 4671; Blégny (Saive), België

Telefoon (phone): 04 370 24 03 (+32-04 370 24 03) 04 370 24 03 (+32-04 370 24 03)

Fax (fax): +32 (2) 527-95-66 +32 (2) 527-95-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau Lambert Eric SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau Lambert Eric SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau Lambert Eric SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau Lambert Eric SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau Lambert Eric SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau Lambert Eric SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau Lambert Eric SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau Lambert Eric SPRL
Products information Bureau Lambert Eric SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02120880126
Ondernemingsnummer: 4065185546
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Bureau Lambert Eric SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau Lambert Eric SPRL
(Get full report from official database of BE for Bureau Lambert Eric SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau Lambert Eric SPRL
Addition kinds of activities for Bureau Lambert Eric SPRL

239200. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
329601. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
478903. Paard getrokken transportdiensten | Horse drawn transportation services
33130200. Ferroalliages | Ferroalloys
35520211. Riet, weefsel | Reeds, loom
35790102. Adresserende machines, borden en bordsposanten | Addressing machines, plates and plate embossers
44990400. Marine ontmanteling en ophaling diensten | Marine dismantling and scrapping services
54619905. donuts | Doughnuts
59990702. Motoren, elektrisch | Motors, electric

Werken bij Bureau Lambert Eric SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau Lambert Eric SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau Lambert Eric SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau Lambert Eric SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Flexibele horecamedewerker - Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Noorderwijk zijn wij op zoek naar een extra kracht om het team te versterken. Je bedient de klanten aan de bar en aan tafel.

  • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DAS MEDIA

    Type: Vaste Job

    DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

Zoek naar antwoorden van Bureau Lambert Eric SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bureau Lambert Eric SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau Lambert Eric SPRL. Laat een reactie achter voor Bureau Lambert Eric SPRL. Bureau Lambert Eric SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau Lambert Eric SPRL. Leave a respond for Bureau Lambert Eric SPRL. Bureau Lambert Eric SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau Lambert Eric SPRL op de google maps. Adres en contacten Bureau Lambert Eric SPRL
Location of Bureau Lambert Eric SPRL on the google maps. Address and contacts of Bureau Lambert Eric SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau Lambert Eric SPRL Bureau Lambert Eric SPRL: ADS Amusementsverhuur BVBA | SABAM | INTERIEUR D MESTDAGH | A.C.X. KOERIERDIENST | Palmke ('t)

Other related companies as Bureau Lambert Eric SPRL: ADS Amusementsverhuur BVBA | SABAM | INTERIEUR D MESTDAGH | A.C.X. KOERIERDIENST | Palmke ('t)

Bureau Lambert Eric SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau Lambert Eric SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02120880126. Het bedrijf Bureau Lambert Eric SPRL bevindt zich op het adres: Rue Cahorday 44; 4671; Blégny (Saive). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Bureau Lambert Eric SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau Lambert Eric SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau Lambert Eric SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau Lambert Eric SPRL, openstaande posities, locatie van Bureau Lambert Eric SPRL op de kaart.

Bureau Lambert Eric SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bureau Lambert Eric SPRL, company assigned to the tax number BE02120880126. The company Bureau Lambert Eric SPRL is located at the address: Rue Cahorday 44; 4671; Blégny (Saive). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Accountants. Products created in Bureau Lambert Eric SPRL were not found.
The main activity of Bureau Lambert Eric SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau Lambert Eric SPRL is not available. You also can look at reviews of Bureau Lambert Eric SPRL, open positions, location of Bureau Lambert Eric SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau Lambert Eric SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau Lambert Eric SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau Lambert Eric SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau Lambert Eric SPRL, employees, financial statistics.