Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA
Private companiesMotor Freight Transportation • Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA

Contactgegevens Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Esmoreitlaan 51 Box 11; 2050; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 210 91 31 (+32-03 210 91 31) 03 210 91 31 (+32-03 210 91 31)

Fax (fax): 03 210 91 32 (+32-03 210 91 32) 03 210 91 32 (+32-03 210 91 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA
Products information Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08427581787
Ondernemingsnummer: 9213928222
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 882,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA
(Get full report from official database of BE for Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA
Addition kinds of activities for Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA

359699. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium, nec | Scales and balances, except laboratory, nec
25410300. Teller en wastafel | Counter and sink tops
39530105. Postzegels, hand: rubber of metaal | Postmark stamps, hand: rubber or metal
79110000. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
80690200. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital

Werken bij Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koel- en vriestransport op korte afstand, met als voornaamste bestemmingen: België, Nederland en Noord-Frankrijk Voornamelijk dagwerk Zaterdagwerk in beurtrolsysteem Zelf laden en lossen van de goederen Zelfstandig kunnen werken Op bepaalde locaties, zoals vroegmarkten en veiligen, moeten de handen uit mouwen gestoken worden (vb. het stapelen van palletten, het helpen van collega's bij het lossen, ...) Correct invullen van de transportdocumenten, zoals vrachtbrieven en palletbons

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Poetshulp Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • RESERVE Industrieel reinigers Limburg 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Limburg zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA. Laat een reactie achter voor Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA. Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA. Leave a respond for Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA. Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA op de google maps. Adres en contacten Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA
Location of Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA on the google maps. Address and contacts of Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA: COIN FLEURI | Coppens H | Gem Ontmoetingscentrum Willem Tell | BANCONTACT-MISTER CASH | Beckers R

Other related companies as Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA: COIN FLEURI | Coppens H | Gem Ontmoetingscentrum Willem Tell | BANCONTACT-MISTER CASH | Beckers R

Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08427581787. Het bedrijf Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA bevindt zich op het adres: Esmoreitlaan 51 Box 11; 2050; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 882,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA, openstaande posities, locatie van Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA op de kaart.

Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA, company assigned to the tax number BE08427581787. The company Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA is located at the address: Esmoreitlaan 51 Box 11; 2050; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 882,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Accountants. Products created in Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA were not found.
The main activity of Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA is not available. You also can look at reviews of Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA, open positions, location of Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Accountantskantoor A.D. Van Bogaert BVBA, employees, financial statistics.