SVI Antwerpen NV

Contactgegevens SVI Antwerpen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SVI Antwerpen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SVI Antwerpen NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 15 2390 Malle, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SVI Antwerpen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SVI Antwerpen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SVI Antwerpen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SVI Antwerpen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SVI Antwerpen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SVI Antwerpen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SVI Antwerpen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SVI Antwerpen NV
Products information SVI Antwerpen NV

BTW identificatienummer (tax): BE07486877441
Ondernemingsnummer: 3429351806
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 866,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Accessories for heating,ventilation,and air conditioning

Product categorie (product category): Accessories For Heating,Ventilation,And Air Conditioning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SVI Antwerpen NV
(Get full report from official database of BE for SVI Antwerpen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SVI Antwerpen NV
Addition kinds of activities for SVI Antwerpen NV

13819900. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
20670000. Kauwgom | Chewing gum
28340600. dermatologica | Dermatologicals
38290602. Toll cabines, automatisch | Toll booths, automatic
39499913. Stokken: hockey, lacrosse, enz. | Sticks: hockey, lacrosse, etc.
39999939. Teargas apparaten en apparatuur | Tear gas devices and equipment
80699901. Kinderziekenhuis | Childrens' hospital

Werken bij SVI Antwerpen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SVI Antwerpen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SVI Antwerpen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SVI Antwerpen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • parkwachter (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Parkwachter zal je: het gevraagde materiaal klaarzetten om meen aar de werf te nemen de staat en keuringen van in- en uitgaande materialen controleren werkzaamheden uitvoeren aan allerhande soorten slangen de interne hallen en het terrein buiten onderhouden. met heftruck rijden in 2 ploegen werken: 5u45 ? 13u45 10u30 ? 18u30

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Productieverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groothandel in verse vis, zijn wij op zoek naar een productie verantwoordelijke om te werpen met de vaste nacht.  Je zal instaan voor: het ingeven van inkomende bestellingen in een bestelsysteem Het controleren van inkomende goederen Het aansturen van een klein team van fileerders, motiveren en oplossingsgericht denken

  • Betoncentralist (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Tessenderlo is op zoek naar een betoncentralist.

  • Student verkoop charcuterie St TRuiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in St Truiden weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • TIGLASSER MET KENNIS VAN MONTAGE EN PLANNEN LEZEN (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: DOUCHY CHRIST

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het vervaardigen van metaalconstructies volgens plannen U kunt TIG lassen

  • Nationaal Management Trainee m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Vaste Job

    Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je opleiding zal verschillende facetten overkoepelen in onze afdeling logistiek, supply-chain, industriële activiteiten en petrochemie; - De training zal hoofdzakelijk in Antwerpen zijn, maar ook in andere vestigingen; - Als toekomstige nationale terminal manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant. Het aantal aan te sturen mensen varieert van 20 tot 150; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van SVI Antwerpen NV in sociale netwerken
Look for responds of SVI Antwerpen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SVI Antwerpen NV. Laat een reactie achter voor SVI Antwerpen NV. SVI Antwerpen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SVI Antwerpen NV. Leave a respond for SVI Antwerpen NV. SVI Antwerpen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SVI Antwerpen NV op de google maps. Adres en contacten SVI Antwerpen NV
Location of SVI Antwerpen NV on the google maps. Address and contacts of SVI Antwerpen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SVI Antwerpen NV SVI Antwerpen NV: EDDY MARTIN | MARC VAN AUTREVE | LA CARROSSERIE ENFANTINE NV | WERNER VOLANT | BTI

Other related companies as SVI Antwerpen NV: EDDY MARTIN | MARC VAN AUTREVE | LA CARROSSERIE ENFANTINE NV | WERNER VOLANT | BTI

SVI Antwerpen NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SVI Antwerpen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07486877441. Het bedrijf SVI Antwerpen NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 15 2390 Malle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 866,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Accessories For Heating,Ventilation,And Air Conditioning. Lijst met producten zijn Accessories for heating,ventilation,and air conditioning.
De hoofdactiviteit van SVI Antwerpen NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SVI Antwerpen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SVI Antwerpen NV, openstaande posities, locatie van SVI Antwerpen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SVI Antwerpen NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is SVI Antwerpen NV, company assigned to the tax number BE07486877441. The company SVI Antwerpen NV is located at the address: Industrieweg 15 2390 Malle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 866,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Accessories For Heating,Ventilation,And Air Conditioning. List of products are Accessories for heating,ventilation,and air conditioning.
The main activity of SVI Antwerpen NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SVI Antwerpen NV is not available. You also can look at reviews of SVI Antwerpen NV, open positions, location of SVI Antwerpen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SVI Antwerpen NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SVI Antwerpen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SVI Antwerpen NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SVI Antwerpen NV, employees, financial statistics.