JOSEPHUS BAUWERAERTS

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • JOSEPHUS BAUWERAERTS
Private companiesGeneral Merchandise Stores • JOSEPHUS BAUWERAERTS

Contactgegevens JOSEPHUS BAUWERAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEPHUS BAUWERAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEPHUS BAUWERAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PATERSSTRAAT 103; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14411610 (+32-14411610) 14411610 (+32-14411610)

Fax (fax): +32 (4) 451-23-90 +32 (4) 451-23-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEPHUS BAUWERAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEPHUS BAUWERAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEPHUS BAUWERAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEPHUS BAUWERAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEPHUS BAUWERAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEPHUS BAUWERAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEPHUS BAUWERAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEPHUS BAUWERAERTS
Products information JOSEPHUS BAUWERAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE04236022949
Ondernemingsnummer: 6686798095
Hoofdstad (capital): 538,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 328,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits: Chapeaux.

Product categorie (product category): Accessoires vestimentaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEPHUS BAUWERAERTS
(Get full report from official database of BE for JOSEPHUS BAUWERAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEPHUS BAUWERAERTS
Addition kinds of activities for JOSEPHUS BAUWERAERTS

01190200. Voederkorrels | Feeder grains
29990202. Wassen, aardolie: niet geproduceerd in petroleumraffinaderijen | Waxes, petroleum: not produced in petroleum refineries
38270113. periscopen | Periscopes
38610209. Bakken, fotografische drukwerk en verwerking | Trays, photographic printing and processing
44929904. Tugboat service | Tugboat service
67190000. Holdings, nv | Holding companies, nec

Werken bij JOSEPHUS BAUWERAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEPHUS BAUWERAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEPHUS BAUWERAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEPHUS BAUWERAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator dag (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Procesoperator in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Procesoperatoren in ploeg. Je zal instaan voor Het verplaatsen van chemicaliën in verpakkingen (totes, bigbags, jerrycan); Het laden en lossen van bulkmateriaal (ingrediënten, eindproducten en afvalproducten); Doseren en klaarzetten van grondstoffen; Afvullen van het eindproduct in vaten; Inpompen vloeibare ingrediënten in tanks; Ondersteunen van de procesoperatoren in de afwerking van het productieproces.

  • Betoncentralist (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze uitdagende job zijn wij op zoek naar iemand om de betoncentrale te bedienen. je staat in voor de besturing van de betoncentrale per computer je zorgt voor de aanmaak beton voor de prefab - elementen controle van de aanvoer van cement, beton en asfalt

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • Operator inpak - 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job en interesse in de voeding? Bovendien ben je wat technisch aangelegd? Zo ja, dan geven wij graag een woordje uitleg over de volgende vacature bij onze klant actief in de voeding.  Inhoud van de job Je staat in voor het draaiende houden van een lijn: invoer van groenten, stapelen van de dozen, ... Je stelt de machines in: gewicht, snelheid Als er zich problemen voordoen, probeer je deze op te lossen, vaak in overleg met je verantwoordelijke Je houdt hierbij goed de veiligheid in het oog Je voert kwaliteitscontroles uit op de verpakking: Hangt het juiste ticket op de doos? Klopt het gewicht? Is de doos goed gelijmd? ... Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • Jobstudent schoonmaak bussen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij studenten die 1 à 2 weekdagen beschikbaar zijn voor het schoonmaken van bussen.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van JOSEPHUS BAUWERAERTS in sociale netwerken
Look for responds of JOSEPHUS BAUWERAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEPHUS BAUWERAERTS. Laat een reactie achter voor JOSEPHUS BAUWERAERTS. JOSEPHUS BAUWERAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEPHUS BAUWERAERTS. Leave a respond for JOSEPHUS BAUWERAERTS. JOSEPHUS BAUWERAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEPHUS BAUWERAERTS op de google maps. Adres en contacten JOSEPHUS BAUWERAERTS
Location of JOSEPHUS BAUWERAERTS on the google maps. Address and contacts of JOSEPHUS BAUWERAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEPHUS BAUWERAERTS JOSEPHUS BAUWERAERTS: GREISCH INGÉNIERIE SA | FLE.D. EUROPE NV | EDGAR MARX | BART GADEYNE | VAN DE VOORDE PETER

Other related companies as JOSEPHUS BAUWERAERTS: GREISCH INGÉNIERIE SA | FLE.D. EUROPE NV | EDGAR MARX | BART GADEYNE | VAN DE VOORDE PETER

JOSEPHUS BAUWERAERTS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEPHUS BAUWERAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04236022949. Het bedrijf JOSEPHUS BAUWERAERTS bevindt zich op het adres: PATERSSTRAAT 103; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 538,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 328,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Accessoires vestimentaires. Lijst met producten zijn Produits: Chapeaux..
De hoofdactiviteit van JOSEPHUS BAUWERAERTS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEPHUS BAUWERAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEPHUS BAUWERAERTS, openstaande posities, locatie van JOSEPHUS BAUWERAERTS op de kaart.

JOSEPHUS BAUWERAERTS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSEPHUS BAUWERAERTS, company assigned to the tax number BE04236022949. The company JOSEPHUS BAUWERAERTS is located at the address: PATERSSTRAAT 103; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 538,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 328,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Accessoires vestimentaires. List of products are Produits: Chapeaux..
The main activity of JOSEPHUS BAUWERAERTS is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEPHUS BAUWERAERTS is not available. You also can look at reviews of JOSEPHUS BAUWERAERTS, open positions, location of JOSEPHUS BAUWERAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEPHUS BAUWERAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEPHUS BAUWERAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEPHUS BAUWERAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEPHUS BAUWERAERTS, employees, financial statistics.