JUWELIER DE VOOGHT

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • JUWELIER DE VOOGHT
Private companiesTransportation by Air • JUWELIER DE VOOGHT

Contactgegevens JUWELIER DE VOOGHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUWELIER DE VOOGHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUWELIER DE VOOGHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDSTRAAT 36-38; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14211758 (+32-14211758) 14211758 (+32-14211758)

Fax (fax): +32 (60) 636-14-99 +32 (60) 636-14-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUWELIER DE VOOGHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUWELIER DE VOOGHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUWELIER DE VOOGHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUWELIER DE VOOGHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUWELIER DE VOOGHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUWELIER DE VOOGHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUWELIER DE VOOGHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUWELIER DE VOOGHT
Products information JUWELIER DE VOOGHT

BTW identificatienummer (tax): BE06042999267
Ondernemingsnummer: 5886718750
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in JUWELIER DE VOOGHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Juwelen and horloges; Swatch

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUWELIER DE VOOGHT
(Get full report from official database of BE for JUWELIER DE VOOGHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUWELIER DE VOOGHT
Addition kinds of activities for JUWELIER DE VOOGHT

4013. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
335603. Magnesium | Magnesium
32990104. Mica, splitsing | Mica, splitting
50510000. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
79991200. Rijden en rodeo diensten | Riding and rodeo services

Werken bij JUWELIER DE VOOGHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUWELIER DE VOOGHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUWELIER DE VOOGHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUWELIER DE VOOGHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erembodegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

  • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

    Type: Werfreserve

    Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

Zoek naar antwoorden van JUWELIER DE VOOGHT in sociale netwerken
Look for responds of JUWELIER DE VOOGHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUWELIER DE VOOGHT. Laat een reactie achter voor JUWELIER DE VOOGHT. JUWELIER DE VOOGHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUWELIER DE VOOGHT. Leave a respond for JUWELIER DE VOOGHT. JUWELIER DE VOOGHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUWELIER DE VOOGHT op de google maps. Adres en contacten JUWELIER DE VOOGHT
Location of JUWELIER DE VOOGHT on the google maps. Address and contacts of JUWELIER DE VOOGHT

Andere gerelateerde bedrijven als come JUWELIER DE VOOGHT JUWELIER DE VOOGHT: CITIBANK | GWENNY LONGUET | KAPPERSTEAM GUY | MOT SECURITY SERVICE | JACQUES BERCKMOES

Other related companies as JUWELIER DE VOOGHT: CITIBANK | GWENNY LONGUET | KAPPERSTEAM GUY | MOT SECURITY SERVICE | JACQUES BERCKMOES

JUWELIER DE VOOGHT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JUWELIER DE VOOGHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06042999267. Het bedrijf JUWELIER DE VOOGHT bevindt zich op het adres: ZANDSTRAAT 36-38; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 340,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Juwelen and horloges; Swatch. Producten gemaakt in JUWELIER DE VOOGHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JUWELIER DE VOOGHT is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUWELIER DE VOOGHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUWELIER DE VOOGHT, openstaande posities, locatie van JUWELIER DE VOOGHT op de kaart.

JUWELIER DE VOOGHT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JUWELIER DE VOOGHT, company assigned to the tax number BE06042999267. The company JUWELIER DE VOOGHT is located at the address: ZANDSTRAAT 36-38; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 340,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Juwelen and horloges; Swatch. Products created in JUWELIER DE VOOGHT were not found.
The main activity of JUWELIER DE VOOGHT is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JUWELIER DE VOOGHT is not available. You also can look at reviews of JUWELIER DE VOOGHT, open positions, location of JUWELIER DE VOOGHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUWELIER DE VOOGHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUWELIER DE VOOGHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUWELIER DE VOOGHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUWELIER DE VOOGHT, employees, financial statistics.