DELTA COLLECTIONS

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • DELTA COLLECTIONS
Private companiesFood Stores • DELTA COLLECTIONS

Contactgegevens DELTA COLLECTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELTA COLLECTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELTA COLLECTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE L'EUROPE 70; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71329602 (+32-71329602) 71329602 (+32-71329602)

Fax (fax): +32 (9) 443-66-84 +32 (9) 443-66-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELTA COLLECTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELTA COLLECTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELTA COLLECTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELTA COLLECTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELTA COLLECTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELTA COLLECTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELTA COLLECTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELTA COLLECTIONS
Products information DELTA COLLECTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE02393066406
Ondernemingsnummer: 8282562255
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 281,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DELTA COLLECTIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Juwelen and horloges; Postzegels,munten and trofee?n

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELTA COLLECTIONS
(Get full report from official database of BE for DELTA COLLECTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELTA COLLECTIONS
Addition kinds of activities for DELTA COLLECTIONS

1455. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
2258. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
516909. Voedingsadditieven en conserveermiddelen | Food additives and preservatives
35310406. Betonbewerking apparatuur | Concrete grouting equipment
35430000. Industriële patronen | Industrial patterns
38120300. Navigatiesystemen en instrumenten | Navigational systems and instruments
39490703. Helmen, atletisch | Helmets, athletic
47290000. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement
56999904. Formele kleding | Formal wear
83229901. Maaltijd levering programma | Meal delivery program

Werken bij DELTA COLLECTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELTA COLLECTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELTA COLLECTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELTA COLLECTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • STUDENT WEEKENDS BROODJESZAAK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een broodjeszaak in centrum Brugge zoeken wij studenten. Taken: broodjes smeren bestellingen opnemen afrekenen aan de kassa

  • Student verkoper/verkoopster fashion (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een bijverdienste in de retail/fashion? Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • Credit Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Verder zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Medewerker kinderbegeleiding (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: DE KOALABEERTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf zal je instaan voor volgende taken: opvang kinderen van 0 tot 3 jaar. activiteiten doen met kinderen (spel, knutselen, zang, dans, lichaamsbeweging, verhaaltjes voorlezen,...). kindjes begeleiden bij de maaltijden en voeden. verzorging (luiers verversen, neusjes spoelen, handjes en gezichtjes afkuisen, indien nodig en toegelaten medicatie toedienen,...). mogelijk kleine onderhoudstaken vervullen (af en toe vloer vegen, kleine afwas).

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van DELTA COLLECTIONS in sociale netwerken
Look for responds of DELTA COLLECTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELTA COLLECTIONS. Laat een reactie achter voor DELTA COLLECTIONS. DELTA COLLECTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELTA COLLECTIONS. Leave a respond for DELTA COLLECTIONS. DELTA COLLECTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELTA COLLECTIONS op de google maps. Adres en contacten DELTA COLLECTIONS
Location of DELTA COLLECTIONS on the google maps. Address and contacts of DELTA COLLECTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come DELTA COLLECTIONS DELTA COLLECTIONS: FLSTOROPACK PACKAGING DISTRIBUTION BENELUX NV | K. ZONNEKL. DENTERGEM | Mawipex BVBA | TH??TRE MOLI?RE | CISU c/o CEFIC

Other related companies as DELTA COLLECTIONS: FLSTOROPACK PACKAGING DISTRIBUTION BENELUX NV | K. ZONNEKL. DENTERGEM | Mawipex BVBA | TH??TRE MOLI?RE | CISU c/o CEFIC

DELTA COLLECTIONS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELTA COLLECTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02393066406. Het bedrijf DELTA COLLECTIONS bevindt zich op het adres: AVENUE DE L'EUROPE 70; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 281,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Juwelen and horloges; Postzegels,munten and trofee?n. Producten gemaakt in DELTA COLLECTIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELTA COLLECTIONS is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELTA COLLECTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELTA COLLECTIONS, openstaande posities, locatie van DELTA COLLECTIONS op de kaart.

DELTA COLLECTIONS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELTA COLLECTIONS, company assigned to the tax number BE02393066406. The company DELTA COLLECTIONS is located at the address: AVENUE DE L'EUROPE 70; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 281,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Juwelen and horloges; Postzegels,munten and trofee?n. Products created in DELTA COLLECTIONS were not found.
The main activity of DELTA COLLECTIONS is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DELTA COLLECTIONS is not available. You also can look at reviews of DELTA COLLECTIONS, open positions, location of DELTA COLLECTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELTA COLLECTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELTA COLLECTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELTA COLLECTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELTA COLLECTIONS, employees, financial statistics.