VANDENHOVE ET HELMAN

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • VANDENHOVE ET HELMAN
Private companiesPersonal Services • VANDENHOVE ET HELMAN

Contactgegevens VANDENHOVE ET HELMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENHOVE ET HELMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENHOVE ET HELMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGSSTRAAT 55; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22174313 (+32-22174313) 22174313 (+32-22174313)

Fax (fax): +32 (10) 870-42-34 +32 (10) 870-42-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENHOVE ET HELMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENHOVE ET HELMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENHOVE ET HELMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENHOVE ET HELMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENHOVE ET HELMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENHOVE ET HELMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENHOVE ET HELMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENHOVE ET HELMAN
Products information VANDENHOVE ET HELMAN

BTW identificatienummer (tax): BE06834014892
Ondernemingsnummer: 9279296875
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 335,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in VANDENHOVE ET HELMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENHOVE ET HELMAN
(Get full report from official database of BE for VANDENHOVE ET HELMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENHOVE ET HELMAN
Addition kinds of activities for VANDENHOVE ET HELMAN

228103. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens, gesponnen | Natural and animal fiber yarns, spun
32920104. Matrassen, asbest | Mattresses, asbestos
34969910. Keukengerei | Kitchen wire goods
36340113. Percolators, elektrisch | Percolators, electric
37929908. Reiswagenchassis | Travel trailer chassis
50510211. Ijzer of staal halffabrikaten | Iron or steel semifinished products
56410000. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
57149903. Slip covers | Slip covers
76991301. Mobiele huis reparatie | Mobile home repair

Werken bij VANDENHOVE ET HELMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENHOVE ET HELMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENHOVE ET HELMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENHOVE ET HELMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een elektricien voor een elektriciteitsbedrijf regio Oostkamp. Je doet aansluitingen op werven regio Brugge. Je hebt sterke interesse in elektriciteitswerken.

  • Meubelplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

  • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

  • Automecanicien (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: STUZO

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

  • Jobstudent ZEB Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • Vrachtwagenbestuurder - CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Lommel zoeken we een vrachtwagenchauffeur CE met ervaring. Je maakt zo'n 10 stops per dag bij klanten en hebt er geen problemen mee om midden in de nacht te vertrekken op het bedrijf.

  • KELNER FLEXI- OF STUDENTENJOB (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: JOCHRI

    Type: Flexijob

    In onze brasserie "Het Begijntje" sta je in voor de bediening van onze klanten. Je neemt de bestelling op en maakt ze klaar aan de toog Je rekent af en zorgt dat alles netjes is

Zoek naar antwoorden van VANDENHOVE ET HELMAN in sociale netwerken
Look for responds of VANDENHOVE ET HELMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENHOVE ET HELMAN. Laat een reactie achter voor VANDENHOVE ET HELMAN. VANDENHOVE ET HELMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENHOVE ET HELMAN. Leave a respond for VANDENHOVE ET HELMAN. VANDENHOVE ET HELMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENHOVE ET HELMAN op de google maps. Adres en contacten VANDENHOVE ET HELMAN
Location of VANDENHOVE ET HELMAN on the google maps. Address and contacts of VANDENHOVE ET HELMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENHOVE ET HELMAN VANDENHOVE ET HELMAN: DANHIER | CLUB POCO LOCO | Detilloux Ives | GAR DE ZUTTER | Top Belgian Products

Other related companies as VANDENHOVE ET HELMAN: DANHIER | CLUB POCO LOCO | Detilloux Ives | GAR DE ZUTTER | Top Belgian Products

VANDENHOVE ET HELMAN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENHOVE ET HELMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06834014892. Het bedrijf VANDENHOVE ET HELMAN bevindt zich op het adres: KONINGSSTRAAT 55; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 335,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Juwelen and horloges. Producten gemaakt in VANDENHOVE ET HELMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDENHOVE ET HELMAN is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENHOVE ET HELMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENHOVE ET HELMAN, openstaande posities, locatie van VANDENHOVE ET HELMAN op de kaart.

VANDENHOVE ET HELMAN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDENHOVE ET HELMAN, company assigned to the tax number BE06834014892. The company VANDENHOVE ET HELMAN is located at the address: KONINGSSTRAAT 55; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 335,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Juwelen and horloges. Products created in VANDENHOVE ET HELMAN were not found.
The main activity of VANDENHOVE ET HELMAN is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENHOVE ET HELMAN is not available. You also can look at reviews of VANDENHOVE ET HELMAN, open positions, location of VANDENHOVE ET HELMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENHOVE ET HELMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENHOVE ET HELMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENHOVE ET HELMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENHOVE ET HELMAN, employees, financial statistics.