Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Contactgegevens Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Einestr 22; Oudenaarde; 9700, België

Telefoon (phone): 32.55-313003^^55:313003 32.55-313003^^55:313003

Fax (fax): +32 (11) 682-13-23 +32 (11) 682-13-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caisse Nationale de, Crédit Professionnel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caisse Nationale de, Crédit Professionnel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Products information Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

BTW identificatienummer (tax): BE09463043212
Ondernemingsnummer: 1154907226
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
(Get full report from official database of BE for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Addition kinds of activities for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

07210101. Boomgaardboom- en wijnstokdiensten | Orchard tree and vine bracing services
22960201. Koord voor het versterken van de industriële riem | Cord for reinforcing industrial belting
34839913. Torpedo's en delen (verordeningen) | Torpedoes and parts (ordnance)
44929902. Marine sleepdiensten | Marine towing services
49530102. Chemische ontgifting | Chemical detoxification
50219902. Stoelen | Chairs
57360102. Pianos | Pianos
92240404. Brandbeveiliging, lokale overheid | Fire protection, local government

Werken bij Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper bakkerij m/v (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in het Waasland zijn wij momenteel op zoek naar een verkoper. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten; Je doet het kassawerk; Helpt mee de winkel op orde te houden.

  • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Lummen en omgeving

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

  • Gentis - .NET Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

  • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: NJAMM

    Type: Flexijob

    Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

Zoek naar antwoorden van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel in sociale netwerken
Look for responds of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Laat een reactie achter voor Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Caisse Nationale de, Crédit Professionnel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Leave a respond for Caisse Nationale de, Crédit Professionnel. Caisse Nationale de, Crédit Professionnel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caisse Nationale de, Crédit Professionnel op de google maps. Adres en contacten Caisse Nationale de, Crédit Professionnel
Location of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel on the google maps. Address and contacts of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel

Andere gerelateerde bedrijven als come Caisse Nationale de, Crédit Professionnel Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: Van Casteren Algemene Bouwwerken | Vervenne et Van Belle S.A. | Hendyplan | Boucquet C | Am?nosotes SPRL

Other related companies as Caisse Nationale de, Crédit Professionnel: Van Casteren Algemene Bouwwerken | Vervenne et Van Belle S.A. | Hendyplan | Boucquet C | Am?nosotes SPRL

Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09463043212. Het bedrijf Caisse Nationale de, Crédit Professionnel bevindt zich op het adres: Einestr 22; Oudenaarde; 9700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 483,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, openstaande posities, locatie van Caisse Nationale de, Crédit Professionnel op de kaart.

Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, company assigned to the tax number BE09463043212. The company Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is located at the address: Einestr 22; Oudenaarde; 9700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 483,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel is not available. You also can look at reviews of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, open positions, location of Caisse Nationale de, Crédit Professionnel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caisse Nationale de, Crédit Professionnel, employees, financial statistics.