JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT

Contactgegevens JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZAMANSTRAAT 45; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37763482 (+32-37763482) 37763482 (+32-37763482)

Fax (fax): +32 (87) 918-94-83 +32 (87) 918-94-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT
Products information JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT

BTW identificatienummer (tax): BE05212982177
Ondernemingsnummer: 1226867675
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

handgemaakte trouwringen .

Product categorie (product category): Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT
(Get full report from official database of BE for JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT
Addition kinds of activities for JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT

07210404. Gewasafdunning (mechanische) diensten | Crop thinning (mechanical) services
28510103. Marine verf | Marine paints
36740107. Thrystors | Thrystors
54990204. Thee | Tea
83229904. Reishulp | Travelers' aid
97119901. Luchtmacht | Air force

Werken bij JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Diepvrieschauffeur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het halen van producten uit de juiste koelruimte Je levert de producten aan op de verschillende verpakkingslijnen Je zorgt ervoor dat de leveringen van de producten vlot en tijdig verloopt Je neemt de verantwoordelijkheid bij controle van het product

  • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Weekendhulp MD Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI

    Type: Studentenjob

    Als weekendhelper(ster) werk je als fashion advisor en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT in sociale netwerken
Look for responds of JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT. Laat een reactie achter voor JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT. JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT. Leave a respond for JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT. JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT op de google maps. Adres en contacten JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT
Location of JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT on the google maps. Address and contacts of JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT: Banque Bruxelles Lambert SA | FA. WILLEMS & CO | Scarbotte P | VL. ONAFH. ZIEKENFONDS | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT: Banque Bruxelles Lambert SA | FA. WILLEMS & CO | Scarbotte P | VL. ONAFH. ZIEKENFONDS | VRIJE BASISSCHOOL

JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05212982177. Het bedrijf JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT bevindt zich op het adres: ZAMANSTRAAT 45; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 373,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Juwelen and horloges. Lijst met producten zijn handgemaakte trouwringen ..
De hoofdactiviteit van JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT, openstaande posities, locatie van JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT op de kaart.

JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT, company assigned to the tax number BE05212982177. The company JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT is located at the address: ZAMANSTRAAT 45; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 373,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Juwelen and horloges. List of products are handgemaakte trouwringen ..
The main activity of JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT is not available. You also can look at reviews of JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT, open positions, location of JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUWEELONTWERPER HANS SONNAERT, employees, financial statistics.