DEMCO QUARTZ

Contactgegevens DEMCO QUARTZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMCO QUARTZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMCO QUARTZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD ANSPACH 59; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22194032 (+32-22194032) 22194032 (+32-22194032)

Fax (fax): +32 (61) 731-12-64 +32 (61) 731-12-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMCO QUARTZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMCO QUARTZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMCO QUARTZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMCO QUARTZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMCO QUARTZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMCO QUARTZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMCO QUARTZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMCO QUARTZ
Products information DEMCO QUARTZ

BTW identificatienummer (tax): BE08523162841
Ondernemingsnummer: 9023864746
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 451,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in DEMCO QUARTZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMCO QUARTZ
(Get full report from official database of BE for DEMCO QUARTZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMCO QUARTZ
Addition kinds of activities for DEMCO QUARTZ

238901. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
20850201. Cocktails, alcoholisch | Cocktails, alcoholic
24990601. Heersers en regels, hout | Rulers and rules, wood
34790104. Etsen, fotochemisch | Etching, photochemical
36489907. Zonneschijnuitrusting, incl. | Sun tanning equipment, incl. tanning beds
50490102. Apparatuur en benodigdheden van ingenieurs, nec | Engineers' equipment and supplies, nec
61119902. Export / import bank | Export/import bank

Werken bij DEMCO QUARTZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMCO QUARTZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMCO QUARTZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMCO QUARTZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien met ervaring / automatisatie technieker - dag of ploegen - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een elektricien / automatisatie technieker. Takenpakket: U staat samen met je collega's in voor het dagelijks & preventief onderhoud. Daarnaast staan jullie in voor de herstellingen aan het machinepark van de tuftafdeling & de afdeling geweven. U werkt mee aan de automatisatie & het vernieuwen van het machinepark. U voert elektrische interventies uit Tekenen van elektrische schema's

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

  • Arbeider wegsignalisatie - Chauffeur C (M/V) (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van wegsignalisatie. Ter uitbreiding van hun team, zijn wij op zoek naar een arbeider wegsignalisatie mét rijbewijs C. Het takenpakket bestaat uit volgende punten: Het vervoeren van de wegsignalisatie Het plaatsen van wegsignalisatie

  • Accountant (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Diensthoofd wasserij en naai-atelier (KLERKEN)

    Regio: KLERKEN

    Bedrijf: De Vleugels

    Type: Vaste Job

    De Vleugels garandeert een kwaliteitsvolle en warme ondersteuning voor 330 mensen met een verstandelijke beperking. Onze industriële wasserij is één van de ondersteunende diensten binnen de organisatie. Naast de hotelwas, staan de medewerkers van de wasserij in voor het wassen van de kledij van onze cliënten. Deze persoonlijke kledij wordt geplooid, gesorteerd op naam en op die manier terug bezorgd in de leefgroepen. De medewerkers van het naaiatelier staan in voor het maken van linnen in diverse vormen en speciale kledij voor sommige cliënten, het tekenen van de persoonlijke kledij, herstelwerk en werken op sommige momenten actief mee in het wasserijproces. De wasserij werkt 6 dagen op 7 ( niet op zondag ) met dagdiensten. Het team bestaat momenteel uit 18 medewerkers. Het diensthoofd stuurt zowel de werking en organisatie van wasserij en naaiatelier aan en geeft leiding aan de medewerkers van beide diensten. Het diensthoofd werkt actief mee op de werkvloer in combinatie met de eigen taken als diensthoofd.

Zoek naar antwoorden van DEMCO QUARTZ in sociale netwerken
Look for responds of DEMCO QUARTZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMCO QUARTZ. Laat een reactie achter voor DEMCO QUARTZ. DEMCO QUARTZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMCO QUARTZ. Leave a respond for DEMCO QUARTZ. DEMCO QUARTZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMCO QUARTZ op de google maps. Adres en contacten DEMCO QUARTZ
Location of DEMCO QUARTZ on the google maps. Address and contacts of DEMCO QUARTZ

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMCO QUARTZ DEMCO QUARTZ: FLBESINS MANUFACTURING BELGIUM SA | CHRISTOF CONSTANDT | ANTLER SUBWAY RECORDS | RESTAURANT BIG FRITE | Bocquet Jean-Pierre

Other related companies as DEMCO QUARTZ: FLBESINS MANUFACTURING BELGIUM SA | CHRISTOF CONSTANDT | ANTLER SUBWAY RECORDS | RESTAURANT BIG FRITE | Bocquet Jean-Pierre

DEMCO QUARTZ is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMCO QUARTZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08523162841. Het bedrijf DEMCO QUARTZ bevindt zich op het adres: BOULEVARD ANSPACH 59; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 451,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Juwelen and horloges. Producten gemaakt in DEMCO QUARTZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEMCO QUARTZ is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMCO QUARTZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMCO QUARTZ, openstaande posities, locatie van DEMCO QUARTZ op de kaart.

DEMCO QUARTZ is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMCO QUARTZ, company assigned to the tax number BE08523162841. The company DEMCO QUARTZ is located at the address: BOULEVARD ANSPACH 59; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 451,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Juwelen and horloges. Products created in DEMCO QUARTZ were not found.
The main activity of DEMCO QUARTZ is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMCO QUARTZ is not available. You also can look at reviews of DEMCO QUARTZ, open positions, location of DEMCO QUARTZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMCO QUARTZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMCO QUARTZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMCO QUARTZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMCO QUARTZ, employees, financial statistics.