SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV
Private companiesRailroad Transportation • SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV

Contactgegevens SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Fuchsias 121-129; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 414 45 96; 02 425 45 96 (+32-02 414 45 96; 02 425 45 96) 02 414 45 96; 02 425 45 96 (+32-02 414 45 96; 02 425 45 96)

Fax (fax): 02 414 74 77 (+32-02 414 74 77) 02 414 74 77 (+32-02 414 74 77)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV
Products information SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV

BTW identificatienummer (tax): BE08662689208
Ondernemingsnummer: 2022277832
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Amusement machines; Coffee-makers

Product categorie (product category): Juke Boxes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV
(Get full report from official database of BE for SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV
Addition kinds of activities for SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV

17310201. Geautomatiseerde besturingsinstallatie | Computerized controls installation
28210101. Epoxyharsen | Epoxy resins
32690403. Vazen, aardewerk | Vases, pottery
51490201. Kattenvoer | Cat food
61590202. Financieringsleasing, voertuigen: met uitzondering van auto's en vrachtwagens | Finance leasing, vehicles: except automobiles and trucks

Werken bij SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Vervanging brugpensioen

    vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

  • Magazijnmedewerker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Bediende Energieleveringen Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor de inning van de facturatie elektriciteit en aardgas, maar ook van facturatie diensten. Je maakt afspraken met klanten hierover: uitstel van betaling / opstellen betaalovereenkomsten. Je waakt erover dat bij klanten waar een budgetmeter moet komen, er ook effectief een komt. Je legt orders aan voor Netuitbating, plant deze in en volgt deze op. Je maakt activatie- en deactivatiekaarten aan om de budgetmeter te activeren of te deactiveren en voert acties uit in Talexus. Je verzorgt de BackOffice Inning.

  • Winkelbediende Charcuterie (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelbediende sta je in voor de volgende taken: - Toog netjes houden - Aanvullen van vlees en salades - Bediening van de klanten - Bestellingen opnemen  

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We kijken uit naar een MONTEUR voor onze klant in regio Roeselare. Jouw taken: Je staat in voor de detailafwerking van de bus: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters handgrepen lussen reclamebakjes ... Werken met afkitten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV in sociale netwerken
Look for responds of SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV. Laat een reactie achter voor SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV. SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV. Leave a respond for SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV. SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV op de google maps. Adres en contacten SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV
Location of SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV on the google maps. Address and contacts of SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV: HILDE PANNECOUCKE | Enthoven Associates NV | Loomans A | R. SCIPIONI | G. DAELMAN

Other related companies as SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV: HILDE PANNECOUCKE | Enthoven Associates NV | Loomans A | R. SCIPIONI | G. DAELMAN

SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08662689208. Het bedrijf SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV bevindt zich op het adres: Rue des Fuchsias 121-129; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Juke Boxes. Lijst met producten zijn Amusement machines; Coffee-makers.
De hoofdactiviteit van SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV, openstaande posities, locatie van SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV, company assigned to the tax number BE08662689208. The company SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV is located at the address: Rue des Fuchsias 121-129; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Juke Boxes. List of products are Amusement machines; Coffee-makers.
The main activity of SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV is not available. You also can look at reviews of SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV, open positions, location of SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEGA-NATIONAL MUSIC CY NV, employees, financial statistics.