Banque Nagelmackers

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Banque Nagelmackers
Private companiesPersonal Services • Banque Nagelmackers

Contactgegevens Banque Nagelmackers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Banque Nagelmackers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Banque Nagelmackers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ave des Ardennes 18; Huy; 5200, België

Telefoon (phone): 32.85-211408^^85:211408 32.85-211408^^85:211408

Fax (fax): +32 (82) 539-60-21 +32 (82) 539-60-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Banque Nagelmackers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Banque Nagelmackers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Banque Nagelmackers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Banque Nagelmackers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Banque Nagelmackers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Banque Nagelmackers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Banque Nagelmackers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Banque Nagelmackers
Products information Banque Nagelmackers

BTW identificatienummer (tax): BE01495208740
Ondernemingsnummer: 1481750488
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 155,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Banque Nagelmackers
(Get full report from official database of BE for Banque Nagelmackers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Banque Nagelmackers
Addition kinds of activities for Banque Nagelmackers

027900. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
504500. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
13899910. Modderdienst, olieveldboren | Mud service, oil field drilling
22119907. Card roll stoffen, katoen | Card roll fabrics, cotton
27520401. Kalenders, gelithografeerd | Calendars, lithographed
35430000. Industriële patronen | Industrial patterns
36290102. Elektrochemische generatoren (brandstofcellen) | Electrochemical generators (fuel cells)
55990104. Vliegtuigen instrumenten, apparatuur of onderdelen | Aircraft instruments, equipment or parts
59619902. Automotive benodigdheden en uitrusting, postorder | Automotive supplies and equipment, mail order
65120101. Bankgebouw operatie | Bank building operation

Werken bij Banque Nagelmackers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Banque Nagelmackers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Banque Nagelmackers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Banque Nagelmackers. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • PRODUCTIEPLANNER regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Heist-op-den-Berg zijn wij opzoek naar een productieplanner voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige componenten uit aluminium, staal en kunststof. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je plant de werkorders in het ERP- en planningssysteem in In overleg met de verschillende interne afdelingen (productie, engineering, office) bespreek je de dagelijkse detailplanning. Daarbij hou je rekening met de personeelsbezetting, technische complexiteit van de te maken onderdelen (optimale volgorde), machinecapaciteit, commerciële afspraken en doorlooptijden van de onderaannemingen Je staat in nauw contact met de klanten en informeert hen over de leverdatums Je brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren en werkt mee aan de implementatie van een nieuwe planning tool

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • jobstudent (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een hamburger restaurant in de regio van Korbeek-Lo zoeken we een student om ons team te versterken. Voor deze vacature voer je onderstaande taken uit: je kan de klanten snel en efficiënt verder helpen je helpt mee tijdens de shiften waar nodig dit zowel in de keuken als bij de bediening van de klanten je zorgt dat ons restaurant er altijd netjes bij ligt

  • Stagiair(e) bij Manpower Onsite in Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Studentenjob

    Om ons onsite-team te versterken, zijn we op zoek naar stagiairs om enkele dagen per week of volledige weken te werken. Tijdens je stage proberen we je zoveel mogelijk taken van de onsite consultant aan te leren, steeds onder begeleiding van een ervaren consultant. Op die manier krijg je een goed beeld van de service die we elke dag opnieuw aan onze klanten bieden en kan je je hier in verdiepen. Taken: Mee ondersteunen in: * infosessies geven (waarbij job, bedrijf, voorwaarden worden toegelicht aan een groep kandidaten) + aansluitend korte interviews * dossiers verwerken en inputten * mee zoeken naar kandidaten * administratie * klassement * ...

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FACQ

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Carrossier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PERFEKT CAR

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het herstellen van zeer uiteenlopende autoschades: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingsschade. Dit geldt voor alle merken en types personenauto's en lichte bedrijfswagens. Bekijk onze site: http://www.perfektcar.be

Zoek naar antwoorden van Banque Nagelmackers in sociale netwerken
Look for responds of Banque Nagelmackers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Banque Nagelmackers. Laat een reactie achter voor Banque Nagelmackers. Banque Nagelmackers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Banque Nagelmackers. Leave a respond for Banque Nagelmackers. Banque Nagelmackers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Banque Nagelmackers op de google maps. Adres en contacten Banque Nagelmackers
Location of Banque Nagelmackers on the google maps. Address and contacts of Banque Nagelmackers

Andere gerelateerde bedrijven als come Banque Nagelmackers Banque Nagelmackers: Bral J | COIFFURE WENDY | Dujardin Caroline | DORINE KIMPE | De Page A

Other related companies as Banque Nagelmackers: Bral J | COIFFURE WENDY | Dujardin Caroline | DORINE KIMPE | De Page A

Banque Nagelmackers is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Banque Nagelmackers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01495208740. Het bedrijf Banque Nagelmackers bevindt zich op het adres: Ave des Ardennes 18; Huy; 5200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 155,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Banque Nagelmackers is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Banque Nagelmackers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Banque Nagelmackers, openstaande posities, locatie van Banque Nagelmackers op de kaart.

Banque Nagelmackers is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Banque Nagelmackers, company assigned to the tax number BE01495208740. The company Banque Nagelmackers is located at the address: Ave des Ardennes 18; Huy; 5200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 155,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Banque Nagelmackers is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Banque Nagelmackers is not available. You also can look at reviews of Banque Nagelmackers, open positions, location of Banque Nagelmackers on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Banque Nagelmackers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Banque Nagelmackers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Banque Nagelmackers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Banque Nagelmackers, employees, financial statistics.