FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV
Private companiesLeather and Leather Products • FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV

Contactgegevens FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zillekesstr. 12 3980 Tessenderlo - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-13-66-10-66 32-13-66-10-66

Fax (fax): 32-13-66-68-89 32-13-66-68-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV
Products information FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE09214752197
Ondernemingsnummer: 5890014648
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 158,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metal construction, lightweight

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV
(Get full report from official database of BE for FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV
Addition kinds of activities for FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV

229803. Netten, zegenen, slangen en isolatieblokken | Nets, seines, slings and insulator pads
23960405. Sluiers en sluiers: bruids-, begrafenis-, enz. | Veils and veiling: bridal, funeral, etc.
24490305. Tanks, hout: gecoördineerd | Tanks, wood: coopered
25219900. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
38450206. Pacemaker, hart | Pacemaker, cardiac
96110401. Administratie van algemene economische programma's, federale overheid | Administration of general economic programs, federal government

Werken bij FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Ervaren medewerker tuinaanleg/onderhoud (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een tuinaannemer in Menen zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker. Samen met de zaakvoerder en enkele collega's sta je in voor het onderhoud van tuinen. Maar zeker ook de aanleg. Ervaring is belangrijk, zodat je meteen ingezet kan worden en zelfstandig kan werken. De taken: - algemeen onderhoud van de tuin - klein basisonderhoud van de machines - goede plantenkennis - aanleg van de tuin - verharding, afsluiting, ... plaatsen - ...

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

  • Senior auditor omgeving Limburg met aantrekkelijk salarispakket (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BECKERS, LOENDERS & CO

    Type: Vaste Job

    Ons kantoor, gelegen in Kermt (Hasselt) is op zoek naar een senior auditor om het team te versterken. Wij zijn een kleinschalig kantoor met voornamelijk middelgrote klanten in de omgeving Limburg en Kempen. Als senior auditor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de audits en de controle van jaarrekening. Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van de interim audits alsook de algemene administratie die hierbij komt kijken. Verder ben je mee verantwoordelijk voor het opstellen van controleverslagen bij een inbreng in natura, fusie-splitsing, omzetting, ontbinding,...

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GODAI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

Zoek naar antwoorden van FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV. Laat een reactie achter voor FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV. FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV. Leave a respond for FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV. FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV op de google maps. Adres en contacten FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV
Location of FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV on the google maps. Address and contacts of FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV: Van Den Heuvel | BELLE & BEAU | LA FONTAINE DE JOUVENCE | JIMMY CORBANIE | Panasonic

Other related companies as FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV: Van Den Heuvel | BELLE & BEAU | LA FONTAINE DE JOUVENCE | JIMMY CORBANIE | Panasonic

FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09214752197. Het bedrijf FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV bevindt zich op het adres: Zillekesstr. 12 3980 Tessenderlo - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 158,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metal construction, lightweight. Producten gemaakt in FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV, openstaande posities, locatie van FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV op de kaart.

FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV, company assigned to the tax number BE09214752197. The company FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV is located at the address: Zillekesstr. 12 3980 Tessenderlo - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 158,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metal construction, lightweight. Products created in FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV were not found.
The main activity of FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV is not available. You also can look at reviews of FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV, open positions, location of FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCONSTRUCTIE VUEGEN NV, employees, financial statistics.