LIBRAIRIE LA POUTRE

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • LIBRAIRIE LA POUTRE

Contactgegevens LIBRAIRIE LA POUTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE LA POUTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE LA POUTRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA DESCENTE 1; 6061; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71312136 (+32-71312136) 71312136 (+32-71312136)

Fax (fax): +32 (60) 692-26-38 +32 (60) 692-26-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE LA POUTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE LA POUTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE LA POUTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE LA POUTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE LA POUTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE LA POUTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE LA POUTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE LA POUTRE
Products information LIBRAIRIE LA POUTRE

BTW identificatienummer (tax): BE09895355224
Ondernemingsnummer: 6709045410
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LIBRAIRIE LA POUTRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Journaux. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE LA POUTRE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE LA POUTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE LA POUTRE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE LA POUTRE

7041. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
28220102. Butadieen-acrylonitril, nitrilrubber, nbr | Butadiene-acrylonitrile, nitrile rubbers, nbr
32110200. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
51490903. Theezakjes | Tea bagging
59999900. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec

Werken bij LIBRAIRIE LA POUTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE LA POUTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE LA POUTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE LA POUTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Baliebediende met bouwkriebels (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalhandel toonaangevend in werfmaterieel, bouwmachines en -specialiteiten zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. Hun vele artikelen worden verkocht aan aannemers en industriële constructiebedrijven. Je bedient de klanten, maakt bonnen aan, volgt de herstellingen van machines op, .... Een bouwplan kunnen lezen is een extra troef.

  • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

  • WERVINGRESERVE: DEELTIJDS KLANTENDIENSTMEDEWERKER NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL (20U - 30U/WEEK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE LA POUTRE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE LA POUTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE LA POUTRE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE LA POUTRE. LIBRAIRIE LA POUTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE LA POUTRE. Leave a respond for LIBRAIRIE LA POUTRE. LIBRAIRIE LA POUTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE LA POUTRE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE LA POUTRE
Location of LIBRAIRIE LA POUTRE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE LA POUTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE LA POUTRE LIBRAIRIE LA POUTRE: DEGRYSE THIERRY | ST?PHANE THIRION | HENS-VAN DYCK | BULO | Veen Bosch & Keuning Uitgevers NV

Other related companies as LIBRAIRIE LA POUTRE: DEGRYSE THIERRY | ST?PHANE THIRION | HENS-VAN DYCK | BULO | Veen Bosch & Keuning Uitgevers NV

LIBRAIRIE LA POUTRE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE LA POUTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09895355224. Het bedrijf LIBRAIRIE LA POUTRE bevindt zich op het adres: RUE DE LA DESCENTE 1; 6061; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 900,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Journaux. Tabac. Producten gemaakt in LIBRAIRIE LA POUTRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE LA POUTRE is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE LA POUTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE LA POUTRE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE LA POUTRE op de kaart.

LIBRAIRIE LA POUTRE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE LA POUTRE, company assigned to the tax number BE09895355224. The company LIBRAIRIE LA POUTRE is located at the address: RUE DE LA DESCENTE 1; 6061; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 900,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Journaux. Tabac. Products created in LIBRAIRIE LA POUTRE were not found.
The main activity of LIBRAIRIE LA POUTRE is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE LA POUTRE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE LA POUTRE, open positions, location of LIBRAIRIE LA POUTRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE LA POUTRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE LA POUTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE LA POUTRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE LA POUTRE, employees, financial statistics.