LIBRAIRIE 857

Contactgegevens LIBRAIRIE 857: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE 857: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE 857

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE HAECHT 857; 1140; EVERE/EVERE, België

Telefoon (phone): 22158749 (+32-22158749) 22158749 (+32-22158749)

Fax (fax): +32 (50) 857-77-79 +32 (50) 857-77-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE 857: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE 857"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE 857"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE 857, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE 857. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE 857, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE 857. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE 857
Products information LIBRAIRIE 857

BTW identificatienummer (tax): BE07459686279
Ondernemingsnummer: 2862731933
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 644,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Journaux. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE 857
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE 857)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE 857
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE 857

1741. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
384100. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
737303. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
737304. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services
23990402. Belting, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Belting, fabric: made from purchased materials
27590901. Schema's, vervoer: drukwerk, NSK | Schedules, transportation: printing, nsk
34430109. Landbouwtanks, metalen plaat | Farm storage tanks, metal plate
79229901. Schoonheidswedstrijd productie | Beauty contest production

Werken bij LIBRAIRIE 857: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE 857: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE 857. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE 857. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Productieoperator stansmachine - grafische sector (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job in de grafische sector? Ben je een handige Harry/ Harriette? Sleutel je graag aan machines? Dan ben jij de operator die wij zoeken! Je wordt tewerkgesteld als stansoperator (2 ploegen) in een kartonverwerkend bedrijf in regio Lichtervelde. Als operator bent verantwoordelijk voor het functioneren van de stansmachine. Dit is de machine die de vorm van dozen prikt uit vellen karton.Wat houdt dit precies in? Je zorgt voor aanvoer van grondstoffen (o.a. vellen karton) aan de machine. Je zorgt voor een continuë doorstroom aan de machine. Je probeert defecten aan de machine op te lossen. Bij complexe problemen schakel je de hulp in van een technieker. Je helpt mee met het ombouwen van de machine bij productwissels.

  • Ondersteuning installateur zonnepanelen - Regio Kempen - Voltijds - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een installateur zonnepanelen regio Kempen. Je werkt voltijds, namelijk 38 uur per week. Je takenpakket omvat: Aansluiten van zekeringkasten en het nakijken ervan Installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken Opmaken van elektrische schema's Fout-opsporing

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TIELT/MEULEBEKE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Tielt/Meulebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Knesselare - voltijds / deeltijds (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Knesselare zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Student verzorgende/zorgkundige voor weekendwerk/vakantiewerk (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FOYER DE LORK - COHAM

    Type: Studentenjob

    Je hebt een hart voor ouderen en draagt dagelijks bij tot de kwalitatieve zorg van onze bewoners. Wil je graag in het weekend werken of alleen tijdens de vakantie, alles is bespreekbaar!

  • Join Activate Bruxelles pour te faire de l'argent pendant l'année scolaire! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Travailler chez Activate vous offre plus qu'un job standard : Nous vous préparons à la vie active dans une équipe de jeunes et d'une manière ludique! Nous représentons des organisations à but non-lucratif mais nous travaillons aussi en collaboration avec des marques commerciales bien connues. Le ralliement à nos projets se fait par des discussions ouvertes dans la rue et par le porte-à-porte. Nous sommes une équipe de recruteurs sympas et dynamiques, et nous recherchons toujours de nouveaux collègues de travail! Chaque jour, nous arpentons les rues de la région de Bruxelles pour convaincre le public au sujet des nos ONG's & nos organisations commerciales et trouver de nouveaux donateurs prêts à rejoindre nos bonnes causes. Etre recruteur, c'est avoir un super job qui permet d'apprendre beaucoup car nous sommes en contact avec toutes sortes de personnes. L’ambiance dans les équipes est bonne et agréable. Souvent, à la fin de la journée, vous boirez un verre au bureau avec tous vos collègues. Et chez nous, vous pouvez travailler autant que vous le souhaitez, mais nous comptons sur vous au minimum une fois par semaine.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE 857 in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE 857 in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE 857. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE 857. LIBRAIRIE 857 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE 857. Leave a respond for LIBRAIRIE 857. LIBRAIRIE 857 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE 857 op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE 857
Location of LIBRAIRIE 857 on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE 857

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE 857 LIBRAIRIE 857: Aerosoles Store BVBA | T.T.C. HASSELT | FORGET SA | ANDRE VERGAUWEN | CHRISTIAN SANDYCK

Other related companies as LIBRAIRIE 857: Aerosoles Store BVBA | T.T.C. HASSELT | FORGET SA | ANDRE VERGAUWEN | CHRISTIAN SANDYCK

LIBRAIRIE 857 is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE 857, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07459686279. Het bedrijf LIBRAIRIE 857 bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE HAECHT 857; 1140; EVERE/EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 644,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Journaux. Tabac. Lijst met producten zijn Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE 857 is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE 857 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE 857, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE 857 op de kaart.

LIBRAIRIE 857 is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE 857, company assigned to the tax number BE07459686279. The company LIBRAIRIE 857 is located at the address: CHAUSS?E DE HAECHT 857; 1140; EVERE/EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 644,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Journaux. Tabac. List of products are Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of LIBRAIRIE 857 is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE 857 is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE 857, open positions, location of LIBRAIRIE 857 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE 857, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE 857, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE 857, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE 857, employees, financial statistics.