DEYAERT-VAN GOETHEM

Contactgegevens DEYAERT-VAN GOETHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEYAERT-VAN GOETHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEYAERT-VAN GOETHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSE STEENWEG 52; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37760373 (+32-37760373) 37760373 (+32-37760373)

Fax (fax): +32 (13) 766-27-96 +32 (13) 766-27-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEYAERT-VAN GOETHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEYAERT-VAN GOETHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEYAERT-VAN GOETHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEYAERT-VAN GOETHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEYAERT-VAN GOETHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEYAERT-VAN GOETHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEYAERT-VAN GOETHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEYAERT-VAN GOETHEM
Products information DEYAERT-VAN GOETHEM

BTW identificatienummer (tax): BE01048339843
Ondernemingsnummer: 9715179443
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 850,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in DEYAERT-VAN GOETHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Journaux. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEYAERT-VAN GOETHEM
(Get full report from official database of BE for DEYAERT-VAN GOETHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEYAERT-VAN GOETHEM
Addition kinds of activities for DEYAERT-VAN GOETHEM

278203. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
358500. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
36489906. Reflectors, voor verlichtingsapparatuur: metaal | Reflectors, for lighting equipment: metal
50519900. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
50859905. Gasapparatuur, onderdelen en benodigdheden | Gas equipment, parts and supplies
51450205. zoute krakelingen | Pretzels

Werken bij DEYAERT-VAN GOETHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEYAERT-VAN GOETHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEYAERT-VAN GOETHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEYAERT-VAN GOETHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kalken/Laarne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Main d'Or NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

  • Industriële bewakingsagent Limburg (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • AMBULANCIER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Werfreserve

    U vervoert patiënten (consultatie, opname, ontslag, chemobehandeling,...) van en naar het ziekenhuis, rusthuis, medische instellingen,... U rijdt met een personenwagen, een wagen om rolstoelpatiënten te vervoeren of met een ambulance. U bent dus in staat om zowel zittend, rolstoelvervoer als liggend vervoer uit te voeren. Regio Oostende - Brugge

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van DEYAERT-VAN GOETHEM in sociale netwerken
Look for responds of DEYAERT-VAN GOETHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEYAERT-VAN GOETHEM. Laat een reactie achter voor DEYAERT-VAN GOETHEM. DEYAERT-VAN GOETHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEYAERT-VAN GOETHEM. Leave a respond for DEYAERT-VAN GOETHEM. DEYAERT-VAN GOETHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEYAERT-VAN GOETHEM op de google maps. Adres en contacten DEYAERT-VAN GOETHEM
Location of DEYAERT-VAN GOETHEM on the google maps. Address and contacts of DEYAERT-VAN GOETHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come DEYAERT-VAN GOETHEM DEYAERT-VAN GOETHEM: MARC CASTELEYN | AU 56 | GALERIJ ERGO COMFORT | Hougardy M | PAPY SVEN

Other related companies as DEYAERT-VAN GOETHEM: MARC CASTELEYN | AU 56 | GALERIJ ERGO COMFORT | Hougardy M | PAPY SVEN

DEYAERT-VAN GOETHEM is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEYAERT-VAN GOETHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01048339843. Het bedrijf DEYAERT-VAN GOETHEM bevindt zich op het adres: ANTWERPSE STEENWEG 52; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 850,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Journaux. Tabac. Producten gemaakt in DEYAERT-VAN GOETHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEYAERT-VAN GOETHEM is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEYAERT-VAN GOETHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEYAERT-VAN GOETHEM, openstaande posities, locatie van DEYAERT-VAN GOETHEM op de kaart.

DEYAERT-VAN GOETHEM is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEYAERT-VAN GOETHEM, company assigned to the tax number BE01048339843. The company DEYAERT-VAN GOETHEM is located at the address: ANTWERPSE STEENWEG 52; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 850,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Journaux. Tabac. Products created in DEYAERT-VAN GOETHEM were not found.
The main activity of DEYAERT-VAN GOETHEM is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEYAERT-VAN GOETHEM is not available. You also can look at reviews of DEYAERT-VAN GOETHEM, open positions, location of DEYAERT-VAN GOETHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEYAERT-VAN GOETHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEYAERT-VAN GOETHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEYAERT-VAN GOETHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEYAERT-VAN GOETHEM, employees, financial statistics.