HENRI DEFORCE

Contactgegevens HENRI DEFORCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENRI DEFORCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENRI DEFORCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROEDERL. WEVERSPLEIN 93; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92268299 (+32-92268299) 92268299 (+32-92268299)

Fax (fax): +32 (55) 129-21-39 +32 (55) 129-21-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENRI DEFORCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENRI DEFORCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENRI DEFORCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENRI DEFORCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENRI DEFORCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENRI DEFORCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENRI DEFORCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENRI DEFORCE
Products information HENRI DEFORCE

BTW identificatienummer (tax): BE02026397705
Ondernemingsnummer: 7459960937
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types d'Articles: Cartes de V?ux,Gadgets,Posters.

Product categorie (product category): Journaux. Souvenirs and objets artisanaux. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENRI DEFORCE
(Get full report from official database of BE for HENRI DEFORCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENRI DEFORCE
Addition kinds of activities for HENRI DEFORCE

02140100. Geiten | Goats
27520601. Decals, gelithografeerd | Decals, lithographed
35370218. Vrachtwagens: vracht, bagage, enz .: industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Trucks: freight, baggage, etc.: industrial, except mining
38290704. Thermometers, vloeibaar-in-glas en bimetaal type | Thermometers, liquid-in-glass and bimetal type
39110101. Armbanden, edelmetaal | Bracelets, precious metal

Werken bij HENRI DEFORCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENRI DEFORCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENRI DEFORCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENRI DEFORCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers bijverdienste (week of weekend) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant produceert hoogwaardige folie voor tal van toepassingen voor industriële en consumentenverpakkingen in uiteenlopende sectoren, waaronder productiebedrijven, de voedingsindustrie, de bouw en de chemische industrie. Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie We zijn op zoek naar extra poolmedewerkers die graag bijklussen ! graag personen die reeds tewerkgesteld zijn en geregeld vrij zijn in de week of weekend bij voorkeur technische bagage zowel mogelijkheden in 2 ploegen als in de nacht

  • ORDERPICKERS GEZOCHT - VOLVO LOGISTICS - OOSTAKKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Ben jij de TOP elektricien (industrieel/residentieel) die ik zoek? (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je trekt de kabels en zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Je kan werken in team maar ook zelfstandig

  • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio koningshooikt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Administratief Tweetalig Bediende Sales (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: STAR MEAL

    Type: Vaste Job

    Wegens de toenemende groei is StarMeal op zoek naar een tweetalig (NL-FR) administratief medewerker op de afdeling Sales. Je bent verantwoordelijk voor het volledige order-entry proces alsook verzorg je het onthaal en beantwoord je alle inkomende telefoons.

  • Project Assistent Commerciële Afdeling (Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Willemen Groep

    Type: Vaste Job

    Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. Onze groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie bouwen we met 2.400 medewerkers aan prestigieuze projecten. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken wij de oplossingen van morgen. Met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Ben je op zoek naar een nieuwe, gevarieerde administratieve functie, dan hebben wij voor jou de ideale uitdaging in ons hoofdkantoor te Mechelen: Project Assistant Commerciële Afdeling (m/v) Functie Als Project Assistant ondersteun je de commerciële afdeling van Willemen Construct. Willemen Construct is een van onze aannemingsbedrijven in de business line bouw. We zetten als hoofdaannemer onze schouders onder tal van boeiende projecten: kantoren, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, scholen, … We starten telkens vanuit een totaalvisie op nieuwe projecten en hanteren daarbij de kernwaarden goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie. Bij al onze activiteiten stellen we de klant, de dienstverleners en onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen die het verschil maken. Een greep uit je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het beheer van preselectiedossiers en kandidatuurstellingen voor nieuwe bouwprojecten; Je staat garant voor een piekfijne administratieve opvolging en reviseert alles dossiers op lay-out en inhoud; Je zorgt voor de input van prospectiegegevens; Je waakt erover dat alle nodige data (personeelslijsten, CV’s, relatiebestanden, attesten en certificaten,…) up-to-date staan; Je onderhoudt zorgvuldig de contacten met alle betrokken partijen (architecten, studiebureau’s,…) en overlegt met hen waar nodig; Je bent back-up voor de afdelingsmanager tijdens afwezigheden en springt in voor je collega’s waar nodig. Profiel Je beschikt bij voorkeur over minimum 5 jaren relevante ervaring in een administratieve functie; Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt; Je bent een spontane en open communicator, administratief sterk en zeer nauwgezet; Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans; Je weet van aanpakken, bent stressbestendig en zorgt voor een stipte naleving van de deadlines; Je bent een echte teamplayer, jouw enthousiasme en gedrevenheid werkt aanstekelijk. Aanbod Je komt terecht in een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie, we hebben oog voor opleidingen en doorgroeipotentieel en bieden ruimte voor zelfontplooiing. Overigens mag je rekenen op een motiverend salarispakket.

  • Trainer Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van HENRI DEFORCE in sociale netwerken
Look for responds of HENRI DEFORCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENRI DEFORCE. Laat een reactie achter voor HENRI DEFORCE. HENRI DEFORCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENRI DEFORCE. Leave a respond for HENRI DEFORCE. HENRI DEFORCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENRI DEFORCE op de google maps. Adres en contacten HENRI DEFORCE
Location of HENRI DEFORCE on the google maps. Address and contacts of HENRI DEFORCE

Andere gerelateerde bedrijven als come HENRI DEFORCE HENRI DEFORCE: BEATRIJS KANTOORHANDEL | RESTOORN | ERIC DE BRABANT | HILAIRE VAN DEN BRANDEN | Pletzers Ph

Other related companies as HENRI DEFORCE: BEATRIJS KANTOORHANDEL | RESTOORN | ERIC DE BRABANT | HILAIRE VAN DEN BRANDEN | Pletzers Ph

HENRI DEFORCE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENRI DEFORCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02026397705. Het bedrijf HENRI DEFORCE bevindt zich op het adres: BROEDERL. WEVERSPLEIN 93; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 871,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Journaux. Souvenirs and objets artisanaux. Tabac. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Cartes de V?ux,Gadgets,Posters..
De hoofdactiviteit van HENRI DEFORCE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENRI DEFORCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENRI DEFORCE, openstaande posities, locatie van HENRI DEFORCE op de kaart.

HENRI DEFORCE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENRI DEFORCE, company assigned to the tax number BE02026397705. The company HENRI DEFORCE is located at the address: BROEDERL. WEVERSPLEIN 93; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 871,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Journaux. Souvenirs and objets artisanaux. Tabac. List of products are Types d'Articles: Cartes de V?ux,Gadgets,Posters..
The main activity of HENRI DEFORCE is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HENRI DEFORCE is not available. You also can look at reviews of HENRI DEFORCE, open positions, location of HENRI DEFORCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENRI DEFORCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENRI DEFORCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENRI DEFORCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENRI DEFORCE, employees, financial statistics.