CHRISTIAN BEAUVOIX

Contactgegevens CHRISTIAN BEAUVOIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN BEAUVOIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN BEAUVOIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE POMMARD 213; 4970; STAVELOT, België

Telefoon (phone): 87275723 (+32-87275723) 87275723 (+32-87275723)

Fax (fax): +32 (16) 179-23-54 +32 (16) 179-23-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN BEAUVOIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN BEAUVOIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN BEAUVOIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN BEAUVOIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN BEAUVOIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN BEAUVOIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN BEAUVOIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN BEAUVOIX
Products information CHRISTIAN BEAUVOIX

BTW identificatienummer (tax): BE04716949462
Ondernemingsnummer: 7799438476
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Modèles Réduits.. Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Journaux. Jeux and jouets. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN BEAUVOIX
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN BEAUVOIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN BEAUVOIX
Addition kinds of activities for CHRISTIAN BEAUVOIX

20330401. Artisjokken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Artichokes: packaged in cans, jars, etc.
27820103. Grootboeken en grootboekbladen | Ledgers and ledger sheets
28190403. Kaliumverbindingen of zouten, behalve hydroxide of carbonaat | Potassium compounds or salts, except hydroxide or carbonate
35490300. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
87210201. Berekening en statistische dienstverlening | Calculating and statistical service

Werken bij CHRISTIAN BEAUVOIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN BEAUVOIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN BEAUVOIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN BEAUVOIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Junior automechanieker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Lokeren ben is Itzu jobs op zoek naar een junior automechanieker. Snelle opstart verzekerd

  • Punctuele monteur, uitdagend bedrijf met mooie uren(m/v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, kijken wij uit naar een punctuele monteur. Je zal instaan voor de montage van stukwerken.

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Lasser (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Diksmuide, zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser voor atelierwerk.

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student - Bakkerij Heusden (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

  • Verkoopsmedewerkers Brugge FT/PT (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: NUMBER4

    Type: Vaste Job

    Nr4 is gespecialiseerd in modieuze kledij met een maatje meer en is momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkoopsmedewerker (m/v). Bent u geboeid door de modewereld en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de geknipte persoon voor deze job: U zorgt samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN BEAUVOIX in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN BEAUVOIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN BEAUVOIX. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN BEAUVOIX. CHRISTIAN BEAUVOIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN BEAUVOIX. Leave a respond for CHRISTIAN BEAUVOIX. CHRISTIAN BEAUVOIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN BEAUVOIX op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN BEAUVOIX
Location of CHRISTIAN BEAUVOIX on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN BEAUVOIX

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN BEAUVOIX CHRISTIAN BEAUVOIX: SMEDICO | Gazet van Deinze | COIFFURE MARIE-JOS? | WALTER VANDOORNE | TelePromotions International bvba

Other related companies as CHRISTIAN BEAUVOIX: SMEDICO | Gazet van Deinze | COIFFURE MARIE-JOS? | WALTER VANDOORNE | TelePromotions International bvba

CHRISTIAN BEAUVOIX is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN BEAUVOIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04716949462. Het bedrijf CHRISTIAN BEAUVOIX bevindt zich op het adres: RUE DE POMMARD 213; 4970; STAVELOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Journaux. Jeux and jouets. Tabac. Lijst met producten zijn Produits: Modèles Réduits.. Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN BEAUVOIX is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN BEAUVOIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN BEAUVOIX, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN BEAUVOIX op de kaart.

CHRISTIAN BEAUVOIX is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN BEAUVOIX, company assigned to the tax number BE04716949462. The company CHRISTIAN BEAUVOIX is located at the address: RUE DE POMMARD 213; 4970; STAVELOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Journaux. Jeux and jouets. Tabac. List of products are Produits: Modèles Réduits.. Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of CHRISTIAN BEAUVOIX is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN BEAUVOIX is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN BEAUVOIX, open positions, location of CHRISTIAN BEAUVOIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN BEAUVOIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN BEAUVOIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN BEAUVOIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN BEAUVOIX, employees, financial statistics.