DRUKKERIJ MAEYENS

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • DRUKKERIJ MAEYENS
Private companiesFood Stores • DRUKKERIJ MAEYENS

Contactgegevens DRUKKERIJ MAEYENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ MAEYENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ MAEYENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 11; 9988; SINT-LAUREINS, België

Telefoon (phone): 93798423 (+32-93798423) 93798423 (+32-93798423)

Fax (fax): +32 (58) 906-88-90 +32 (58) 906-88-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ MAEYENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ MAEYENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ MAEYENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ MAEYENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ MAEYENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ MAEYENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ MAEYENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ MAEYENS
Products information DRUKKERIJ MAEYENS

BTW identificatienummer (tax): BE02284301757
Ondernemingsnummer: 6016082763
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 191,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in DRUKKERIJ MAEYENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Journaux. Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ MAEYENS
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ MAEYENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ MAEYENS
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ MAEYENS

751400. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
20389904. Franse toast, bevroren | French toast, frozen
34790219. Roestbestendig (heet dompelen) van metalen en gevormde producten | Rust proofing (hot dipping) of metals and formed products
35470102. Blooming en slabbing molen | Blooming and slabbing mills
38290205. Verdampingsmeters | Evaporation meters
51720204. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases

Werken bij DRUKKERIJ MAEYENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ MAEYENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ MAEYENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ MAEYENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

 • Productiemedewerk(st)er 2 ploegen Te Sint-Niklaas DYMO (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerk(st)er heb je volgende taken: - Je staat in voor de manuele inpak; - Je voert fijn montagewerk uit; - Je verhelpt storingen in het productieproces.

 • Busmechanieker (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Takenpakket: Onderhoud en herstellen van voertuigen Registratie van uitgevoerd onderhoud en gebruikte wisselstukken Voertuigen klaarmaken om naar een technische controle te gaan Constateren en melden van potentiële problemen of gevaren In geval van afwezigheid van de verantwoordelijke, zelf de eindcontrole op de uitgevoerde werken uitvoeren

 • Dakwerker (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ervaren dakwerkers gezocht m/v je doet dakschrijnwerken en hebt ervaring met leien daken

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

 • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: IMMO VL

  Type: Vaste Job

  Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

 • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

  Type: Vaste Job

  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

 • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Logopedist (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

 • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TERROIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ MAEYENS in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ MAEYENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ MAEYENS. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ MAEYENS. DRUKKERIJ MAEYENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ MAEYENS. Leave a respond for DRUKKERIJ MAEYENS. DRUKKERIJ MAEYENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ MAEYENS op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ MAEYENS
Location of DRUKKERIJ MAEYENS on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ MAEYENS

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ MAEYENS DRUKKERIJ MAEYENS: REMI WERBROUCK & ZONEN | Ch?teau-Ferme de Moriensart | AQUA-GENTJENS | Braeckman | MEUBLES MOREAU SPRL

Other related companies as DRUKKERIJ MAEYENS: REMI WERBROUCK & ZONEN | Ch?teau-Ferme de Moriensart | AQUA-GENTJENS | Braeckman | MEUBLES MOREAU SPRL

DRUKKERIJ MAEYENS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ MAEYENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02284301757. Het bedrijf DRUKKERIJ MAEYENS bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 11; 9988; SINT-LAUREINS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 191,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Journaux. Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ MAEYENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ MAEYENS is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ MAEYENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ MAEYENS, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ MAEYENS op de kaart.

DRUKKERIJ MAEYENS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ MAEYENS, company assigned to the tax number BE02284301757. The company DRUKKERIJ MAEYENS is located at the address: MOLENSTRAAT 11; 9988; SINT-LAUREINS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 191,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Journaux. Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ MAEYENS were not found.
The main activity of DRUKKERIJ MAEYENS is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ MAEYENS is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ MAEYENS, open positions, location of DRUKKERIJ MAEYENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ MAEYENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ MAEYENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ MAEYENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ MAEYENS, employees, financial statistics.