LIBRAIRIE OMNI-PRESS

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • LIBRAIRIE OMNI-PRESS
Private companiesGeneral Merchandise Stores • LIBRAIRIE OMNI-PRESS

Contactgegevens LIBRAIRIE OMNI-PRESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE OMNI-PRESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE OMNI-PRESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WATERLOO 727; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23452127 (+32-23452127) 23452127 (+32-23452127)

Fax (fax): +32 (57) 546-39-28 +32 (57) 546-39-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE OMNI-PRESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE OMNI-PRESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE OMNI-PRESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE OMNI-PRESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE OMNI-PRESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE OMNI-PRESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE OMNI-PRESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE OMNI-PRESS
Products information LIBRAIRIE OMNI-PRESS

BTW identificatienummer (tax): BE09489135742
Ondernemingsnummer: 7516815185
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits: Papeterie.

Product categorie (product category): Journaux. Fournitures de bureau. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE OMNI-PRESS
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE OMNI-PRESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE OMNI-PRESS
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE OMNI-PRESS

384502. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
09130101. Clams, graven van | Clams, digging of
23950302. Eyelet making: voor de handel | Eyelet making: for the trade
34699910. Patronen op metaal | Patterns on metal
50750201. Elektrische verwarmingsapparatuur | Electrical heating equipment
51990902. Plastics schuim | Plastics foam
70110300. hotels | Hotels
72190300. Kinderkleding en kledingdiensten | Infant laundry and garment services
73810000. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services

Werken bij LIBRAIRIE OMNI-PRESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE OMNI-PRESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE OMNI-PRESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE OMNI-PRESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Legal Professional (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Openen, beheren en afsluiten van de schadedossiers Rechtsbijstand waarvoor een gevorderde techniciteit vereist is, en opstellen van de juiste claim voor de klant ten opzichte van zijn schade, teneinde zijn belangen zo goed mogelijk te verdedigen, hetzij via een minnelijke schikking, hetzij via een gerechtelijke procedure.

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

  • jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Studentenjob

    werken in de zaal en achter de bar in het restaurant

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: ?11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Service technieker M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE OMNI-PRESS in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE OMNI-PRESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE OMNI-PRESS. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE OMNI-PRESS. LIBRAIRIE OMNI-PRESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE OMNI-PRESS. Leave a respond for LIBRAIRIE OMNI-PRESS. LIBRAIRIE OMNI-PRESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE OMNI-PRESS op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE OMNI-PRESS
Location of LIBRAIRIE OMNI-PRESS on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE OMNI-PRESS

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE OMNI-PRESS LIBRAIRIE OMNI-PRESS: GUIDO BROUNS | Broadcast Recording BVBA | ROLAND DE CLERCQ | RADIO MYSTIQUE | European Internet Club a.s.b.l

Other related companies as LIBRAIRIE OMNI-PRESS: GUIDO BROUNS | Broadcast Recording BVBA | ROLAND DE CLERCQ | RADIO MYSTIQUE | European Internet Club a.s.b.l

LIBRAIRIE OMNI-PRESS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE OMNI-PRESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09489135742. Het bedrijf LIBRAIRIE OMNI-PRESS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WATERLOO 727; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Journaux. Fournitures de bureau. Tabac. Lijst met producten zijn Produits: Papeterie..
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE OMNI-PRESS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE OMNI-PRESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE OMNI-PRESS, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE OMNI-PRESS op de kaart.

LIBRAIRIE OMNI-PRESS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE OMNI-PRESS, company assigned to the tax number BE09489135742. The company LIBRAIRIE OMNI-PRESS is located at the address: CHAUSS?E DE WATERLOO 727; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Journaux. Fournitures de bureau. Tabac. List of products are Produits: Papeterie..
The main activity of LIBRAIRIE OMNI-PRESS is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE OMNI-PRESS is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE OMNI-PRESS, open positions, location of LIBRAIRIE OMNI-PRESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE OMNI-PRESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE OMNI-PRESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE OMNI-PRESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE OMNI-PRESS, employees, financial statistics.