RIKKA

Contactgegevens RIKKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIKKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIKKA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WETTERSESTRAAT 13; 9260; WICHELEN, België

Telefoon (phone): 93663675 (+32-93663675) 93663675 (+32-93663675)

Fax (fax): +32 (56) 127-72-74 +32 (56) 127-72-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIKKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIKKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIKKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIKKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIKKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIKKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIKKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIKKA
Products information RIKKA

BTW identificatienummer (tax): BE06714813232
Ondernemingsnummer: 8068054199
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Papeterie.

Product categorie (product category): Journaux. Fournitures de bureau

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIKKA
(Get full report from official database of BE for RIKKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIKKA
Addition kinds of activities for RIKKA

333901. Lood en zink | Lead and zinc
09190100. Walvisvissen en walvisproducten | Whale fishing and whale products
20330303. Vruchtensappen: geconcentreerd, hot pack | Fruit juices: concentrated, hot pack
23990401. Bandoleers | Bandoleers
33120701. Pantserplaat | Armor plate
33640200. Lood- en zinksterven | Lead and zinc die-castings
36290105. Power conversie-eenheden, a.c. | Power conversion units, a.c. to d.c.: static-electric
37140400. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment

Werken bij RIKKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIKKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIKKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIKKA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het is je taak om de goederen in te pakken, te etiketteren en bestellingen klaar te zetten. Je bent bereid om in een koudere omgeving te werken.

  • Polyvalente Winkelbediende (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je stelt je flexibel op en bent inzetbaar op verschillende afdelingen. - Je bedient de klanten en adviseert waar nodig. - Je houdt de winkel netjes. - Je vult de rekken aan. - Je doet kassawerk.

  • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KESSEL-LO (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kessel-Lo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Kessel-Lo.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

  • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

  • Technisch Tekenaar (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Weelde zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar Solidworks Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de productietekeningen in 3D in de metaalsector Het uitwerken van het volledige productiedossier gebeurt na goedkeuring van jou concepttekeningen, hierbij zal je zowel de leveranciers als de eigen productie aansturen Het uitwerken van detailtekeningen met vermelding van relevante maatgeving en toleranties

  • Klinisch psycholoog (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TUMI THERAPEUTICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tumi Therapeutics is een multidisciplinair expertisecentrum voor de preventie, diagnostiek en behandeling van hyperventilatie, stressgerelateerde aandoeningen en somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Er is een nauwe samenwerking met de Onderzoeksgroep voor Gezondheidspsychologie en het Centrum voor Leerpsychologie en Experimentele Psychopathologie van de KU Leuven, alsook met de Faculteit Geneeskunde en Levenswetenschappen van de UHasselt. Tumi Therapeutics ambieert een kruisbestuiving tussen onderzoek en klinische praktijk. Doelstelling hierbij is om de meest actuele wetenschappelijke kennis omtrent het expertisedomein toegankelijk te maken voor het brede publiek en een klinische praktijk te garanderen gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Voor uitgebreide informatie kan je terecht op onze website www.tumitherapeutics.be. Wij zoeken een enthousiaste collega ter versterking van ons Tumi team regio Leuven. Zelfstandig opnemen en uitwerken van diagnostische vraagstelling en aansluitende therapie op basis van evidence-based pijlers van behandeling en in nauwe samenwerking met andere hulpverleners binnen ons multidisciplinair team Wekelijks teamoverleg Mogelijkheid om specifieke projecten uit te werken (bv. groepstherapie, geven van lezingen, cursussen, ... ) Bereidheid tot deelname aan gespecialiseerde training omtrent het expertisedomein, permanente vorming en betrokkenheid bij onderzoeksprojecten

  • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

  • Eurostaff - Integration Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a functional integration analyst whose mission will be to define and to maintain the integration services of these applications with the other applications. The IT systems are evolving towards a service-oriented architecture. Furthermore the analyst will have to be comfortable with these concepts in order to work easily and effectively with the technical and functional teams. Tasks The mission consists of... In the context of projects and evolutionary maintenance: Conduct workshops to collect needs (in terms of integration) and define an approach with the parties concerned (application teams, Architect and development team); Perform functional analysis of services and interfaces between different applications; Follow the development of services and interfaces; Perform testing of services and interfaces, using tools such as SOAP UI; Perform integration testing with different applications, in collaboration with others analysts; Perform sanity checks when going into production; Ensure the post-go live. As part of the corrective maintenance: Take charge of integration-related incidents; Identify the integration problems, analyze them, in order to be able to set up a fix; Follow the development of patches; Perform the testing; Ensure the deployment of patches, respecting our governance in release management. Profile The required technical skills are: Mastery of SOA concepts. Mastering concepts around Web services (WSDL, XML, XSLT, ...), through tools such as SOAP UI, XML Spy. Mastery of UML (Class Diagram, Use Case, State Diagram & Sequence Diagram), and tools of modeling like Enterprise Architect. Knowledge of BPMN, development methodologies (Agile) and methodologies of testing. Personal Skills: Academic with a scientific orientation (civil engineer or Master in computer science..) Minimum of 5 years experience as a Functional Analyst, including at least 1 year as an analyst functional integration. Proficiency in one of the two national languages and good knowledge of the other, as well as mastery of professional technical English. Key skills: good analytical and summary skills; good customer spirit (internal); critical mind ; outcome orientation; listening skills; assertiveness and autonomy Please note you must be eligible to work onsite full-time in Brussels.

Zoek naar antwoorden van RIKKA in sociale netwerken
Look for responds of RIKKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIKKA. Laat een reactie achter voor RIKKA. RIKKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIKKA. Leave a respond for RIKKA. RIKKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIKKA op de google maps. Adres en contacten RIKKA
Location of RIKKA on the google maps. Address and contacts of RIKKA

Andere gerelateerde bedrijven als come RIKKA RIKKA: ANC. ETS MAETENS NEON 10 | HOME LES AULNOIS | GUIDO ROMMENS | STEVENS SCHOOL | X. LETECHEUR

Other related companies as RIKKA: ANC. ETS MAETENS NEON 10 | HOME LES AULNOIS | GUIDO ROMMENS | STEVENS SCHOOL | X. LETECHEUR

RIKKA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIKKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06714813232. Het bedrijf RIKKA bevindt zich op het adres: WETTERSESTRAAT 13; 9260; WICHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 468,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Journaux. Fournitures de bureau. Lijst met producten zijn Produits: Papeterie..
De hoofdactiviteit van RIKKA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIKKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIKKA, openstaande posities, locatie van RIKKA op de kaart.

RIKKA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIKKA, company assigned to the tax number BE06714813232. The company RIKKA is located at the address: WETTERSESTRAAT 13; 9260; WICHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 468,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Journaux. Fournitures de bureau. List of products are Produits: Papeterie..
The main activity of RIKKA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RIKKA is not available. You also can look at reviews of RIKKA, open positions, location of RIKKA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIKKA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIKKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIKKA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIKKA, employees, financial statistics.