VERO-SHOP

Contactgegevens VERO-SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERO-SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERO-SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGEBRUGSTRAAT 9; 8647; LO-RENINGE, België

Telefoon (phone): 58288413 (+32-58288413) 58288413 (+32-58288413)

Fax (fax): +32 (10) 960-96-99 +32 (10) 960-96-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERO-SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERO-SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERO-SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERO-SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERO-SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERO-SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERO-SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERO-SHOP
Products information VERO-SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE07370971679
Ondernemingsnummer: 2832244873
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Journaux. Epiceries. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERO-SHOP
(Get full report from official database of BE for VERO-SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERO-SHOP
Addition kinds of activities for VERO-SHOP

20820102. Extract, mout | Extract, malt
33659900. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
35629901. Kogellagers en onderdelen | Ball bearings and parts
35699910. Ijsbrekers (machines) | Ice crushers (machinery)
50910501. Oefen materiaal | Exercise equipment
51720205. Service station leveringen, petroleum | Service station supplies, petroleum
63219904. Wederkerige interinsurance uitwisselingen | Reciprocal interinsurance exchanges

Werken bij VERO-SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERO-SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERO-SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERO-SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

  • Mechanieker dagdienst (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Merksem zijn wij op zoek naar een mechanieker dagdienst  Functieomschrijving: Je reageert meteen bij storingen  Je herstelt en reviseert de productieapparatuur in de discipline mechanica  Je voert onderhoudswerkzaamheden uit op het geautomatiseerd productieproces  Je bent betrokken bij het optimaliseren van de onderhoudsmethodiek Je volgt de veiligheids- en kwaliteitsprocedures  Je behandelt de bijbehorende administratie Je staat nauw bij het proces om de productieapparatuur te optimaliseren en storingen te elimineren  Je maakt deel uit van een renovatieproject 

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Veldegem (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Er is mogelijkheid om 3 of 4 dagen te werken of enkel voor- of namiddag.

  • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • Studenten SUPERMARKT week/weekend (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een supermarkt in Zele, zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis kunnen werken tijdens de week of het weekend. Je kan ingezet worden voor volgende taken : rekken aanvullen, helpen in de beenhouwerij/bakkerij zowel met bereidingen als bediening, alsook kan je aan de kassa ingeschakeld worden Op donderdag zijn er bij onze klant geen mogelijkheden om studenten in te schakelen.

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van VERO-SHOP in sociale netwerken
Look for responds of VERO-SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERO-SHOP. Laat een reactie achter voor VERO-SHOP. VERO-SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERO-SHOP. Leave a respond for VERO-SHOP. VERO-SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERO-SHOP op de google maps. Adres en contacten VERO-SHOP
Location of VERO-SHOP on the google maps. Address and contacts of VERO-SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come VERO-SHOP VERO-SHOP: PERFECT NAILS | De Seranno Pedro | ACADEMIE | F?D. MUTUALISTE SOCIAL. | Sommacal M

Other related companies as VERO-SHOP: PERFECT NAILS | De Seranno Pedro | ACADEMIE | F?D. MUTUALISTE SOCIAL. | Sommacal M

VERO-SHOP is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERO-SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07370971679. Het bedrijf VERO-SHOP bevindt zich op het adres: HOGEBRUGSTRAAT 9; 8647; LO-RENINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Journaux. Epiceries. Tabac. Lijst met producten zijn Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van VERO-SHOP is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERO-SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERO-SHOP, openstaande posities, locatie van VERO-SHOP op de kaart.

VERO-SHOP is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERO-SHOP, company assigned to the tax number BE07370971679. The company VERO-SHOP is located at the address: HOGEBRUGSTRAAT 9; 8647; LO-RENINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Journaux. Epiceries. Tabac. List of products are Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of VERO-SHOP is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERO-SHOP is not available. You also can look at reviews of VERO-SHOP, open positions, location of VERO-SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERO-SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERO-SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERO-SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERO-SHOP, employees, financial statistics.