OVERSEAS DIAMONDS NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • OVERSEAS DIAMONDS NV
Private companiesFurniture and Fixtures • OVERSEAS DIAMONDS NV

Contactgegevens OVERSEAS DIAMONDS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OVERSEAS DIAMONDS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

OVERSEAS DIAMONDS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoveniersstr 2 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 34 30 14 32.32 34 30 14

Fax (fax): 32.32 34 15 17 32.32 34 15 17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OVERSEAS DIAMONDS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OVERSEAS DIAMONDS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OVERSEAS DIAMONDS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OVERSEAS DIAMONDS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OVERSEAS DIAMONDS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OVERSEAS DIAMONDS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OVERSEAS DIAMONDS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OVERSEAS DIAMONDS NV
Products information OVERSEAS DIAMONDS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06881805419
Ondernemingsnummer: 9184265136
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Diamonds

Product categorie (product category): Jewellery; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OVERSEAS DIAMONDS NV
(Get full report from official database of BE for OVERSEAS DIAMONDS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor OVERSEAS DIAMONDS NV
Addition kinds of activities for OVERSEAS DIAMONDS NV

366399. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment, nec
735906. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services
738904. Textiel- en kledingdiensten | Textile and apparel services
22110104. Dekens en dekens, katoen | Blankets and blanketings, cotton
31490100. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
35590703. Bandenbewerkingsmachines | Tire shredding machinery
53999906. Magazijnclub winkels | Warehouse club stores

Werken bij OVERSEAS DIAMONDS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OVERSEAS DIAMONDS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OVERSEAS DIAMONDS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OVERSEAS DIAMONDS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • Operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Agilitas Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • chauffeur CE (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Leuke studentenjob regio Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie winkel regio Waregem die in oktober een leuke actie op poten zet gaat MOVE op zoek naar studenten. Wanneer? 6, 7, 14, 20, 21, en 28 oktober Wat? De klant plezieren met een mooi geschenk bij aankoop van een bepaald bedrag. Zeer mooie, leuke studentenjob!

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Automekanieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van OVERSEAS DIAMONDS NV in sociale netwerken
Look for responds of OVERSEAS DIAMONDS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor OVERSEAS DIAMONDS NV. Laat een reactie achter voor OVERSEAS DIAMONDS NV. OVERSEAS DIAMONDS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OVERSEAS DIAMONDS NV. Leave a respond for OVERSEAS DIAMONDS NV. OVERSEAS DIAMONDS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OVERSEAS DIAMONDS NV op de google maps. Adres en contacten OVERSEAS DIAMONDS NV
Location of OVERSEAS DIAMONDS NV on the google maps. Address and contacts of OVERSEAS DIAMONDS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come OVERSEAS DIAMONDS NV OVERSEAS DIAMONDS NV: GROEP ARGENTA | DENYS ROLAND | CARWALL SA | Declerck | PRIVIL?GE

Other related companies as OVERSEAS DIAMONDS NV: GROEP ARGENTA | DENYS ROLAND | CARWALL SA | Declerck | PRIVIL?GE

OVERSEAS DIAMONDS NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OVERSEAS DIAMONDS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06881805419. Het bedrijf OVERSEAS DIAMONDS NV bevindt zich op het adres: Hoveniersstr 2 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jewellery; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Diamonds.
De hoofdactiviteit van OVERSEAS DIAMONDS NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OVERSEAS DIAMONDS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OVERSEAS DIAMONDS NV, openstaande posities, locatie van OVERSEAS DIAMONDS NV op de kaart.

OVERSEAS DIAMONDS NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is OVERSEAS DIAMONDS NV, company assigned to the tax number BE06881805419. The company OVERSEAS DIAMONDS NV is located at the address: Hoveniersstr 2 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jewellery; Miscellaneous Products. List of products are Diamonds.
The main activity of OVERSEAS DIAMONDS NV is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OVERSEAS DIAMONDS NV is not available. You also can look at reviews of OVERSEAS DIAMONDS NV, open positions, location of OVERSEAS DIAMONDS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OVERSEAS DIAMONDS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OVERSEAS DIAMONDS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OVERSEAS DIAMONDS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OVERSEAS DIAMONDS NV, employees, financial statistics.