Van Hoof

Contactgegevens Van Hoof: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hoof: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hoof

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Notre-Dame 107; 1140; Bruxelles (Evere), België

Telefoon (phone): 02 215 37 08 (+32-02 215 37 08) 02 215 37 08 (+32-02 215 37 08)

Fax (fax): +32 (53) 866-74-50 +32 (53) 866-74-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hoof: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hoof"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hoof"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hoof, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hoof. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hoof, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hoof. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hoof
Products information Van Hoof

BTW identificatienummer (tax): BE04614227294
Ondernemingsnummer: 9658874511
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 294,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Van Hoof zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Jewellers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hoof
(Get full report from official database of BE for Van Hoof)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hoof
Addition kinds of activities for Van Hoof

14420201. Grind mijnbouw | Gravel mining
20260203. Karnemelk, gekweekt | Buttermilk, cultured
22119908. Chafer stoffen, katoen | Chafer fabrics, cotton
27310102. Boek muziek: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Book music: publishing only, not printed on site
27520202. Catalogi, gelithografeerd | Catalogs, lithographed
38410301. Geweren, voor het opdrijven van hypodermica in dieren | Rifles, for propelling hypodermics into animals

Werken bij Van Hoof: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hoof: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hoof. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hoof. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268091 / 463 C (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Beveren-Waas zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Michiels zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HR Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een HR medewerker om ons HR team te versterken. Je takenpakket zal bestaan uit: Administratieve ondersteuning binnen ons HR beleid Je bent verantwoordelijk voor de parollverwerking Je bent verantwoordelijke voor de personeelsadministratie (betreffende ziekte, arbeidersongevallen, ontslag, ...) Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers wat betreft personeelsadministratie Inplannen en opvolgen van medische onderzoeken Je bent het aanspreekpunt voor onze externe diensten zoals verzekeringsmaatschappijen, arbeidsgeneesheer, ...

  • Monteur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een MONTEUR BOVENLEIDING Je staat in voor het monteren en demonteren van onderdelen aan de bovenleiding, afrollen van kabels, bedienen spoormachines en het plaatsen van funderingspalen

  • Teamlead voor farmaceutische cleaning (m/v) regio Beerse (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische industrie. Werken in een cleanroom vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, mensen met een grote drive die daarenboven leergierig zijn. Functie Voor onze farmaceutische klant in de regio Beerse zijn we op zoek naar een teamlead. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opvolgen van onze cleaning operators. Je weet je team te coachen op het naadloos volgen van de procedures. Prioriteit hierbij zijn veiligheid en kwaliteit! Je voert de nodige controles uit en rapporteert deze zowel intern als naar de klant. Bovendien zorg je in samenspraak met de Site Lead voor het volgen van relevante KPI’s met betrekking tot training, veiligheid en kwaliteit.

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

Zoek naar antwoorden van Van Hoof in sociale netwerken
Look for responds of Van Hoof in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hoof. Laat een reactie achter voor Van Hoof. Van Hoof bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hoof. Leave a respond for Van Hoof. Van Hoof on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hoof op de google maps. Adres en contacten Van Hoof
Location of Van Hoof on the google maps. Address and contacts of Van Hoof

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hoof Van Hoof: V.D.K. (Werkhuizen) BVBA | MARIE PAQUAY | PINOKKIO | M.N. MATERNE | PIZZA DEL MAESTRO

Other related companies as Van Hoof: V.D.K. (Werkhuizen) BVBA | MARIE PAQUAY | PINOKKIO | M.N. MATERNE | PIZZA DEL MAESTRO

Van Hoof is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hoof, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04614227294. Het bedrijf Van Hoof bevindt zich op het adres: Avenue Notre-Dame 107; 1140; Bruxelles (Evere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 294,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jewellers - Retail. Producten gemaakt in Van Hoof zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hoof is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hoof is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hoof, openstaande posities, locatie van Van Hoof op de kaart.

Van Hoof is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hoof, company assigned to the tax number BE04614227294. The company Van Hoof is located at the address: Avenue Notre-Dame 107; 1140; Bruxelles (Evere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 294,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jewellers - Retail. Products created in Van Hoof were not found.
The main activity of Van Hoof is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hoof is not available. You also can look at reviews of Van Hoof, open positions, location of Van Hoof on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hoof, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hoof, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hoof, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hoof, employees, financial statistics.