Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA
Private companiesMotor Freight Transportation • Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA

Contactgegevens Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vestingstraat 14; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 233 30 10 (+32-03 233 30 10) 03 233 30 10 (+32-03 233 30 10)

Fax (fax): 03 233 03 71 (+32-03 233 03 71) 03 233 03 71 (+32-03 233 03 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA
Products information Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04622467041
Ondernemingsnummer: 2194213867
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 118,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Diamond - Dealers

Product categorie (product category): Jewellers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA
(Get full report from official database of BE for Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA
Addition kinds of activities for Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA

28190920. Strontiumverbindingen of zouten, anorganisch | Strontium compounds or salts, inorganic
31720206. Naaien gevallen | Sewing cases
33560101. Lood- en loodlegeringen, pijpen, platen, vormen, enz. | Lead and lead alloy bars, pipe, plates, shapes, etc.
41739901. Bus terminal operatie | Bus terminal operation
50390201. Buitenplatte glas: plaat of raam | Exterior flat glass: plate or window
51119901. Fijn papier | Fine paper
59990800. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies

Werken bij Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Administratief bediende orderverwerking (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf in de cosmetica, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de orderafdeling. Welke taken omvatten je pakket? Ingave, controle en verwerking van data Genereren van rapporten uit het systeem Voorbereidend werk op vraag van het team Dagelijkse opvolging van e-mailverkeer Klantenvragen behandelen inzake registratie, order status, collateral shipments, ... Contacten zowel per mail als telefonisch met diverse interne en externe partijen/afdelingen

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Poetshulp Torhout voor directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

  • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TRANSMYL

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA. Laat een reactie achter voor Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA. Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA. Leave a respond for Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA. Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA op de google maps. Adres en contacten Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA
Location of Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA on the google maps. Address and contacts of Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA: G. FORREST | HERMAN | Leireken Taverne | JOHANNES DEKKERS | E. DEMARTIN

Other related companies as Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA: G. FORREST | HERMAN | Leireken Taverne | JOHANNES DEKKERS | E. DEMARTIN

Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04622467041. Het bedrijf Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA bevindt zich op het adres: Vestingstraat 14; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 118,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jewellers - Retail. Lijst met producten zijn Diamond - Dealers.
De hoofdactiviteit van Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA, openstaande posities, locatie van Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA op de kaart.

Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA, company assigned to the tax number BE04622467041. The company Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA is located at the address: Vestingstraat 14; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 118,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jewellers - Retail. List of products are Diamond - Dealers.
The main activity of Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA is not available. You also can look at reviews of Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA, open positions, location of Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Joaillerie du Centre-De Cleyn BVBA, employees, financial statistics.