De Koninck E

Contactgegevens De Koninck E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Koninck E: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Koninck E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 525; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 651 54 73 (+32-03 651 54 73) 03 651 54 73 (+32-03 651 54 73)

Fax (fax): 03 651 54 73 (+32-03 651 54 73) 03 651 54 73 (+32-03 651 54 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Koninck E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Koninck E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Koninck E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Koninck E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Koninck E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Koninck E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Koninck E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Koninck E
Products information De Koninck E

BTW identificatienummer (tax): BE02026672363
Ondernemingsnummer: 6011138916
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in De Koninck E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Jewellers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Koninck E
(Get full report from official database of BE for De Koninck E)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Koninck E
Addition kinds of activities for De Koninck E

239999. Vervaardigde textielproducten, nec, nec | Fabricated textile products, nec, nec
791101. Danszalen diensten | Dance hall services
30839904. Thermoplastische laminaat: staven, buizen, platen en vel | Thermoplastics laminates: rods, tubes, plates, and sheet
36299900. Elektrische industriële apparaten, nec, nec | Electrical industrial apparatus, nec, nec
39310202. Cellos en onderdelen | Cellos and parts
94410102. Sociale administratie, overheid | Social security administration, government

Werken bij De Koninck E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Koninck E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Koninck E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Koninck E. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

  • Technieker | Kaulille | Nacht (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een technieker in de vaste nachtdienst. Je zal instaan voor het onderhouden, herstellen en instellen van de productielijnen. Dit voornamelijk elektrisch en mechanisch.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kander van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van De Koninck E in sociale netwerken
Look for responds of De Koninck E in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Koninck E. Laat een reactie achter voor De Koninck E. De Koninck E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Koninck E. Leave a respond for De Koninck E. De Koninck E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Koninck E op de google maps. Adres en contacten De Koninck E
Location of De Koninck E on the google maps. Address and contacts of De Koninck E

Andere gerelateerde bedrijven als come De Koninck E De Koninck E: Verspeet Gebr BVBA | BUREAU LEZIVER | Truyers A | Socquet H SA | ASBL Corih

Other related companies as De Koninck E: Verspeet Gebr BVBA | BUREAU LEZIVER | Truyers A | Socquet H SA | ASBL Corih

De Koninck E is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Koninck E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02026672363. Het bedrijf De Koninck E bevindt zich op het adres: Bredabaan 525; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jewellers - Retail. Producten gemaakt in De Koninck E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Koninck E is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Koninck E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Koninck E, openstaande posities, locatie van De Koninck E op de kaart.

De Koninck E is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Koninck E, company assigned to the tax number BE02026672363. The company De Koninck E is located at the address: Bredabaan 525; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jewellers - Retail. Products created in De Koninck E were not found.
The main activity of De Koninck E is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Koninck E is not available. You also can look at reviews of De Koninck E, open positions, location of De Koninck E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Koninck E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Koninck E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Koninck E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Koninck E, employees, financial statistics.