De Clercq

Contactgegevens De Clercq: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Clercq: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Clercq

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wapenstilstandlaan 51; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 271 01 32 (+32-03 271 01 32) 03 271 01 32 (+32-03 271 01 32)

Fax (fax): +32 (53) 843-46-28 +32 (53) 843-46-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Clercq: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Clercq"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Clercq"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Clercq, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Clercq. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Clercq, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Clercq. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Clercq
Products information De Clercq

BTW identificatienummer (tax): BE08361938476
Ondernemingsnummer: 4482391357
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 676,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in De Clercq zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Jewellers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Clercq
(Get full report from official database of BE for De Clercq)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Clercq
Addition kinds of activities for De Clercq

20449904. Verrijkte rijst (vitamine en minerale versterkte) | Enriched rice (vitamin and mineral fortified)
23359900. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
28210215. Polyvinylchlorideharsen, pvc | Polyvinyl chloride resins, pvc
34690202. Keukeninrichtingen en -apparatuur, porselein geëmailleerd | Kitchen fixtures and equipment, porcelain enameled
50749900. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen, niet inbegrepen | Plumbing and hydronic heating supplies, nec
61530101. Directe werkkapitaalfinanciering | Direct working capital financing

Werken bij De Clercq: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Clercq: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Clercq. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Clercq. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage medewerker / voltijds / regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar ervaren monteurs om te werken in omgevingen als industriële verhuizingen en montage werkzaamheden. Je kan vrijwel onmiddellijk opstarten. Je gaat tewerkgesteld worden op verschillende projecten. Werken in teamverband Je voert diverse montage- en demontagewerkzaamheden uit d.m.v. takels en vijzen Je voert de aan- en afslag uit voor de montage of demontage van apparaten, leidingen, constructies, ... d.m.v. kranen en/of takels Monteert en demonteert zelfstandig leidingen Je maakt of past zelfstandig kleine staalconstructies aan volgens eigen opmetingen of volgens plan van de klant Je monteert en lijnt motoren en pompen uit Waken over de veilige uitvoering van de werkzaamheden Rapporteren van defecten en gebreken

  • Teamleader (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

  • Metser 1e én 2e graad (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde heeft een vacature als metser 2e graad. Als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Je kan perfect een plan lezen en interpreteren Profielen uitzetten is voor jou geen probleem Je zal metsen van snelbouw en facade Alsook verlijmen behoort tot je taken Je bent een handige Harry en snelt jouw collega's te hulp waar nodig Weer of geen weer jij wil buiten werken

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • Chauffeur C/E - bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een chauffeur C/E - Bouw Laden en lossen van beton, asfalt, boordstenen,...

  • Technieker - Buitendienst HVAC (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een klantgerichte HVAC-Technieker regio Vlaams-Brabant om het team van onze klant in de verwarmingswereld te versterken. Het is jouw verantwoordelijkheid om de technische uitdagingen die zich in jouw regio voordoen, op een kwaliteitsvolle manier op te lossen: - In bedrijfsstelling van de producten (branders, ketels, warmtepompen). - Herstellingen op installaties. - Uitvoeren van service contracten. - Technische ondersteuning naar klanten (telefonisch of face-2-face). - Verzekeren van de wachtdienst.

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • Polyvalente medewerker - vast uurrooster (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. Dit kan gaan van kassa, tot keuken en tot restaurant. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, één van 's werelds grootste voedingsketens, zijn wij op zoek naar heel wat polyvalente medewerkers. Het filiaal in Wetteren wordt volledig vernieuwd vanaf 23 september 2018. Er zal een nieuwe keuken zijn en een nieuw systeem wordt ingevoerd. Hiervoor krijgen alle medewerkers een uitgebreide en toffe opleiding.

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van De Clercq in sociale netwerken
Look for responds of De Clercq in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Clercq. Laat een reactie achter voor De Clercq. De Clercq bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Clercq. Leave a respond for De Clercq. De Clercq on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Clercq op de google maps. Adres en contacten De Clercq
Location of De Clercq on the google maps. Address and contacts of De Clercq

Andere gerelateerde bedrijven als come De Clercq De Clercq: SEMI EUROPE SOC. ETRANGERE | U. TELINDUSMONSHAINAUT | Sol L | A. CHARLIER | jet consulting

Other related companies as De Clercq: SEMI EUROPE SOC. ETRANGERE | U. TELINDUSMONSHAINAUT | Sol L | A. CHARLIER | jet consulting

De Clercq is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Clercq, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08361938476. Het bedrijf De Clercq bevindt zich op het adres: Wapenstilstandlaan 51; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 676,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jewellers - Retail. Producten gemaakt in De Clercq zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Clercq is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Clercq is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Clercq, openstaande posities, locatie van De Clercq op de kaart.

De Clercq is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Clercq, company assigned to the tax number BE08361938476. The company De Clercq is located at the address: Wapenstilstandlaan 51; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 676,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jewellers - Retail. Products created in De Clercq were not found.
The main activity of De Clercq is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Clercq is not available. You also can look at reviews of De Clercq, open positions, location of De Clercq on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Clercq, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Clercq, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Clercq, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Clercq, employees, financial statistics.