LADBROKES

Contactgegevens LADBROKES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LADBROKES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LADBROKES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GARE FLEURIE 1; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81303619 (+32-81303619) 81303619 (+32-81303619)

Fax (fax): +32 (19) 375-96-77 +32 (19) 375-96-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LADBROKES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LADBROKES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LADBROKES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LADBROKES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LADBROKES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LADBROKES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LADBROKES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LADBROKES
Products information LADBROKES

BTW identificatienummer (tax): BE09805267333
Ondernemingsnummer: 4922668457
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types de Paris: Courses de Chevaux.

Product categorie (product category): Jeux de hasard

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LADBROKES
(Get full report from official database of BE for LADBROKES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LADBROKES
Addition kinds of activities for LADBROKES

23399905. Moederschapskleding | Maternity clothing
30520101. Luchtleiding of luchtremslang, rubber of rubberen stof | Air line or air brake hose, rubber or rubberized fabric
32290402. Glasvezels, textiel | Glass fibers, textile
33560502. Tin- en tinlegering: rollen, tekenen of extruderen | Tin and tin alloy: rolling, drawing, or extruding
34430206. Koeltorens, metalen plaat | Cooling towers, metal plate
54110000. Kruidenierszaken | Grocery stores

Werken bij LADBROKES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LADBROKES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LADBROKES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LADBROKES. Looking for open vacancies in other companies

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • Allround medewerker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Helpen met snijden van het brood: brood op de band leggen, ingepakte broden in bakken stoppen. Helpen bij verdeling voor de chauffeurs: Helpen bij het verdelen van brood voor verschillende toeren, klaarzetten voor de chauffeurs. Allround meehelpen in de bakkerij: brood uit de ovens halen, koffiekoeken afwerken, machines proper houden, klein brood uithalen.

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Young Potentials Sales (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

  • Chauffeur C Dringend M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DW COPPER

    Type: Vaste Job

    • Je staat in voor het leveren naar de klanten in volledige BENELUX • Je vertrekt van onze site te IZEGEM (vanaf 08/2019 te Zwevegem) en staat in voor het lossen van de goederen bij de klanten • Je verzorgt de administratie van je vrachten; • Na het lossen van de vracht sta je in voor een grondige reiniging van de vrachtruimte

  • .NET ontwikkelaar (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UNAICLE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je vervoegt het ontwikkelteam en staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van de nieuwe functionaliteiten alsook het onderhouden van bestaande toepassingen.

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

Zoek naar antwoorden van LADBROKES in sociale netwerken
Look for responds of LADBROKES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LADBROKES. Laat een reactie achter voor LADBROKES. LADBROKES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LADBROKES. Leave a respond for LADBROKES. LADBROKES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LADBROKES op de google maps. Adres en contacten LADBROKES
Location of LADBROKES on the google maps. Address and contacts of LADBROKES

Andere gerelateerde bedrijven als come LADBROKES LADBROKES: Postverzending | FORESTIER AUTOMOBILE SPRL | HUBERT MARIEN | HAUTE ECOLE ALBERT JACQUARD | STEVEN CORVELEYN

Other related companies as LADBROKES: Postverzending | FORESTIER AUTOMOBILE SPRL | HUBERT MARIEN | HAUTE ECOLE ALBERT JACQUARD | STEVEN CORVELEYN

LADBROKES is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LADBROKES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09805267333. Het bedrijf LADBROKES bevindt zich op het adres: RUE DE LA GARE FLEURIE 1; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jeux de hasard. Lijst met producten zijn Types de Paris: Courses de Chevaux..
De hoofdactiviteit van LADBROKES is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LADBROKES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LADBROKES, openstaande posities, locatie van LADBROKES op de kaart.

LADBROKES is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LADBROKES, company assigned to the tax number BE09805267333. The company LADBROKES is located at the address: RUE DE LA GARE FLEURIE 1; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jeux de hasard. List of products are Types de Paris: Courses de Chevaux..
The main activity of LADBROKES is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LADBROKES is not available. You also can look at reviews of LADBROKES, open positions, location of LADBROKES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LADBROKES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LADBROKES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LADBROKES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LADBROKES, employees, financial statistics.