NATURE & DISCOVERIES

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • NATURE & DISCOVERIES

Contactgegevens NATURE & DISCOVERIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATURE & DISCOVERIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATURE & DISCOVERIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-LAMBERT 200; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27725898 (+32-27725898) 27725898 (+32-27725898)

Fax (fax): +32 (71) 467-53-31 +32 (71) 467-53-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATURE & DISCOVERIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATURE & DISCOVERIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATURE & DISCOVERIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATURE & DISCOVERIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATURE & DISCOVERIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATURE & DISCOVERIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATURE & DISCOVERIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATURE & DISCOVERIES
Products information NATURE & DISCOVERIES

BTW identificatienummer (tax): BE03838592529
Ondernemingsnummer: 6132263183
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 772,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Jouets en Bois.

Product categorie (product category): Jeux and jouets. Eclairage et équipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATURE & DISCOVERIES
(Get full report from official database of BE for NATURE & DISCOVERIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATURE & DISCOVERIES
Addition kinds of activities for NATURE & DISCOVERIES

355202. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
10990201. Rhodium ertswinning | Rhodium ore mining
34490201. Lath, expanded metal | Lath, expanded metal
41199903. Kabelbanen, antenne: behalve amusement en schilderachtig | Cable cars, aerial: except amusement and scenic
50649907. Percolators | Percolators
73599903. Verhuur van fotografische apparatuur | Photographic equipment rental

Werken bij NATURE & DISCOVERIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATURE & DISCOVERIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATURE & DISCOVERIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATURE & DISCOVERIES. Looking for open vacancies in other companies

  • KRAANMAN MONTAGEKRAAN INDUSTRIEBOUW (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het besturen van de mobiele telescopische montagekraan tot 110 ton voor het verrichten van montagewerken voor prefabbeton- en staalconstructies. Je organiseert het werk binnen de ploeg. Je helpt zelf ook mee met de montagewerken.

  • Schrijnwerker rijbewijs C (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Bonheiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker met rijbewijs C. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen op maat, zoals: houten kisten en kratten multiplexkisten paletten en bodems glasverpakkingen Je zal voor 30% ingeschakeld worden als chauffeur C voor het uitvoeren van leveringen en voor 70% als schrijnwerker voor vervaardiging van deze verpakkingen.

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • HUISHOUDHULP De Pinte. (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio De Pinte.

  • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • Internal Sales (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Freelance docent 'sportpsychologie' (locatie:Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent sportpsychologie Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van NATURE & DISCOVERIES in sociale netwerken
Look for responds of NATURE & DISCOVERIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATURE & DISCOVERIES. Laat een reactie achter voor NATURE & DISCOVERIES. NATURE & DISCOVERIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATURE & DISCOVERIES. Leave a respond for NATURE & DISCOVERIES. NATURE & DISCOVERIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATURE & DISCOVERIES op de google maps. Adres en contacten NATURE & DISCOVERIES
Location of NATURE & DISCOVERIES on the google maps. Address and contacts of NATURE & DISCOVERIES

Andere gerelateerde bedrijven als come NATURE & DISCOVERIES NATURE & DISCOVERIES: LANGE MUUR | SAMOURAI | FE. BOFLEX WANLIN | Vereenooghe & Pauwels | RUTTEN SA ELECTROMECANIQUE SA

Other related companies as NATURE & DISCOVERIES: LANGE MUUR | SAMOURAI | FE. BOFLEX WANLIN | Vereenooghe & Pauwels | RUTTEN SA ELECTROMECANIQUE SA

NATURE & DISCOVERIES is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATURE & DISCOVERIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03838592529. Het bedrijf NATURE & DISCOVERIES bevindt zich op het adres: RUE SAINT-LAMBERT 200; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 772,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jeux and jouets. Eclairage et équipements du foyer. Lijst met producten zijn Produits: Jouets en Bois..
De hoofdactiviteit van NATURE & DISCOVERIES is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATURE & DISCOVERIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATURE & DISCOVERIES, openstaande posities, locatie van NATURE & DISCOVERIES op de kaart.

NATURE & DISCOVERIES is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATURE & DISCOVERIES, company assigned to the tax number BE03838592529. The company NATURE & DISCOVERIES is located at the address: RUE SAINT-LAMBERT 200; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 772,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jeux and jouets. Eclairage et équipements du foyer. List of products are Produits: Jouets en Bois..
The main activity of NATURE & DISCOVERIES is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NATURE & DISCOVERIES is not available. You also can look at reviews of NATURE & DISCOVERIES, open positions, location of NATURE & DISCOVERIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATURE & DISCOVERIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATURE & DISCOVERIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATURE & DISCOVERIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATURE & DISCOVERIES, employees, financial statistics.