VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK
Private companiesNonclassifiable Establishments • VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK

Contactgegevens VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLASMARKT 29B2; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52226081 (+32-52226081) 52226081 (+32-52226081)

Fax (fax): +32 (82) 257-79-68 +32 (82) 257-79-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK
Products information VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK

BTW identificatienummer (tax): BE03711700439
Ondernemingsnummer: 9488037109
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: Jouets d'Extérieur.

Product categorie (product category): Jeux and jouets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK
(Get full report from official database of BE for VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK
Addition kinds of activities for VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK

227399. Tapijten en tapijten, nec | Carpets and rugs, nec
509907. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties
38510201. Glazen, zon of blik | Glasses, sun or glare
50120205. Aanhangwagens voor vrachtwagens, nieuw en gebruikt | Trailers for trucks, new and used
50630218. schakelmateriaal | Switchgear
50880101. Boten, niet-recreatief | Boats, non-recreational
87420406. Vastgoedadviseur | Real estate consultant

Werken bij VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • Huishoudhulp Hertsberge! Opstart bespreekbaar! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Het kantoor te Oostkamp is dringend op zoek naar nieuwe superhelden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) met eigen wagen (DT) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met uw eigen auto. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden. Aantal uren is bespreekbaar.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling inTongeren en omgeving

  • Poetshulp met dienstencheques regio Kontich/Lint (voltijds) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • Student JBC Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

Zoek naar antwoorden van VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK in sociale netwerken
Look for responds of VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK. Laat een reactie achter voor VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK. VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK. Leave a respond for VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK. VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK op de google maps. Adres en contacten VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK
Location of VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK on the google maps. Address and contacts of VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK: Schiettecatte G | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | COIFFURE CHARME | KLIM-OP | Centrum voor Beroepsopleiding IOBC Lier VZW

Other related companies as VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK: Schiettecatte G | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | COIFFURE CHARME | KLIM-OP | Centrum voor Beroepsopleiding IOBC Lier VZW

VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03711700439. Het bedrijf VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK bevindt zich op het adres: VLASMARKT 29B2; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jeux and jouets. Lijst met producten zijn Produits: Jouets d'Extérieur..
De hoofdactiviteit van VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK, openstaande posities, locatie van VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK op de kaart.

VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK, company assigned to the tax number BE03711700439. The company VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK is located at the address: VLASMARKT 29B2; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jeux and jouets. List of products are Produits: Jouets d'Extérieur..
The main activity of VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK is not available. You also can look at reviews of VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK, open positions, location of VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAAMSE DIENST SPEELPLEINWERK, employees, financial statistics.