TONY TOY

Contactgegevens TONY TOY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TONY TOY: address, phone, fax, email, website, opening hours

TONY TOY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 31; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15410288 (+32-15410288) 15410288 (+32-15410288)

Fax (fax): +32 (81) 784-67-25 +32 (81) 784-67-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TONY TOY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TONY TOY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TONY TOY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TONY TOY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TONY TOY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TONY TOY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TONY TOY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TONY TOY
Products information TONY TOY

BTW identificatienummer (tax): BE06172637939
Ondernemingsnummer: 6042724609
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 787,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits: Modèles Réduits.

Product categorie (product category): Jeux and jouets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TONY TOY
(Get full report from official database of BE for TONY TOY)

Aanvulling soorten activiteiten voor TONY TOY
Addition kinds of activities for TONY TOY

504402. Kopieerapparatuur | Copying equipment
20489905. Feed concentraten | Feed concentrates
24490300. Rechthoekige dozen en kratten, hout | Rectangular boxes and crates, wood
24999910. Brieven, hout | Letters, wood
39140303. Ecclesiastische ware, tin | Ecclesiastical ware, pewter
51590303. huiden | Hides
82119905. Schoolbord | School board
82490000. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec
92230000. Correctionele instellingen | Correctional institutions

Werken bij TONY TOY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TONY TOY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TONY TOY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TONY TOY. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Lijnoperator (m/v) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - Hoofdbedienaar van verpakkingslijnen en -machines - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - medewerkers aan de lijn werkinstructies geven en inschakelen tijdens referentiewissels - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • BEDIENING SLAGERIJ / TRAITEUR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Bediening in de winkel (vleeswaren en charcuterie) - Afrekenen met de klant - Winkel proper maken - Voorraad opvolgen + bestellingen plaatsen indien nodig

  • Operator 2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als productie-operator.

  • Helper dakwerker (doorgroeimogelijkheden!) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Arendonk zijn wij dringend op zoek naar een diender voor de dakwerken. Je start als diender maar het is zeker  de bedoeling dat je wordt opgeleid naar een volwaardige dakwerker! Bij onze klant kom je terecht in een team dat instaat voor de totaliteit en afwerking van verschillende - dakwerken - timmerwerken - isolatiewerken

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: VIO Turnhout

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

  • Medior Javascript Engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Nanogrid

    Type: Vaste Job

    Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, optimaliseren en ontwikkelen van de nanoGrid-toepassing. Teneinde de sterke performantie van onze nanoGrid-toepassing bij exponentiële groei te behouden en verder uit te bouwen. Tot je takenpakket behoren o.a. Opvolgen van softwareprojecten van begin tot einde Perfect de balans maken tussen programmeertaal en gebruiksvriendelijkheid Ontwerpen en onderhouden van interfaces en protocollen Uitvoeren van bugtests in de nanoGrid-software, fouten zoeken en oplossingen aanbrengen Het aanspreekpunt zijn voor interne klanten inzake software Gebruikershandleidingen opstellen en de software documenteren Je werkt vanuit onze hoofdzetel in Erembodegem en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Polyvalente medewerker - vast uurrooster (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. Dit kan gaan van kassa, tot keuken en tot restaurant. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, één van 's werelds grootste voedingsketens, zijn wij op zoek naar heel wat polyvalente medewerkers. Het filiaal in Wetteren wordt volledig vernieuwd vanaf 23 september 2018. Er zal een nieuwe keuken zijn en een nieuw systeem wordt ingevoerd. Hiervoor krijgen alle medewerkers een uitgebreide en toffe opleiding.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van TONY TOY in sociale netwerken
Look for responds of TONY TOY in social networks

Lees alle opmerkingen voor TONY TOY. Laat een reactie achter voor TONY TOY. TONY TOY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TONY TOY. Leave a respond for TONY TOY. TONY TOY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TONY TOY op de google maps. Adres en contacten TONY TOY
Location of TONY TOY on the google maps. Address and contacts of TONY TOY

Andere gerelateerde bedrijven als come TONY TOY TONY TOY: SPIEGELFABRIEK RAPID | Chavet V | Cloet W | COLEN | Rideau Mineur ASBL

Other related companies as TONY TOY: SPIEGELFABRIEK RAPID | Chavet V | Cloet W | COLEN | Rideau Mineur ASBL

TONY TOY is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TONY TOY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06172637939. Het bedrijf TONY TOY bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 31; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 787,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jeux and jouets. Lijst met producten zijn Produits: Modèles Réduits..
De hoofdactiviteit van TONY TOY is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TONY TOY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TONY TOY, openstaande posities, locatie van TONY TOY op de kaart.

TONY TOY is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is TONY TOY, company assigned to the tax number BE06172637939. The company TONY TOY is located at the address: HOOGSTRAAT 31; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 787,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jeux and jouets. List of products are Produits: Modèles Réduits..
The main activity of TONY TOY is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TONY TOY is not available. You also can look at reviews of TONY TOY, open positions, location of TONY TOY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TONY TOY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TONY TOY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TONY TOY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TONY TOY, employees, financial statistics.