CHRISTIAENSEN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • CHRISTIAENSEN
Private companiesFood Stores • CHRISTIAENSEN

Contactgegevens CHRISTIAENSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAENSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAENSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 48; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93781108 (+32-93781108) 93781108 (+32-93781108)

Fax (fax): +32 (60) 613-23-33 +32 (60) 613-23-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAENSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAENSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAENSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAENSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAENSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAENSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAENSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAENSEN
Products information CHRISTIAENSEN

BTW identificatienummer (tax): BE01219451904
Ondernemingsnummer: 7099060058
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 414,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits: Jeux Informatiques et Vidéos,Miniatures,Modèles Réduits.

Product categorie (product category): Jeux and jouets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAENSEN
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAENSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAENSEN
Addition kinds of activities for CHRISTIAENSEN

20859904. Gin (alcoholische drank) | Gin (alcoholic beverage)
30530204. Verpakking, rubber | Packing, rubber
35420401. Spinning draaibanken | Spinning lathes
36290101. Batterijladers, rectificatie of nonrotating | Battery chargers, rectifying or nonrotating
36610202. Telegraaf kantoor schakelapparatuur | Telegraph office switching equipment
51599901. varkenshaar | Bristles
54210102. Vismarkt | Seafood markets
80110501. allergoloog | Allergist

Werken bij CHRISTIAENSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAENSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAENSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAENSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

  • Sondeermeester (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Elektricien kastenbouw (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een elektricien kastenbouw (m/v). Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen van verpakkingsmachines en volledige lijnen van de voedingsindustrie. Taken: - voorbereidend werk aan elektrische kasten - bekabelen van elektrische componenten

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

    Regio: STRIJPEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp Gits (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Afwasser (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Jobstudent Nachtshift Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    U werkt met een vaste nacht, van 22u - 6u Uw taken brengen oa met zich mee: - het ontvangen en wegzetten van leveringen - het bakken van koffiekoeken, broodjes, taartjes en warme snacks - het beleggen van broodjes - verkoop van lottoproducten - retour en ontvangst van kranten en tijdschriften - kassawerk, klanten bedienen - schoonmaak van de shop

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • MONTEUR / RIGGER (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van diverse montage- en demontage werkzaamheden (montages en uitlijnen van motoren, pompen en leidingen) Je zal werkbonnen invullen en deze bezorgen aan de administratiedienst Je zorgt ervoor dat het benodigde materiaal tijdig aanwezig is Je zal eventuele defecten en gebreken rapporteren     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Vlaamse multinational en wereldwijd gekend, gespecialiseerd in het verplaatsen van lasten met uitzonderlijke afmetingen en gewicht. Ter versterking van het team is het bedrijf op zoek naar een Monteur / Rigger.

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAENSEN in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAENSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAENSEN. Laat een reactie achter voor CHRISTIAENSEN. CHRISTIAENSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAENSEN. Leave a respond for CHRISTIAENSEN. CHRISTIAENSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAENSEN op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAENSEN
Location of CHRISTIAENSEN on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAENSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAENSEN CHRISTIAENSEN: ATELIERS DEL'COUR JEAN | De Schutter B | Sento | FREDDIE VRIESACKER | JEAN PAQUET

Other related companies as CHRISTIAENSEN: ATELIERS DEL'COUR JEAN | De Schutter B | Sento | FREDDIE VRIESACKER | JEAN PAQUET

CHRISTIAENSEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAENSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01219451904. Het bedrijf CHRISTIAENSEN bevindt zich op het adres: MARKT 48; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 414,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jeux and jouets. Lijst met producten zijn Produits: Jeux Informatiques et Vidéos,Miniatures,Modèles Réduits..
De hoofdactiviteit van CHRISTIAENSEN is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAENSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAENSEN, openstaande posities, locatie van CHRISTIAENSEN op de kaart.

CHRISTIAENSEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAENSEN, company assigned to the tax number BE01219451904. The company CHRISTIAENSEN is located at the address: MARKT 48; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 414,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jeux and jouets. List of products are Produits: Jeux Informatiques et Vidéos,Miniatures,Modèles Réduits..
The main activity of CHRISTIAENSEN is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAENSEN is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAENSEN, open positions, location of CHRISTIAENSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAENSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAENSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAENSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAENSEN, employees, financial statistics.