AIGLE-ALDERWEIRELDT

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • AIGLE-ALDERWEIRELDT
Private companiesDepository Institutions • AIGLE-ALDERWEIRELDT

Contactgegevens AIGLE-ALDERWEIRELDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIGLE-ALDERWEIRELDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIGLE-ALDERWEIRELDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeveneken Dorp 56; 9080; Lochristi (Zeveneken), België

Telefoon (phone): 09 355 55 18 (+32-09 355 55 18) 09 355 55 18 (+32-09 355 55 18)

Fax (fax): +32 (11) 527-28-77 +32 (11) 527-28-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIGLE-ALDERWEIRELDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIGLE-ALDERWEIRELDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIGLE-ALDERWEIRELDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIGLE-ALDERWEIRELDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIGLE-ALDERWEIRELDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIGLE-ALDERWEIRELDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIGLE-ALDERWEIRELDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIGLE-ALDERWEIRELDT
Products information AIGLE-ALDERWEIRELDT

BTW identificatienummer (tax): BE03154693603
Ondernemingsnummer: 4699096679
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 100,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in AIGLE-ALDERWEIRELDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Jeans and casual wear

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIGLE-ALDERWEIRELDT
(Get full report from official database of BE for AIGLE-ALDERWEIRELDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIGLE-ALDERWEIRELDT
Addition kinds of activities for AIGLE-ALDERWEIRELDT

34629909. Metalen smeden, ferro | Ornamental metal forgings, ferrous
38450105. Colonascopen, electromedical | Colonascopes, electromedical
50230400. Vloerbedekkingen | Floor coverings
50720401. brads | Brads
50889901. Golfkarretjes | Golf carts
73899956. Verwelkomende diensten | Welcoming services

Werken bij AIGLE-ALDERWEIRELDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIGLE-ALDERWEIRELDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIGLE-ALDERWEIRELDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIGLE-ALDERWEIRELDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • Leeggoedbehandelaars - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren/Eksaarde/Moerbeke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGERLO)

    Regio: TONGERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Keukentontwerper / - verkoper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALSE KEUKEN

    Type: Vaste Job

    Uw functie bestaat uit: - Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma keukens, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; - Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Freelance docent 'illustrator' campus Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • kassamedewerker flexijob weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Flexijob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

Zoek naar antwoorden van AIGLE-ALDERWEIRELDT in sociale netwerken
Look for responds of AIGLE-ALDERWEIRELDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIGLE-ALDERWEIRELDT. Laat een reactie achter voor AIGLE-ALDERWEIRELDT. AIGLE-ALDERWEIRELDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIGLE-ALDERWEIRELDT. Leave a respond for AIGLE-ALDERWEIRELDT. AIGLE-ALDERWEIRELDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIGLE-ALDERWEIRELDT op de google maps. Adres en contacten AIGLE-ALDERWEIRELDT
Location of AIGLE-ALDERWEIRELDT on the google maps. Address and contacts of AIGLE-ALDERWEIRELDT

Andere gerelateerde bedrijven als come AIGLE-ALDERWEIRELDT AIGLE-ALDERWEIRELDT: Hanoo BVBA | KRINKEL | De Landtsheer M | OMA'S BABELUTTE | POLICE F?D?RALE

Other related companies as AIGLE-ALDERWEIRELDT: Hanoo BVBA | KRINKEL | De Landtsheer M | OMA'S BABELUTTE | POLICE F?D?RALE

AIGLE-ALDERWEIRELDT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIGLE-ALDERWEIRELDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03154693603. Het bedrijf AIGLE-ALDERWEIRELDT bevindt zich op het adres: Zeveneken Dorp 56; 9080; Lochristi (Zeveneken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 100,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jeans and casual wear. Producten gemaakt in AIGLE-ALDERWEIRELDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIGLE-ALDERWEIRELDT is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIGLE-ALDERWEIRELDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIGLE-ALDERWEIRELDT, openstaande posities, locatie van AIGLE-ALDERWEIRELDT op de kaart.

AIGLE-ALDERWEIRELDT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIGLE-ALDERWEIRELDT, company assigned to the tax number BE03154693603. The company AIGLE-ALDERWEIRELDT is located at the address: Zeveneken Dorp 56; 9080; Lochristi (Zeveneken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 100,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jeans and casual wear. Products created in AIGLE-ALDERWEIRELDT were not found.
The main activity of AIGLE-ALDERWEIRELDT is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AIGLE-ALDERWEIRELDT is not available. You also can look at reviews of AIGLE-ALDERWEIRELDT, open positions, location of AIGLE-ALDERWEIRELDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIGLE-ALDERWEIRELDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIGLE-ALDERWEIRELDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIGLE-ALDERWEIRELDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIGLE-ALDERWEIRELDT, employees, financial statistics.