MEETJESLANDSE KREKEN

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • MEETJESLANDSE KREKEN
Private companiesApparel and Accessory Stores • MEETJESLANDSE KREKEN

Contactgegevens MEETJESLANDSE KREKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEETJESLANDSE KREKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEETJESLANDSE KREKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUERARDSTRAAT 32; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93772828 (+32-93772828) 93772828 (+32-93772828)

Fax (fax): +32 (4) 271-37-91 +32 (4) 271-37-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEETJESLANDSE KREKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEETJESLANDSE KREKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEETJESLANDSE KREKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEETJESLANDSE KREKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEETJESLANDSE KREKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEETJESLANDSE KREKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEETJESLANDSE KREKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEETJESLANDSE KREKEN
Products information MEETJESLANDSE KREKEN

BTW identificatienummer (tax): BE05582397460
Ondernemingsnummer: 5561248779
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Type d'Attraction: Parcs Nationaux.

Product categorie (product category): Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEETJESLANDSE KREKEN
(Get full report from official database of BE for MEETJESLANDSE KREKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEETJESLANDSE KREKEN
Addition kinds of activities for MEETJESLANDSE KREKEN

511299. Kantoorbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, nec | Stationery and office supplies, nec
20769904. Oiticica olie | Oiticica oil
22110110. Tafelbekleding stoffen, katoen | Table cover fabrics, cotton
28160100. Witte pigmenten | White pigments
35559903. Litografische stenen | Lithographic stones
39440400. Speelgoed geweren | Toy guns
50510300. Koperproducten | Copper products
51599906. Mos | Moss
79990701. Boogschieten rijstroken | Archery lanes
79990803. Kaart kamers | Card rooms

Werken bij MEETJESLANDSE KREKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEETJESLANDSE KREKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEETJESLANDSE KREKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEETJESLANDSE KREKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulplaborant Dispatching - Tijdelijk (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Administratief aanmaken/verwerken van massadossiers en massamonsters in LIMS • Ontvangen en stockeren van monsters • Voorbereidende analytische taken • Gebruik en onderhoud van apparatuur

  • Compounder/Bereider Farmacie (Alcon) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon te Puurs, dé referentie op het gebied van medische oogverzorging, kijken wij uit naar compounding operator. Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert Alcon innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Alcon heeft als missie innovatieve producten ter beschikking te stellen die de levenskwaliteit verbeteren door mensen te helpen beter te zien. Je takenpakket: Je bereidt zelfstandig steriele bulkloten in de steriele fabricatie van de oogdruppels Je zal daarbij nauw samenwerken met een aantal interne diensten zoals labo, onderhoud, preprocessing en afvulling Je staat voornamelijk in voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de procesactiviteiten in een roterende taakuitvoering Je stuurt actief het proces bij wanneer noodzakelijk Je speelt flexibel in op soms snel veranderende productieomstandigheden Je voert een aantal technische montagewerken uit zoals vervangen van filters, opbouwen van reactoren en monteren/demonteren van afvulpompen

  • Kinderbegeleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar flexibele kinderverzorg(st)ers om in de brede regio van Gent (straal van 20km) te werken. Je kan je vlot verplaatsen naar Gent, Wondelgem, Evergem, Zwijnaarde, Gentbrugge, Destelbergen... Je geeft zelf aan welke dagen je beschikbaar bent om ingeschakeld te worden en we houden hier rekening mee bij de planning. Als kinderbegeleider sta je in voor de verzorging en begeleiding van kindjes tussen 0 en 3. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen, in communicatie met ouders en dat je goed kan werken in team. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en (spel)activiteiten voor hen organiseren.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zedelgem - Torhout (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • Student gezocht! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas en opkuis van de zaal * buiten meubilair klaarzetten voor festiviteiten

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Vivid Resourcing - Windows Server Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Overall role purpose The Windows Server Engineer is part of the Windows Server/VMware department, which is itself a department within IT. The Windows Server/VMware department provides design, monitoring, operation and implementation of Windows backend and vSphere based services. Ensuring optimum availability, disaster recovery, security and performance of the infrastructure within a global scope. Duties Guarantee the seamless availability of our infrastructure portfolio in a complex and dynamic environment. Providing and supporting services on a global scale, while adhering to technical standards and strict company security guidelines. Execute specialized tasks involved in designing, installing and maintaining Windows & VMware servers located at the clients main Data Centers. This in order to provide global customers a fully operational environment for the hosted business applications at the highest availability rate, featuring the best cost/benefit ratio with minimum. - Note: The design element is particularly crucial to this project, someone who has recent experience in designing infrastructure related to the Microsoft Windows services Design and control the implementation of Windows & VMware backend services to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term. Document all implementation processes & administration tasks. Requirements Thorough knowledge of Windows Server, Windows Failover Clustering and their related environments. Thorough knowledge of Active Directory. Excellent experience in 3rd line support engineering Awareness of security standards. Min. 5 years' of Infra IT experience. You have good communication and planning skills You are fluent in English (spoken and written) Details Start Date: Immediate Location: Brussels Rate: Negotiable, depending on experience with Clustering and high level design on 3rd line engineering If you are interested, interviews can be scheduled immediately.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van MEETJESLANDSE KREKEN in sociale netwerken
Look for responds of MEETJESLANDSE KREKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEETJESLANDSE KREKEN. Laat een reactie achter voor MEETJESLANDSE KREKEN. MEETJESLANDSE KREKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEETJESLANDSE KREKEN. Leave a respond for MEETJESLANDSE KREKEN. MEETJESLANDSE KREKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEETJESLANDSE KREKEN op de google maps. Adres en contacten MEETJESLANDSE KREKEN
Location of MEETJESLANDSE KREKEN on the google maps. Address and contacts of MEETJESLANDSE KREKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MEETJESLANDSE KREKEN MEETJESLANDSE KREKEN: FLKAMIEL VAN DAELE BVBA | KBC | EDELSCHRIJN | ASKING | MARIA DEBOODT

Other related companies as MEETJESLANDSE KREKEN: FLKAMIEL VAN DAELE BVBA | KBC | EDELSCHRIJN | ASKING | MARIA DEBOODT

MEETJESLANDSE KREKEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEETJESLANDSE KREKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05582397460. Het bedrijf MEETJESLANDSE KREKEN bevindt zich op het adres: EUERARDSTRAAT 32; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles. Lijst met producten zijn Type d'Attraction: Parcs Nationaux..
De hoofdactiviteit van MEETJESLANDSE KREKEN is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEETJESLANDSE KREKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEETJESLANDSE KREKEN, openstaande posities, locatie van MEETJESLANDSE KREKEN op de kaart.

MEETJESLANDSE KREKEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEETJESLANDSE KREKEN, company assigned to the tax number BE05582397460. The company MEETJESLANDSE KREKEN is located at the address: EUERARDSTRAAT 32; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 526,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles. List of products are Type d'Attraction: Parcs Nationaux..
The main activity of MEETJESLANDSE KREKEN is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MEETJESLANDSE KREKEN is not available. You also can look at reviews of MEETJESLANDSE KREKEN, open positions, location of MEETJESLANDSE KREKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEETJESLANDSE KREKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEETJESLANDSE KREKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEETJESLANDSE KREKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEETJESLANDSE KREKEN, employees, financial statistics.